• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Hatay Derneği'nden Engellilere Destek

Başlatan inan, 03 Temmuz, 2007, 07:40:58 ÖÖ

« önceki - sonraki »

inan

Fenerbahçe Spor Kulübünün 100. kuruluş yılı nedeniyle tüm ülkemizde ve yurt dışında süren kampanyalara bir yenisi daha ekleniyor. Bundan önce; Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulu, Fenerbahçe Ormanı, Bir Öğrencide Sen Giydir Kampanyası, Mehmetçik Vakfına yapılan bağışlar gibi örnek kampanyalar gerçekleştiren Hatay Fenerbahçeliler Derneği yine bir ilke imza atıyor. Hataylı Fenerbahçeliler bu kez de Fenerbahçe 'nin yüzüncü kuruluş yıldönümünde "Yüzde 100 Tekerlekli Sandalye, yüzde 100 Sosyal Sorumluluk" projesiyle, 100 engelli vatandaşımıza 100 Tekerlekli Sandalye armağan edecek.

Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmasını sağlamak, onlara daha fazla hareket etme olanağı yaratmak amacıyla düzenlenen kampanyanın, tüm topluma örnek olacak şekilde organize edileceğini açıklayan Hatay Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ezelsoy; "Yine bir ilki gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Biz sadece bir spor kulübün gönüldaşları değiliz. Biz, bizi bu günlere getiren ülkemizin ve ülkemiz insanlarının da gönüldaşlarıyız" dedi.

Başkan Ezelsoy, kampanyanın tüm engellileri kapsamasını arzu ettiklerini, ancak dernek olanaklarıyla ve üyelerinin çabalarıyla şimdilik 100 adet sandalye verebildiklerini, ancak duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıylı bu sayının artabileceğini de vurguladı. Tekerlekli Sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine 27 Temmuz günü  Savon Otel'de Funda Arar'ın da bir konser vereceği 100 Yıl Şampiyonluk Balosunda dağıtalacağını ifade eden Ali Ezelsoy; "100. Yılımızda Fenerbahçe'ye ve Hatay'lı Fenerbahçelilere yakışır bir kampanya gerçekleştirmek bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Umuyoruz ve diliyoruz ki, bu kampanya, tüm hayırseverlerimizin desteğiyle daha fazla engelliyi topluma kazandırma yolunda örnek bir adım olur" dedi.

Predator

tek kelimeyle helal olsun Fenerbahçe'ye  :)
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

inan

Memleketimle de, takımımla da gurur duyuyorum  ;)
isterseniz forum olarak aramızda yardım toplayıp derneğe götürelim ::)

j_c_k

Gerçekten Örnek ßir Davranıs.. Emegi Gecen Herkeze Tşk Ederim..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

MustafALEX

Alıntı yapılan: inan - 03 Temmuz, 2007, 08:10:10 ÖÖ
Memleketimle de, takımımla da gurur duyuyorum  ;)
isterseniz forum olarak aramızda yardım toplayıp derneğe götürelim ::)

neden olmasın ;)

ya aslında klüp deince aklımıza sadece futbol gelmemesi lazm.hele hele Fb,gs,bjk,ts gibi büyük klüplerimiz diger alanlarda da büyüklüklerini konusturmak zorundalar.ßu işe inş fb öncü olmus olur.
bide fb baslattı die sadece fb li taraftarlar deil diger takımın taraftarlarıda yardım etmeleri gerekir.birlikten kuvvet dogar ;)

kör_bixici

ellerine saglık kardeşim valla güzel bir duygudu tekrar yüregine saglık