• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

1. Geleneksel[Leşecek :D ] Çamlık Tavla Turnuvası

Başlatan inan, 22 Mayıs, 2007, 07:21:02 ÖÖ

« önceki - sonraki »

inan

1. Geleneksel[leşecek ilerde inş. :D] Çamlık Turnuvası 20.05.2007 tarihinde Çamlık Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilmiştir.

Birbirinden usta 3 tavla oyuncusun kıyasıya mücadele ettiği maçlar çok büyük çekişmeye sahne oldu.

Kör Bixici, MustafALEX ve İnan arasında yapılan ilk etap maç sonuçları :

Kör Bixici: 3 - İnAn : 0  [ :(  rövanşıda var bunun ! :D ]
İnAn: 3 - Kör Bixici : 2 [ rövanşı var demiştim  8) :D ]
MustafALEX: 2 - Kör Bixici : 3 [ Turnuvanın en çekişmeli maçlarından bitanesiydi :D ]
İnAn : 0 - MustafALEX : 1 [ MustafALEX'in özel işleri nedeniyle maç ileri bir tarihe ertelendi. :D ]

MustafALEX

Ne bre Trt-2 spikeri gibi anlatıksın ;D sükredin de benim işim çıktı yoksa alırdım aklınızı =) inş yeni turnuvada görüşecez.

(Not : Arkadaşlar yeni turnuva için elemeler yapılacaktır.sizleri İnan arkadasım bilgilendirecek ;) ;D )

inan

aslında 3-0 hükmen mağlup sayılman gerekiodu :D
nese devam edecez o maça.
Turnuvaya katılmak isteyen başka üye varsa bizle irtibata geçmesi yeterli olacaktır (:
bileğine güvenen gelsin  8)  :P  :D

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

inan

Alıntı yapılan: Kafkas - 22 Mayıs, 2007, 08:05:26 ÖÖ
valla ben tavla sevmem. Okey turnuvası olsa neyse

tavla sevmem deil pek bilmem desene ;D nese ilerde bi okey turnuvasıda ayarlarız belki (: senin şerefin var iste yeter ;D

lexnawer_hasan

valla turnuva mükkemmeldi tanık oldum yakında daha da  büyüyebilecek bir turnuva (tabi kör_bixici rakip tanımıyo ayrı bir mesele)

kör_bixici

Alıntı yapılan: lexnawer_hasan - 22 Mayıs, 2007, 10:13:08 ÖÖ
valla turnuva mükkemmeldi tanık oldum yakında daha da  büyüyebilecek bir turnuva (tabi kör_bixici rakip tanımıyo ayrı bir mesele)

tşk ederim kardeşim ayrıca tavlada üstüme yok yeni rakipler arıyorum adresi sölememe gerek yok yukrıda yazılı ;D ;D

ve ayrıca inan ve mustafALEX kardeşlerime yeniden oyun  teklifi ediyorum ;D ;D

MustafALEX

kör_bixici

benden farketmez yine 3  -- 0  malup olmada ;D  ;D ne zaman istersen ;D ;D