• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: MCaort - 22 Temmuz, 2007, 09:02:23 ÖÖ
raptor seni seviyoruz.en kısa zamanda bi albüm istiyoruz.senin gibi sağlamları özlüyoruz.vede mekanlarda konserlerde görmek istiyoruz.kafiyeli yazıyım dedim nası oldu bilmem.e atb i senin gibi ustaya çok kolay yetişemem:)

Soru göremedim ama neyse =)
Teşekkür ediyorum yorumların için. 3. Albüm yakın bi süre içinde çıkacak zaten. Beklemeniz gerekiyor.
Raptor / 2010

seyyahmc

kısa ve öz ..
rıhtımın  albümünden naber ?akıncı geldimi ?

the.cemal.show

SELAM ABI BN CEMAL SIZI BEYENEREK DINLIYORUM CEZA YANINIZDA ALTINA ETTI ANTAKYADA RAP ÇIKTI IST BAKA KALDI ALBUM CIKMIYOMU DAHA?? SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ!!!!

Murat KAYA

Raptor merhabalar;
Oncelikle yaptiginiz isi takdir ediyorum,ben yaklasik 9 senedir Turkce Rap dinlemekteyim bu zaman zarfi icinde bi cok sound duydum ama su an kimi dinliyosan diye sorarsan Sagopa-Kolera,Ceza-Ayben ve Istanbul Attack derim. Fakat butun bunlarin yanina Orontez ve Raptor inanilmaz keyif vermekte bana. Bu da isinizi gercekten cok guzel yaptiginizin kanitidir. Sizleri 3 aydir dinliyorum ve merak ediyorum. Ceza ya da Sagopa gibi buyuk isimlerden herhangi biri ile feat calismasi falan yok mu onunuzde? Yoksa hep underground mu kalacaksiniz?
Tesekkurler...

MERT

merhaba raptor;
    sagopa-ceza arasindaki suren  diss atma yarismasi hakkinda ne dusunuyosun ???sence sagopa mi  daha iyi rap soluyo yoksa ceza mi ???sormak istedim tesekkurler simdiden

Teori

Bi Ricam Olabilirmi Antakya Underground Un Bütün Albumlerini NerdenBulabilirim Veya Kargo İle Yollaya Bilirmisniz ;??
No Exit...!!!

j_c_k

Slm..
ßen Şunu Sorcaktım.. Orontez'in bi duvarkagıdı vardı pc için..  ORONTEZ yazıyor ve yazının üstüne yanında vs orontezden arkadaslar var kimisi ayakta kimi oturuyor bi harfin üstünde.. bilmişsindir herhalde dedigim duvarkagıdını zaten metsudada vardı. neyse sorun bu duvar kagıdının basılmıs oldugu t sirt felan yokmu alabilecegimiz.. veya raptor yazan bi t sirt de olabilir.. varsa nerde satılır.. yoksa eger olma ihtimali varmıdır.. ßence egerki yoksa bastırılsın.. antakyadaki matrak mıdır nedir bi yer var rap vs ilgili t srtler satıyorlar.. onlar satıldıgına göRe bence biras önce bahsettigim gibi orontez t shirt leri hayli hayli satılıR...

TeskLer :) iyi calısmalar...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

M@thild@

antakya konserinin tarihini adreslerimize mail olarak yollayamaz msıınız?

ben orontez in underground mu yoksa bir grup mu olduğunu pek anlayamadım.ya dergilerde felan antakyanın underground u orontez diye geçiyor ama grup olduğu konusunda da bir şeyler duydumm çok merak ediyorum.

bu arada ayağın ansıl oldu burak abiciğim ya.umarım daha ii sindir.kendine ii davran ve dikkat et burak abi bayy

Raptor

Alıntı yapılan: seyyahmc - 25 Temmuz, 2007, 19:04:33 ÖS
kısa ve öz ..
rıhtımın  albümünden naber ?akıncı geldimi ?

evet Akıncı geldi, bildiğim kadarıyla albümü tamamlamak üzereler.

Alıntı yapılan: the.cemal.show - 29 Temmuz, 2007, 16:39:43 ÖS
SELAM ABI BN CEMAL SIZI BEYENEREK DINLIYORUM CEZA YANINIZDA ALTINA ETTI ANTAKYADA RAP ÇIKTI IST BAKA KALDI ALBUM CIKMIYOMU DAHA?? SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ!!!!

Teşekkür ederim ama sorularınızda başkaları hakkında yorum yapmazsanız daha güzel olacak. 3. albüm üzerinde çalışmalar sürüyor, yakın bir tarihte çıkarmayı planlıyorum bu albümü.
Raptor / 2010

Teori

Öncelikle orontezin Kimin Kimin Kurduğunu ve Grupta Kimler var tarzları Felaln Bunu Sormayı İsterim
No Exit...!!!

abus

Orontez - Ne Bakiyonuz Lan raptor bu sarkıyı nerden indircez

darkGİRL_17

ft atcak olsanız kimle atmak isterdiniz?
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Benim sorum şu ''Zaman gerek rhymeleri uydurmada  gerek liyricleri bulmada zorlandiginda ne yapiyorsun ??Nasil bir uygulamayla sorun çözülüyor ? We son sorum da ''Cok anlatmak isteyip de anlamadiginiz bir konu bir olay vb var  mı?Varsa nedir Bu ?

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

∂υ∂υ

Arkadaşlar mesajlarınız silinmiştir,bu bölümde lütfen sadece Raptor'a sorularınız bulunsun.Gereksiz tartışmalarınızı özele saklayın..Saygılar
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

toy

slm burak nasılsın kardeş ben adana dan yazıyorum  sizin burada konser vermezini bekliyen arkadaşlarımız var bi organizasyon olamz mı orontez komple gelse bizde biraz rap havası tatsak
SEVMEK YALANSA EN BÜYÜK YALANCI BENİM SENİ SEVMEK HATYASA ENBÜYÜK HATALI BENİM
SENİN İÇİN ÖLECEK TEJK KİŞİ BENİM

Raptor

Alıntı yapılan: Murat KAYA - 31 Temmuz, 2007, 19:45:40 ÖS
Raptor merhabalar;
Oncelikle yaptiginiz isi takdir ediyorum,ben yaklasik 9 senedir Turkce Rap dinlemekteyim bu zaman zarfi icinde bi cok sound duydum ama su an kimi dinliyosan diye sorarsan Sagopa-Kolera,Ceza-Ayben ve Istanbul Attack derim. Fakat butun bunlarin yanina Orontez ve Raptor inanilmaz keyif vermekte bana. Bu da isinizi gercekten cok guzel yaptiginizin kanitidir. Sizleri 3 aydir dinliyorum ve merak ediyorum. Ceza ya da Sagopa gibi buyuk isimlerden herhangi biri ile feat calismasi falan yok mu onunuzde? Yoksa hep underground mu kalacaksiniz?
Tesekkurler...

Öncelikle değerli yorumlarınız çok teşekkürler.. Saydığınız isimlerin yanına Orontez i ve Raptor u da eklemeniz benim için sevindirici. 9 senelik sürenin son 3 ayında da olsa bir şekilde dinlemişsiniz ve beğenmişsiniz bizleri. 2001 den beri o kadar çaba sarfediyoruz ki, sadece rapi insanlara beğendirebilelim diye. Hiç bir maddi beklentimiz yok, yaptığımız işe aşığız. Bu yüzdende hala underground dayız.
Cezayı kişisel olarak tanıyorum, Sagopayla ise hiç bi şekilde bir araya gelmedim. Şu anda öyle birşey yok ama İlerde olabilirde neden olmasın. Ama bana bir tercih hakkı verilse, bu tercihimide Ceza dan yana kullanırım..
Under, over tartışmalarının pek bi manası yok şu anda.Yaptığımız şarkıları bir şekilde insanlara dinletebiliyoruz, bu şekilde memnunuz ve belli bir sürede bu şekilde devam edecektir diye düşünüyorum.
Saygılar..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: MERT - 01 Ağustos, 2007, 13:43:36 ÖS
merhaba raptor;
    sagopa-ceza arasindaki suren  diss atma yarismasi hakkinda ne dusunuyosun ???sence sagopa mi  daha iyi rap soluyo yoksa ceza mi ???sormak istedim tesekkurler simdiden

Rapin içinde böyle şeyler olabilir ama bu diss muhabbeti fazlaca gereksiz. Sonuçta bu güne kadar her ikiside birbirini sırtladı, beraber çalıştı ve birbirlerine destek oldular. Konuşarak da halledebilirlerdi ama bunu su üstüne çıkardılar.. Ne diyelim takdir onların.
Kim iyi sorusuna gelincede, şu anda Ceza derim. Sagopa nın şimdikini tarzını pek beğendiğimi söyleyemem. Ama eski parçalara bakarsak Sagoda iyidir tabi, sonuçta o iyi olan parçalarınıda Sagopa yaptı.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: Teori - 04 Ağustos, 2007, 11:56:46 ÖÖ
Bi Ricam Olabilirmi Antakya Underground Un Bütün Albumlerini NerdenBulabilirim Veya Kargo İle Yollaya Bilirmisniz ;??

Tüm albümleri kapaklarıyla beraber temin edebilirmiyiz bilmiyorum , mail at detaylarıyla görüşelim.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: j_c_k - 04 Ağustos, 2007, 15:08:28 ÖS
Slm..
ßen Şunu Sorcaktım.. Orontez'in bi duvarkagıdı vardı pc için..  ORONTEZ yazıyor ve yazının üstüne yanında vs orontezden arkadaslar var kimisi ayakta kimi oturuyor bi harfin üstünde.. bilmişsindir herhalde dedigim duvarkagıdını zaten metsudada vardı. neyse sorun bu duvar kagıdının basılmıs oldugu t sirt felan yokmu alabilecegimiz.. veya raptor yazan bi t sirt de olabilir.. varsa nerde satılır.. yoksa eger olma ihtimali varmıdır.. ßence egerki yoksa bastırılsın.. antakyadaki matrak mıdır nedir bi yer var rap vs ilgili t srtler satıyorlar.. onlar satıldıgına göRe bence biras önce bahsettigim gibi orontez t shirt leri hayli hayli satılıR...

TeskLer :) iyi calısmalar...

Evet güzel bi konuya değindiğini söyleyebilirim. Yakın bir zaman içinde sitede T-Shirt satışı başlayacaktır. Bu konu ile ilgili açıklamalar sizlere duyurulacak zaten.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: M@thild@ - 04 Ağustos, 2007, 19:50:26 ÖS
antakya konserinin tarihini adreslerimize mail olarak yollayamaz msıınız?

ben orontez in underground mu yoksa bir grup mu olduğunu pek anlayamadım.ya dergilerde felan antakyanın underground u orontez diye geçiyor ama grup olduğu konusunda da bir şeyler duydumm çok merak ediyorum.

bu arada ayağın ansıl oldu burak abiciğim ya.umarım daha ii sindir.kendine ii davran ve dikkat et burak abi bayy

Konser oldukça sizlere gerek mail, gerek özel msj, gereksede site yoluyla duyuruluyor zaten. Antakyada konser olursa kaçıracağını zannetmiyorum, bi şekilde duyarsın.

Orontez bir grup değil.. oluşumdur..
Bunun açıklaması bi çok kez yapıldı ama yine yapayım.
Orontez in içinde bildiğiniz gibi bi çok isim var. Bu isimlerin hepsi birbirinden BAĞIMSIZ bir şekilde, istediği gibi istediği insanlarla çalışabilirler. Kimsenin birbirine ben bunu yapıyorum, bu kişiyle feat atıyorum diye belirtme zorunluluğu yoktur.
Orontezin içinde bazı gruplar var sadece. Mesela Culdesac, Mesela Rıhtım. İşte bu grupların içindeki isimler, grup arkadaşlarından bağımsız hareket edememektedir. Çünkü bir gruba dahildirler..
Bu konu hakkında fazla kafa yorma bence, Orontezi takip et yeterli. : )
Ayağımda şu an herhangi bir problem yok, çok şükür düzeldi diyebilirim.. Teşekkür ederim..
Raptor / 2010