• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: M@thild@ - 11 Haziran, 2007, 11:32:42 ÖÖ
ya 3haziran da  muhteşemdin burak abi ya bayıldım sana ya. arkadaşın biri imza aldı senden ama ben istemedim keşke isteseymişim ya.
.bu arada geçmiş olsun ya umarım bir an önce iyileşirsin ama tebrik ederim ayağının kırık olmasına rağmen geldin ve bize muhteşem bir şov sergiledin.
seni ilk defa bu konserde tanıdım iyi ki gelmişim.sürekli tanımak isterdim aorontez underground daki başarılı isimleri şimdi tanıdım.keşke daha önceden duysamışım sizi. umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve en yakın zamanda da konserlere devam edersin

ben kiminle düet yapmayı düşünüyorsun ya da yapacaksın diye sormak istemiştim.
saygılarım ve sevgilerimle
ii çalışmalar burak abii

Merhaba,
öncelikle yorumların, düşüncelerin için çok teşekkürler.
Böyle güzel yorumlar almak çok sevindirici benim açımdan. Konser zordu ama güzel geçti, her fırsatta söylüyorum zaten. İmza için endişelenme konserler sürekli olacaktır.
Düet konusuna gelince, öyle kafamda bir isim fln yok. Beğenirsem yapıyorum. Parçalar çıktıkça görücez zaten.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Haziran, 2007, 13:50:32 ÖS
Yeni albümde K-O ile bi feat olabilir mi?

Sanmıyorum, yeni albümde hiç kimseyle feat olmayacak muhtemelen :)
Raptor / 2010

Zecri

Burak Abi Bu Yaz İçin İstanbul Konseri Düşünceniz Falan Varmı? Biliyorum Konserler Sizin Elinizde Değil Ama  Orontez Ailesi Olarak Sizi Burda İstanbulda Görmeyi Çok İsterim...Rap Dinleyen Herkesinde Sizi İstanbulda Görmek İsteyeceğinden Eminim...Orontez Olarak İstanbula Gelmeyi İster Misiniz Konsere?

j_c_k

ßurak Yeni ALßümde KimseyLe feat olmucak demişsin.. ßen ßi aralar sana Teoman'ın sarkılarından ßiriSine eLe aLsan güzeL ßir çalışma oLaßiLeCeğini söyLemiştim.. ßu konu Hakkında neler düşünüyorsun.. Ayrıca Sen P-fox' la feat yapınca harbiden cok güzel oluyor.. ßence ßirßirinizi cok iyi tamamlıyorsunuz.. Mesela ßen Hala yeŞeren umutları dinLerim..
Eline Sağlık Tşkler..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

MustafALEX

Yeni çıkmış bi şarkıyı dinlerken ilk neyine dikkat edersin?

Raptor

Alıntı yapılan: Zecri - 20 Haziran, 2007, 10:58:17 ÖÖ
Burak Abi Bu Yaz İçin İstanbul Konseri Düşünceniz Falan Varmı? Biliyorum Konserler Sizin Elinizde Değil Ama  Orontez Ailesi Olarak Sizi Burda İstanbulda Görmeyi Çok İsterim...Rap Dinleyen Herkesinde Sizi İstanbulda Görmek İsteyeceğinden Eminim...Orontez Olarak İstanbula Gelmeyi İster Misiniz Konsere?

İstanbul için şu anda herhangi bir düşüncem yok ama ayarlanırsa da belki bi şekilde sahne alabiliriz. Bunun için önce konserin kesinleşmesi , sonrada gerekli izinlerin alınmasına kalıyor iş.
İlerde bir gün konser düzenlenirse seve seve katılırız tabiki. Hem İstanbul'da da bizi takip eden insanlarla bir araya gelme imkanımız doğmuş olur .
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: j_c_k - 20 Haziran, 2007, 21:41:50 ÖS
ßurak Yeni ALßümde KimseyLe feat olmucak demişsin.. ßen ßi aralar sana Teoman'ın sarkılarından ßiriSine eLe aLsan güzeL ßir çalışma oLaßiLeCeğini söyLemiştim.. ßu konu Hakkında neler düşünüyorsun.. Ayrıca Sen P-fox' la feat yapınca harbiden cok güzel oluyor.. ßence ßirßirinizi cok iyi tamamlıyorsunuz.. Mesela ßen Hala yeŞeren umutları dinLerim..
Eline Sağlık Tşkler..

Evet muhtemelen öyle olacak. Feat olmayacak derken aynı zamanda başka bir sanatçıdan cover vs vs.. onlarıda kastetmiştim. Bide şöyle birşey var, bir şarkıcının parçasını alıp cover yapmak için o şarkıcının parçalarını teker teker dinleyipte heeh şuna iyi gider demiyorum. Tamamen tesadüf oluyor.. Beğendiğim bir şarkısı çıkarsa ve rapede uygun bişeyse yaparım, neden yapmayım :)

Alıntı yapılan: MustafALEX - 20 Haziran, 2007, 22:10:04 ÖS
Yeni çıkmış bi şarkıyı dinlerken ilk neyine dikkat edersin?

Ne sözüne dikkat ederim ne de müziğine :)
İlk başta nasıl vokal verdiğine bakarım, düzgün türkçe kullanmış mı kullanmamış mı ona bakarım. Ritme uygun bir şekilde gitmeyi becerebiliyorsa söylediğim diğer özellikleride değerlendirmeye alırım :)
Raptor / 2010

j_c_k

Selam
ßen ßu Konunun Son sayfalarına Göz Gezdirdimde.. Umarım daha önce SoruLmamıştır.

ßuraK Sagopa Kajmer' in Son aLßümü Sana göRe nasıLdı ?
ve şunu sormak istiyorum..  melankolik ßir yapı Türkiyede Tutarmı Sence ( ki sagopa olunca taßi tutuyor herhalde )
peSimist ve melankolik arasındaki en can alıcı fark nedir.. ßiri digerinin daha şiddetli halimi oluyor yani..
Senin Yaptığın Rap'in bu gibi bir ismi varmı .. hani Sagopa Melankolia felan diyor sarkı sonlarında..

Tşk edrm.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

genelde şarkılarında hayatın gerçeklerinden bahsediyorsun. son albümünde amerikanın dünya üsdünde yapdığı acı gerçekler için de 1 parça verecek misin? bu arada yeni demonu dinledim gerçekden duygulandım parçanın tamamını bekliyorum tebrik ler
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

ßir popstar gibi rapstar yarısması yapılsa katılmak istermisin? Bide böle bi yarısma yapılsa 4 tanede juri olsa sence kimler oraya layıktır.

rapkick

peki yakında bir konser planı varmı
sınavı bı-rock
sınava bi-rap
gibi konser planı varmı

ogee

herkezle görüştüm peki senle nasıl görüşecem :D
sanki istanbuldayızda karşı tarafta oturuyonuz..
kesh ve sen taşının dayı ortama uzak allaha yakın oldunuz :)

seyyahmc

Alıntı yapılan: ogee - 03 Temmuz, 2007, 19:26:53 ÖS
istanbulda olsanızda  karşı ratafda otursanız   bana  no problemm hüsom
seyyah aka yazı kirliliği için özür dileyen insan :)

ARTHEMİS

raptor bu yaz istanbulda konserin varmı?bütün şarkıların güzel.bende lyrck yazıyorum.
hemen hemen 2 seneyi buldu lyrck yazmam.ama hep aralıklı yazıyorum.

darkGİRL_17

raptor cidden siten çok manyak ama kız arkadaşın varmış o ayrı bi konu ya antebe de uğrarmısın bi ara dicektim neseee ayrıca çok sempatiksin hadi başarılar byess
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

aylincik

selam,

biz bi grup almanci bu yaz yine antakyadayiz...
arkadaslara sizden bahsettim ve biz toplanip sizin bir konserinize gelmek istiyoruz...

agustosta antakyada olacagiz acaba o aralar konserleriniz var mi???

WHO GOT SKILLZ

lamarodom

selam raptor

neden potaekibine uğramıyorsun.bana en kısa zamanda hesap verirsen sevinirim.öbdüm gözlerinden ;D

Raptor

Alıntı yapılan: j_c_k - 24 Haziran, 2007, 09:56:03 ÖÖ
Selam
ßen ßu Konunun Son sayfalarına Göz Gezdirdimde.. Umarım daha önce SoruLmamıştır.

ßuraK Sagopa Kajmer' in Son aLßümü Sana göRe nasıLdı ?
ve şunu sormak istiyorum..  melankolik ßir yapı Türkiyede Tutarmı Sence ( ki sagopa olunca taßi tutuyor herhalde )
peSimist ve melankolik arasındaki en can alıcı fark nedir.. ßiri digerinin daha şiddetli halimi oluyor yani..
Senin Yaptığın Rap'in bu gibi bir ismi varmı .. hani Sagopa Melankolia felan diyor sarkı sonlarında..

Tşk edrm.

Açıkça söylemek gerekirse Sagopanın albümünü dinlemedim bile. Çünkü gerçekten benim ilgimi çekmiyor. Sagopanın dinlediğim 4-5 şarkısı vardır ama oda eski albümlerinden. Bu albümde çevremdeki insanların dinlediği, benimde kulak şahidi olduğum 1 parça var. O da "Ne Bilirsin". Gayet güzel bir parça olmuş ama dediğim gibi Sagopanın yeni benimsemiş olduğu tarzı hiç te bana göre değil.
Benim yaptığım rapin, yada tarzın hiç bi adı yok. Kafam estiği gibi iş yapıyorum =) Ağırlıklı olarak duygusal olsada, bi adı yok yaptığım tarzın. Pesimist ve Melankolia arasındaki farkın ne olduğunu ise bilmiyorum :D Eğer Sagopanın tarzı şuan Melankolia ise , Pesimist dinlemeyi tercih ederim. :)

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 28 Haziran, 2007, 18:30:48 ÖS
genelde şarkılarında hayatın gerçeklerinden bahsediyorsun. son albümünde amerikanın dünya üsdünde yapdığı acı gerçekler için de 1 parça verecek misin? bu arada yeni demonu dinledim gerçekden duygulandım parçanın tamamını bekliyorum tebrik ler

Aynen.. Parçalarımda bahsettiğim şeyler bu hayatta herkesin bildiği ama uygulayamadığı şeyler. Tabi genel olarak. Ben senin o bahsettiğin türden şarkı yapmasını fln pek sevmem. Yok Amerikaymış yok politikaymış, beni fazlaca sıkıyor bu konular.. Yeni parça içinse çok teşekkür ederim..

Alıntı yapılan: MustafALEX - 29 Haziran, 2007, 19:16:36 ÖS
ßir popstar gibi rapstar yarısması yapılsa katılmak istermisin? Bide böle bi yarısma yapılsa 4 tanede juri olsa sence kimler oraya layıktır.

Hayır kesinlikle katılmazdım. Kendimi kimseden üstün görmek istemiyorum ama böyle bi yarışma olduğunu düşünün.. Bizi değerlendirebilecek kim varki Türkiye'de ? Açıkçası ben hiç bir rapçinin bana ;  "şu yaptığın olmamış, daha sert vokal vermelisin, şurada durmalısın şurada hızlanmalısın, bu hafta sahnedeki hareketlerin çok amatörceydi" gibi laflar söylemesine tahammül edemem =) Türkiye'de rap yapan, aklı başında kaç adam varki ? Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: rapkick - 01 Temmuz, 2007, 06:59:07 ÖÖ
peki yakında bir konser planı varmı
sınavı bı-rock
sınava bi-rap
gibi konser planı varmı
Sanırım yok, olursa sitenin anasayfasından duyurulur zaten.

Alıntı yapılan: ogee - 03 Temmuz, 2007, 19:26:53 ÖS

Peki abi herkesle nasıl görüştün :p
Sivas kangallarıyla iç içesin, Nays sitime bi gel bakalım, bi feno home olayına girelim =) Mucks :D
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: ARTHEMİS - 05 Temmuz, 2007, 18:54:24 ÖS
raptor bu yaz istanbulda konserin varmı?bütün şarkıların güzel.bende lyrck yazıyorum.
hemen hemen 2 seneyi buldu lyrck yazmam.ama hep aralıklı yazıyorum.

İstanbulda konser yapılacağını pek zannetmiyorum. Gidişim bir etkinliğe fln denk gelirse sahne alabilirim ama. Tşekkürler.

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 06 Temmuz, 2007, 17:56:37 ÖS
raptor cidden siten çok manyak ama kız arkadaşın varmış o ayrı bi konu ya antebe de uğrarmısın bi ara dicektim neseee ayrıca çok sempatiksin hadi başarılar byess

Teşekkür ederim. Antepe uğramayı bu aralar pek düşünmüyorum maalesef. İlerde düzenlenecek bir konser nedeniyle gelebiliriz tabiki.

Alıntı yapılan: aylincik - 06 Temmuz, 2007, 20:02:42 ÖS
selam,

biz bi grup almanci bu yaz yine antakyadayiz...
arkadaslara sizden bahsettim ve biz toplanip sizin bir konserinize gelmek istiyoruz...

agustosta antakyada olacagiz acaba o aralar konserleriniz var mi???

Keşke sizin geldiğiniz bir dönemde konser gerçekleşse de , sizi Almanya ya eli boş yollamasak =) Bu yaz Antakya'da bir konser düşüncemiz var fakat kesin tarih belli değil. İleride kesinleşirse siteden duyururuz zaten.

Alıntı yapılan: lamarodom - 08 Temmuz, 2007, 16:14:57 ÖS
selam raptor

neden potaekibine uğramıyorsun.bana en kısa zamanda hesap verirsen sevinirim.öbdüm gözlerinden ;D

Dün uğradım =) Jerome meşhur olmuş hehe. Sık sık uğramaya çalışacağım. Görüşmek üzeree.
Raptor / 2010

abus

plaka 3-1 mekan orontez die bi şarkınız vardı ama sitede bulamadım o sarkıyı sonra 3lü markaj bunlar yok galba yada bulabilecegim adres ?? ii çalışmalarr...

Raptor

Alıntı yapılan: abus - 18 Temmuz, 2007, 12:05:59 ÖS
plaka 3-1 mekan orontez die bi şarkınız vardı ama sitede bulamadım o sarkıyı sonra 3lü markaj bunlar yok galba yada bulabilecegim adres ?? ii çalışmalarr...

Bahsettiğin parçalarda ben yokum, sitede sadece benim vokal verdiğim parçalar mevcut. Orontez Download bölümüne aradığın parçaları "İstek" başlığıyla açarsan, forum üyeleri sana parçaları bulma konusunda yardımcı olacaktır..
Raptor / 2010

MCaort

raptor seni seviyoruz.en kısa zamanda bi albüm istiyoruz.senin gibi sağlamları özlüyoruz.vede mekanlarda konserlerde görmek istiyoruz.kafiyeli yazıyım dedim nası oldu bilmem.e atb i senin gibi ustaya çok kolay yetişemem:)