• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

N-uretti-N

Sayenizde rap müziğini sevdim...
Raptor, Tura, Kargasa, P-Fox - "Bu Gunum Son Gunumse" Bu şarkı benim şarkım. Her sözüyle beni anlatıyor.
Eserlerinizi; Yayın müdürlüğünü yaptığım radyomuzun playlistlerine dahil edebilir miyim? diye soracaktım.
Kolay gelsin... Başarılar...
...Aynı denizin kıyısında... Aynı düşün izinde...

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 30 Ocak, 2007, 06:57:51 ÖÖ
raptor abi duyduguma gore orontezs sitesiyle sen ilgilenirmissin sormasi ayip ne zaman site hazir olur? we diger sarkilarinida beklerim bu sitede. herhangi 1 yardimim dokunursa hazirim

evet yakında resmi orontez sitesi yayına girecek. bu sitede bugüne kadar yayınlanan tüm mp3'ler dışında klipler videolar ve güncel haberlerede yer verilecektir. az kaldı
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: N-uretti-N - 30 Ocak, 2007, 18:39:02 ÖS
Sayenizde rap müziğini sevdim...
Raptor, Tura, Kargasa, P-Fox - "Bu Gunum Son Gunumse" Bu şarkı benim şarkım. Her sözüyle beni anlatıyor.
Eserlerinizi; Yayın müdürlüğünü yaptığım radyomuzun playlistlerine dahil edebilir miyim? diye soracaktım.
Kolay gelsin... Başarılar...

Rapi insanlara sevdirmek, benim için en güzel şeylerden biri gerek.. Parçalarımızı istediğiniz gibi , istediğiniz yerde yayınlayabilirsiniz. Bunun için benden izin almanıza gerek yok, rapin kitlelere ulaşması için gecesini gündüzünü ortaya koyan bir insana bir armağan sayılabilir bu. Bunun içinde teşekkür ederim.
Raptor / 2010

MustafALEX

burak abi aralarında kardeşininde bulundugu musıcal otopsi elemanları hakkında bir görüşün varmı acaba?

Z.lish

Z.lishh

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 31 Ocak, 2007, 11:21:56 ÖÖ
burak abi aralarında kardeşininde bulundugu musıcal otopsi elemanları hakkında bir görüşün varmı acaba?

grup olarak kaydettikleri ilk parça fena değildi, zamanla dahada iyi olacakladır tabiki =)
kendilerine güveniyorlarsa sorun yok demektir. başarılar dilerim =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntı yapılan: Z.lish - 31 Ocak, 2007, 22:57:00 ÖS
burak abi burak abi napiosn?:D :P

hiç , sen ağlama'yı dinliyorum =)
Raptor / 2010

costantine

abi  bu sitede çekiliş yapıp 10 üyeye albümünüzü hediye edecektiniz e oldu acaba ? :D

MustafALEX

abi en çok kimle feat yapmak istersin ?

Raptor

Alıntı yapılan: costantine - 02 Şubat, 2007, 08:28:42 ÖÖ
abi  bu sitede çekiliş yapıp 10 üyeye albümünüzü hediye edecektiniz e oldu acaba ? :D

Hediye 10 cd ile ilgili haberleri yakında anasayfada yayınlıcaz zaten. İçiniz rahat olsun =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 02 Şubat, 2007, 08:44:04 ÖÖ
abi en çok kimle feat yapmak istersin ?

2004 yılında yapmış olduğum bir röportajda buna cevap olarak "Kolera" olabilir demiştim. Zaman geçtikçe düşüncelerimin değiştiğini sanıyodum. Fakat daha derin düşündüğümde değişen şeyin düşüncelerim değil insanlar olduğunu farketmeye başladım =)

Şu anda cevap olarak vereceğim bir isim bulamıyorum. Ben zaten feat yapmak istediğim kişilerle yapıyorum buna emin olabilirsiniz :)
Raptor / 2010

cassie

slm ben korkmuyorum karanlığından şarkısını çok beğendim ne zaman tam olarak biticek bu şarkı ya gerçekten çok güzel olmuş ve ben onun  devamınıda çok merak ediyommm

mic_check_09

sıkıldığında ne yaparsın burak abi??
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Raptor

Alıntı yapılan: cassie - 04 Şubat, 2007, 14:54:45 ÖS
slm ben korkmuyorum karanlığından şarkısını çok beğendim ne zaman tam olarak biticek bu şarkı ya gerçekten çok güzel olmuş ve ben onun  devamınıda çok merak ediyommm

teşekkür ederim öncelikle. bende o şarkının devamını çok merak ediyorum =) yaptım ve öyle kaldı, umarım üzerine düşerimde sitede yayınlarız o parçayı. :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 04 Şubat, 2007, 20:00:52 ÖS
sıkıldığında ne yaparsın burak abi??

değişik bi soru =) sıkıldığımda naparmmm? ben hiç sıkılmamki :p şaka bi yana.

genelde arkadaşlarla winning eleven ( pes ) turnuvaları yapıyoruz. ( kimseye söylemeyin ama çok iyi oynarım :) ) onun dışında sürekli netten oynadığım bir oyun var , worms armageddon. arkadaşlarla onu oynuyoruz online olarak. film izlerim, kitap okurum (  son 2 senedir okumuyorum o ayrı :) ), basketbol aşığıyımdır ama onuda yaklaşık 3 senedir oynamıyorum. hmm biraz daha düşünürsem. fenerbahçe'nin eski maçlarını, gollerini izler dururum. tabi bunlar sadece sıkıldıgım zaman yaptığım şeyler. genelde müzikle , söz yazmakla uğraştığımız için bunları yapmayada pek fırsat olmuyor :)
Raptor / 2010

Maniach

Orontez oLarak resmen tarzınızLa , müzikLe , müziqin aLt yapısıyLa dans ediyOrsunuz...Harika bir tarz...UnderqrOund da patLayan bir bOmba oLdunuz r€sm€n....
Acaba Raptor'den veya orontezden yakın zamanda bir bandroL qeLebiLir mi ?

BasarıLarınızın Devamını DiLiyOrum.... Respect..
R e s p e c t _ n _ P e a c e ! . .

rap_4_peace

raptor abi 1 şey daha sorayım hataysa bizim eşşeklerde şarkısında açıklmasını yaptığın gibi diss kokan ama isim wermedin söylemesi sorun olmazsa kim veya kimler için yaptın o şarkıyı aklıma ilk ege çubukcu ismail yk raga oktay fln geldi ama yaşları 14 yada 15 fln dedin sorması ayıp bunu kime yapdın?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

ha bu arada sormayı unuttum culdesac kenar mahalle albümünü nasıl buldun? lütfen içinden geleni söyle.
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

abi korkmuyorum karanlığından parçası çok güzel tamamlanması uzun sürermi?

Raptor

Alıntı yapılan: Maniach - 09 Şubat, 2007, 02:52:28 ÖÖ
Orontez oLarak resmen tarzınızLa , müzikLe , müziqin aLt yapısıyLa dans ediyOrsunuz...Harika bir tarz...UnderqrOund da patLayan bir bOmba oLdunuz r€sm€n....
Acaba Raptor'den veya orontezden yakın zamanda bir bandroL qeLebiLir mi ?

BasarıLarınızın Devamını DiLiyOrum.... Respect..

Bu düşünceleri insanların açık açık söylemesi gerçekten çok sevindirici. Biliyoruz bu ortamda her ne kdr Orontez'i takip etsede kıskançlığından dolayı düşüncelerini saklayan ve aksine olumsuz yorumlarda bulunan insanları. Bu apaçık bi gerçek oldu maalesef..
Sorunun cevabına gelince, bandrol Orontez'de her zaman var olan bişeydir. Görüşülmektedir, uygun zaman ve uygun şartlar beklenmektedir.. Bu bugünde olabilir , yarında , 3 sene sonrada. Sadece beklemek gerekiyor. Şu anda bunu düşünmek yerine, bandrollü albüm çıkarana kadar insanlar hiçbir karşılık beklemeden yaptığımız bu çalışmaların tadını çıkarsınlar ve beğendikleri parçaları başka kişilerle paylaşsınlar..

Ayrıca Teşekkürler bu güzel soru ve düşünceler için =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 09 Şubat, 2007, 19:17:47 ÖS
raptor abi 1 şey daha sorayım hataysa bizim eşşeklerde şarkısında açıklmasını yaptığın gibi diss kokan ama isim wermedin söylemesi sorun olmazsa kim veya kimler için yaptın o şarkıyı aklıma ilk ege çubukcu ismail yk raga oktay fln geldi ama yaşları 14 yada 15 fln dedin sorması ayıp bunu kime yapdın?

Hataysa bizim eşşeklerde parçası her zamanki gibi tek bir kişiye kasıt olarak yapılmış bir parça değildir. O parçada laf attığım kişiler Rap camiasının yarısından fazlasını oluşturuyor. Parçada sözüm tüm rap camisınadır. Şarkının ismindende anlaşıldığı kadarıyla:
Hataysa Bizim Eşşeklerde / "Bizim" olarak kastedilen kişiler , acı ama gerçek Rapçilerdir.

Bunu hiç çekinmeden söyleyebilirim.. Rapçilerin çoğu gerçektende aptal insanlar. Zaten aptal olmayanlar ne yaptığının farkında olanlardır. ve bu kesimde camianın sadece % 5 ini oluşturuyor.

Bazı şeyleri yazmak istiyorum ama bunları yazmaya başlasam sayfalar süreceğini iyi biliyorum..
Sen gir ortama , esrarını, cigaranı, kokainini her b*kunu iç.. Sonra biri rapçilere laf attığında, bunlar eroinman , küfürbaz dediğinde git ona itiraz et.. Yazık, bu ortamda rape hayatını adamış, tertemiz gençlere yazık. Böyleleri yüzünden olan bu insanlara oluyor.

Dengesiz insan çok.. Her zaman dediğim gibi;
BU MÜZİĞİ TÜRKİYEDEKİ İNSANLARA SEVDİREBİLMEK İÇİN AKLI BAŞINDA İNSANLARI OLMASI ŞART..
13-14-15 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR RAP YAPMAYA BAŞLIYOR. EVET GÜZEL BAŞLASIN.. AMA NEYİNE SENİN DİSS, NEYİNE SENİN KÜFÜR, NEYİNE SENİN MÜZİK.. BİRAZDA ŞU DÜNYANIN GÜZELLİKLERİNDEN BAHSETTE İNSANLAR DİNLEDİĞİ ZAMAN BİR ANLAM ÇIKARABİLSİNLER.. YADA BİRİLERİNİ ELEŞTİRDE , VAY BE BU ÇOCUK DOĞRU SÖYLÜYO DİYEBİLSİNLER. TAMAM RAPTE DİSS OLMASIN DEMİYORUM AMA HERŞEY SINIRINDA KALSIN.. YADA SANATSAL BİR İÇERİKLE, İĞNELEYİCİ BİR ŞEKİLDE OLSUN..

Neyse çok konuştum, bi daha bana böyle sorular sormayın =) sinirim bozuluo cevaplarken :D

şaka bi yana teşekkürler.

-------------------------------------
Alıntı yapılan: rap_4_peace - 09 Şubat, 2007, 19:19:54 ÖS
ha bu arada sormayı unuttum culdesac kenar mahalle albümünü nasıl buldun? lütfen içinden geleni söyle.

Kenar Mahalle içinse şunu söyleyebilirim. Bir kaç parça dışında çoğu 2 sene öncesinden hazırlanmış. 2 senelik bir albüm olmasına rağmen , şuanda yeni çıkan albümleri bile 5 kez cebinden çıkartır. Kardeşlerim her zaman yaptıkları işin ciddiyetinin farkındalar. ve bu düşünceyle insanlara böylesine güzel albümler dinletebiliyorlar.
Kesinlikle dinlenilmesi gereken bir albüm..
Raptor / 2010