• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Ekinci31

merhaba,
benim aslinda iki tane'cik sorum olacak;
ilk'i sudur: neden antakya'li oldugunuz halde antakya'da cok az konser vermektesiniz ?
ikinci sorumda sudur: kargasa rashedd bagzi sarkilarinda bagzi arap kelimeler kullanmakta ama benim senin dinledigim sarkilarda oyle bisi yok beni aydinlatirmisin lutfen?

+ ben hulya doksoz'un kuzeniyim kiz seni taniyormus ;)
neyse kib bye bye

Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

seyyahmc

benimde bi sorum olucak ..
çekilişle kazanılan albümler yollandamı ?yollanmadıysa neden hala yollanmadı ? yollandıysa neden hala bana ulaşmadı?
şeyy bu arada ben seyyahın ta kendisiyim  ouz sizi tanıomuş..
bide fenerbahçeye şampiyonlar liginde başarı dilerz ...kendine iii bak RaPtOr

kralboy

ya bizim bu çekilişten kazandıgımız hediye albüm elimize geçmedi daha ne zmn gelcek.. :D

rapkick

ne zaman yeni albüm çıkaracaksın ve içinde orontezden veya baska bir rapper ile feat olcakmı  kib byee

melodic_satan

NEDEN RAP?NEDEN ROCK,POP(İYY),CAZ,BLA BLA BLA DEĞİLDE RAP
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Raptor

Alıntı yapılan: Ekinci31 - 30 Ağustos, 2007, 12:48:14 ÖS
merhaba,
benim aslinda iki tane'cik sorum olacak;
ilk'i sudur: neden antakya'li oldugunuz halde antakya'da cok az konser vermektesiniz ?
ikinci sorumda sudur: kargasa rashedd bagzi sarkilarinda bagzi arap kelimeler kullanmakta ama benim senin dinledigim sarkilarda oyle bisi yok beni aydinlatirmisin lutfen?

+ ben hulya doksoz'un kuzeniyim kiz seni taniyormus ;)
neyse kib bye bye

1-Konserleri şahsen ben kendim ayarlamıyorum. Bu işle ilgilenen arkadaşlar konser ayarladığı zaman elimizden geldiği kadarıyla yer almaya çalışıyoruz.
2-Onların arapçaya karşı belki bi ilgisi vardır, yada az çok biliyorlardır. Benim öyle bi ilgim yok. Zaten tutupta türkçe rap yapan birine sen neden arapça veya ingilizce söylemiyorsun demek biraz garip olur.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: kralboy - 02 Eylül, 2007, 22:29:48 ÖS
ya bizim bu çekilişten kazandıgımız hediye albüm elimize geçmedi daha ne zmn gelcek.. :D

Çalışmalar sürüyor =) Elimizde olmayan nedenlerden dolayı biraz gecikmeler oldu. Merak etmeyin sözümüz sözdür =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 05 Eylül, 2007, 05:05:02 ÖÖ
ne zaman yeni albüm çıkaracaksın ve içinde orontezden veya baska bir rapper ile feat olcakmı  kib byee

Tam tarih belli olmasada yakın bir zamanda çıkarmayı düşünüyorum. 3.albümün içinde hiç feat olmayacak herhangi bi değişiklik olmazsa. Bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. Siteyi araştırırsan bulabilirsin.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 01:35:28 ÖÖ
NEDEN RAP?NEDEN ROCK,POP(İYY),CAZ,BLA BLA BLA DEĞİLDE RAP

Neden mi Rap?
-Çünkü anlatmak istediğim herşeyi en ince detayına kadar anlatabildiğim tek müzik türü..
-İçeriği diğer türler gibi sadece Aşktan ve sevgiden oluşmuyor.. Anlatmak istediğim herşeyi anlatabiliyorum.
-Ben kendimi bu müzikte buluyorum. Bu işte başarılı olabileceğime inanıyorum..
-Bana diğerleri kadar basit gelmiyor.
-En önemlisi de.. Türkiye'de bu işi doğru düzgün yapabilen insan yok. Müzik yapayım derken rezillikler ortaya çıkıyor. Bu müziğinde bi sanat olduğunu anlatmaya çalışıyorum.. Anlatabileceğime inanıyorum. Açıkçası, yapacağım müzikle insanlara rapi sevdirip, diğerlerinin yaptığı saçma işlerle bu müziğin karalanmasına müsaade etmek istemiyorum.

Herşey güzel olsaydı, belki Rape bile başlamazdım.

Raptor / 2010

melodic_satan

PEKİ SANA GÖRE RAP MÜZİĞİ DOĞRU DÜRÜST YAPAN YANİ TÜRKİYE'DE CEZA'MI?
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Raptor

Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 11:44:59 ÖÖ
PEKİ SANA GÖRE RAP MÜZİĞİ DOĞRU DÜRÜST YAPAN YANİ TÜRKİYE'DE CEZA'MI?

Alıntı yapılan: Raptor - 08 Eylül, 2007, 09:33:59 ÖÖ
Türkiye'de bu işi doğru düzgün yapabilen insan yok.

Bu işi yapabilen doğru düzgün insan olmadığını söyledim.  Ama Bu koşullarda bana göre en iyisi Ceza. Tam anlamıyla mükemmel demiyorum. 
"Şayet bana illa ki birini seç derlerse Ceza derim."
Raptor / 2010

rapgam17

sizce bayan rapçilerden en iyi KOLERA mı?

Raptor

Raptor / 2010

darkGİRL_17

belki sorulmuştur bilmiorum da medusa hakkıında düşünceleriniz nedir ::)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 15 Eylül, 2007, 12:41:12 ÖS
belki sorulmuştur bilmiorum da medusa hakkıında düşünceleriniz nedir ::)

Açıkça söylemek gerekirse hiç takip etmiyorum. Yani ne yorum yapsam yalan olur. Artık hiç ama hiç underground piyasasını takip etmiyorum. Çünkü bıktırdılar beni.. Bu herkes için geçerli değil kimse yanlış anlamasın.
Raptor / 2010

winston

Sorulari okumadim belki biri size sormustur ama bende sorayim cok merak etim en cok turkiye rapcilerinden kimlern feat yapmak isterdiniz?

mC_hAcKeR_111

ceza veya sagopa kajmer gibi rapçilerle arkadaşlığın var mı?  biraz özel oldu sanırım :terli

rapkick

benim bildiim ceza ile var ama nese ben sorumu soruum

ramazandan sonra ferhan ve orontezdeki bazı mc ler konser vericek sen cıkıcakmısın veya tam olarak kimler cıkacak biliomusun

Raptor

Alıntı yapılan: winston - 17 Eylül, 2007, 19:33:02 ÖS
Sorulari okumadim belki biri size sormustur ama bende sorayim cok merak etim en cok turkiye rapcilerinden kimlern feat yapmak isterdiniz?

Daha önce soruldu. Çalıştığım arkadaşlarım zaten bana göre Türkiyenin en iyilerinden. O yüzden şu kişiyle feat yapmak istiyorum diyemem. Çalışmak istediğim kişiler etrafımda zaten.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: mC_hAcKeR_111 - 19 Eylül, 2007, 13:23:54 ÖS
ceza veya sagopa kajmer gibi rapçilerle arkadaşlığın var mı?  biraz özel oldu sanırım :terli

Cezayla daha önce karşılaşmalarımız oldu. Arkadaşlık değilde, tanışıyoruz diyebilirim. Sagopayla ise hiç görüşmedim bugüne kadar.
Raptor / 2010