• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

1. Yılımızda 10 Adet Albüm Hediye - Kazananlar

Başlatan Admin, 13 Haziran, 2007, 20:17:45 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Değerli üyelerimiz,
"1. Yılımızda 10 Adet Albüm Hediye" çekilişinin sonuçları belli oldu. Yapılan 2 çekiliş sonucunda 10 asıl, 10 yedek talihli olmak üzere iki grup oluşturuldu. 10 asıl talihli 1.yaşımızda Raptor'un 2.solo albümü "Bir Dünya Çiz Kaleminle" yi kazandılar.
Rastgele sayı üreten bir programla yapılan çekiliş, üyelerimizin üye numaraları baz alınarak yapıldı.
Talihli kişilerle en kısa zamanda irtibata geçilip albümleri teslim edilecektir. Kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz ;)

ALBÜM KAZANAN ÜYELERİMİZ
1 - persephone ( 42 )
2 - SucukLu-YumurTa ( 36 )
3 - emel  ( 11 )
4 - gitarix_rap ( 161 )
5 - kralboy ( 138 )
6 - sinem  ( 441 )
7 - cagdascalis1  ( 177 )
8 - LaKerSGirL  ( 41 )
9 - Sin  ( 130 ) 
10 - BrUnO  ( 23 )

YEDEKLER
1 - gamzoş ( 306 )
2 - RaPoN  ( 223 )
3 - eraL ( 80 )
4 - merko  ( 338 )
5 - qwe ( 443 )
6 - junior-D ( 123 )
7 - kahpes  ( 229 )
8 - dryusuf  ( 159 )
9 - darkblue  ( 365 )
10 - yaslicocuk  ( 12 )

Not : Asıl talihlilerle iletişim kurulamaması durumunda , yedekler albüme hak kazanacaklardır. Örnek : 5 numaralı kralboy la iletişim sağlanamaması halinde, yedeklerden 5 numaralı qwe hediyenin sahibi olacaktır.

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

seyyahmc

ulaa sitede şike var galiba ....çekiliş neden medya önünde yapılmıyor acaba.....yetkililere sormak lasım   admin nerdesin adminnnn çıkta bişiler sölesene saklanma öle kuytu köşelere :))
bu arada kazananları kutluyoruz....

MustafALEX

Canım saolsun...
Biz hediye fln istemioruz sadece sarkılar böle güzel olsn.İndiripte dinleriz ;) önemli değil.Belki 3 ncü solo albümünden sonra bi çekiliş daha olur o zaman kazanırız :)
Kazanan arkadasları tebrik ediyorum ;)

iLLeGaL

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

seyyahmc

alla alla ...ilginç olan şey ise hep kazanamayan arkadaşlar yazıyor..kazanan elemanlar kayıp :)
neyse onlarda konuyu takip ederse iyi olur .....gerçi takip etmezlersede yedekler için iyi olur  oda ayrı bi konu tabi ...
ulan şaka biyana bende yedeklere giremedim :S

kralboy

hey dostum işte burdayım ;D ben kazandım yupiiiiiiii :D

rica ederim hediyem geçikmesin ;D (espirik yaptm ha ;))

MustafALEX

Alıntı yapılan: kralboy - 15 Haziran, 2007, 12:18:00 ÖS

bre siteye seni biz getirdik ;D sansa bak sana albüm çıktı. bari bizede bi kapagını versinler kapak olduk ;D

Predator

Alıntı yapılan: kralboy - 15 Haziran, 2007, 12:18:00 ÖS

kal mutlu oldu  :D geçerken bırakırım ben sana  :P

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

gamzoş

slbr

Alıntı yapılan: gamzoş - 15 Haziran, 2007, 23:53:07 ÖS
yedeklere giriğim ben valaha olsun oda yeter ;D  :-*

ha kardeşim yedeklerde ha ben farketmez :kurnaz ;D ;D

rapkick

ikisindede yokum ama kazanan arkadaşlar tebrikler

emel

kralboy

oki

Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: seyyahmc - 13 Haziran, 2007, 20:55:02 ÖS
ulaa sitede şike var galiba ....çekiliş neden medya önünde yapılmıyor acaba.....yetkililere sormak lasım   admin nerdesin adminnnn çıkta bişiler sölesene saklanma öle kuytu köşelere :))
bu arada kazananları kutluyoruz....
ne şikesi ya medya önünde neRde yapıLcaktı? İyice RekLamcı oLduk:D PopstaR aLatuRkaya'da katıLaLım ne deRsin:D