• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

BallisticX

yaa bence sen kelime muhendisisin bu ilham bu mukemmellik bir hataylı(iskenderunlu-antakaya dan da sayılırz) senlen gercekten gurur duyuyorum.ve sarkılarını ıpodumdan eksık etmıyorum+sıkılmadan da dınleyebılıyorum ve tabiki antakyalı olma yolunda ki her arkdasımlada paylasıyorum.Kalemini bana hediye etmeni isterim eger buna ewet dersen beni cok mutlu edersin.hoscakalllll:D

xeantrick

ilk önce geçmiş olsun  ayağın için  yhaaa  bu konser çoqh  erken ama bizde bi fedakarlık yapıp erken uyancaz :)  antik de nerdeydi bu arada   ;D ;D ;D   yhaaa  pogo  yapardık  yhaa ayaın alçıda olmasa  yaparmıydık  yhaa  burak  abi  bide  sen beat  box yapabilio musun???????
rapdeki lakaplarım 

xeantrick  ve  rapci yanki

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 28 Mayıs, 2007, 06:47:19 ÖÖ
Neden böyle rap ten ugrasanlar yada rap yaptıgını sananlar fotolarında farklı farklı pozlar vermeye calısırlar. 
Ne bilim,yok biri 2 parmagını gösterir biri nıke işareti yapar =) şart mı yani illa bi hareket çekmek.

bu arada çokk geçmiş olsun :-\

Tabiki şart değil, normalde işaretlerin fln bir anlamı var. ama genelde yapılan işaretler rahatlıktan dolayı kaynaklanıyo. yoksa kmse yapmak zorunda değil=)
Ayağım içinde sağol, tek ayaklada olsa hala ayaktayım hehe

Alıntı yapılan: xeantrick - 31 Mayıs, 2007, 08:50:46 ÖÖ
3 haziranda bi konser war  iskenderundan 17 cm gelio sizde warmısınız ????????
Alıntı yapılan: xeantrick - 31 Mayıs, 2007, 08:53:22 ÖÖ
ok burak abi ama gelirsen  çoqh sewincem çünkü seni çoqh görmek istiorum ben demirçelikten gelcem konsere pazar ordayım  burak abi de antik nerde  yhaaa??? :D:D:D

Konserle ilgili haber anasayfada yayınlandı. Bu konsere çok zort şartlarda katılıcam, gelirseniz göreceksiniz zaten:)

Alıntı yapılan: BallisticX - 02 Haziran, 2007, 08:34:35 ÖÖ
yaa bence sen kelime muhendisisin bu ilham bu mukemmellik bir hataylı(iskenderunlu-antakaya dan da sayılırz) senlen gercekten gurur duyuyorum.ve sarkılarını ıpodumdan eksık etmıyorum+sıkılmadan da dınleyebılıyorum ve tabiki antakyalı olma yolunda ki her arkdasımlada paylasıyorum.Kalemini bana hediye etmeni isterim eger buna ewet dersen beni cok mutlu edersin.hoscakalllll:D

Düşüncelerin için çok teşekkür ederim, sizler oldukça bizde olacaz. Parçaları yapan biziz ama onları yaşatan sizlersiniz bundan emin olun. Kalemimi sana gerçekten hediye etmek isterdim ama hangi kalemle yazdığım belli olmuyo ve son zamanlarda klavyeyle yazıyorum =) oda oldukça zor.
Teşekkürler:)

Alıntı yapılan: xeantrick - 02 Haziran, 2007, 16:06:16 ÖS
ilk önce geçmiş olsun  ayağın için  yhaaa  bu konser çoqh  erken ama bizde bi fedakarlık yapıp erken uyancaz :)  antik de nerdeydi bu arada   ;D ;D ;D   yhaaa  pogo  yapardık  yhaa ayaın alçıda olmasa  yaparmıydık  yhaa  burak  abi  bide  sen beat  box yapabilio musun???????

Ayağım için sağol.
Antik saray caddesinde. Sorarak bulabilirsin zaten.
Bu arada Beat box ile hiç uğraşmadım o yüzden yaparım desem yalan olur.
Raptor / 2010

teomanyak

öncelikle geçmiş olsun.bugünkü zor şartlara rağmen konserdeydin!!süperdi konser..ben ilk defa konserinize geliyorum.inşallah bundan sonrada gelmeye dewam edicem..kardeşinin sitesi war mı?böyle sizi dinleyenlerle şöyleşi felan düşünüyor musunuz ??? ;)

Raptor

Alıntı yapılan: teomanyak - 03 Haziran, 2007, 19:09:18 ÖS
öncelikle geçmiş olsun.bugünkü zor şartlara rağmen konserdeydin!!süperdi konser..ben ilk defa konserinize geliyorum.inşallah bundan sonrada gelmeye dewam edicem..kardeşinin sitesi war mı?böyle sizi dinleyenlerle şöyleşi felan düşünüyor musunuz ??? ;)

Öncelikle teşekkür ederim.
Konser benim için çok zor geçti, tek ayak üstünde söylemek görüldüğü gibi basit bişey değil ama herşeye rağmen biz eğlenmesini bildik. Eğlendirebildiysek te ne mutlu bizlere.
Dünkü konserde ses sistemiyle ilgili bazı sorunlar yaşadık ama çoğu konserde olan şeyler bunlar. Daha iyi konserlerde beraber oluruz umarım.

Kardeşimin şu an için web sitesi yok ama parçalarına www.herkesdinlesin.com/musicalotopsi adresinden ulaşabilrsin.

Şöyleşi olayı içinse umarım ilerde böyle şeylerde yaparız, hem bizim için hem de dinleyiciler için güzel bişey olur bu.

Teşekkürler :)
Raptor / 2010

matrak+catlak

ya ben tebrik ederim.konser süperdi.geçmiş olsun takrardan.ama muhteşemdin bayıldm walla.tebrik ederim tekrardan.
ben bir daha tekrar ne zaman konser yaparsın diyecektim???

seni seviyoruzz

Raptor

Alıntı yapılan: matrak+catlak - 04 Haziran, 2007, 13:47:05 ÖS
ya ben tebrik ederim.konser süperdi.geçmiş olsun takrardan.ama muhteşemdin bayıldm walla.tebrik ederim tekrardan.
ben bir daha tekrar ne zaman konser yaparsın diyecektim???

seni seviyoruzz

Çok teşekkür ederim. Bu kdr çoşkulu olmasaydınız biraz zor dururdum sahnede. Eminim..
Gelecek konser içinse, ne zaman bilmiyorum, şu an için belli değil.
Siteyi takip etmeye devam edin , konser olduğu zaman ilk olarak buradan öğrenebilirsiniz zaten.

Teşekkürler
Raptor / 2010

99

öncelikle selamlar
ilk rapi sizin şarkılarınızla duydum(2 yıl önce).ilgimi çekmeyi antakyalı olmakla başardınız.hep konserlerinize gitmek istemişimdir ama yaşımdan dolayı abim beni hep oyalamıştır.sizi ilk defa geçtiğimiz pazar canlı olarak dinledim.iyiki dinlemişim, daha çok bağımlınız oldum.lafı fazla uzatmadan soruma geçiyim:D
BEN 12 YAŞINDAYIM.BU YAŞTA RAPE NASIL KATKI SAĞLAYABİLİRİM?
Hayat oynamayı sever.Bize düşen iyi bir oyuncu olmak.

Raptor

Alıntı yapılan: 99 - 05 Haziran, 2007, 10:59:16 ÖÖ
öncelikle selamlar
ilk rapi sizin şarkılarınızla duydum(2 yıl önce).ilgimi çekmeyi antakyalı olmakla başardınız.hep konserlerinize gitmek istemişimdir ama yaşımdan dolayı abim beni hep oyalamıştır.sizi ilk defa geçtiğimiz pazar canlı olarak dinledim.iyiki dinlemişim, daha çok bağımlınız oldum.lafı fazla uzatmadan soruma geçiyim:D
BEN 12 YAŞINDAYIM.BU YAŞTA RAPE NASIL KATKI SAĞLAYABİLİRİM?

Selamlar,
düşüncelerin için teşekkür ediyorum.
sayemizde rape başlaman bizim adımıza çok sevindirici bişey. 
Rape katkı sağlama olayına gelince, aslında tüm olay dinleyicilerde bitiyor. Siz ne kadar iyi parçalar seçerseniz o parçalar bi şekilde çevrenize yayılıyor. O yüzden şimdilik yapman gereken tek şey, bu müziği çevrene dinlet, yani bir şekilde dinlemelerini sağla, senin rape kazandıracağın bir kişi bile bu müziğe doğrudan katkı demektir zaten.

Konser için şunu söyleyim, abini sürekli zorla ve seni oyalamasına izin verme :) biz insanlara kötü şeyleri öğretmiyoruz, aksine bu hayatın nelerden ibaret olduğunu ve bunlar karşısında neler yapmamız gerektiğini anlatıyoruz . Umarım anlatabilmişimdir :)

Teşekkürler.
Raptor / 2010

alexander

burak rap işinden para kazanıyor musun??kazanıyorsan servetini açıklar mısın??ömür boyu meslek olarak rap mi yapacaksın??

Raptor

Alıntı yapılan: alexander - 06 Haziran, 2007, 02:46:09 ÖÖ
burak rap işinden para kazanıyor musun??kazanıyorsan servetini açıklar mısın??ömür boyu meslek olarak rap mi yapacaksın??

Sorduğun soruda sanki başka bi hava hissettim. Herneyse..
Rapten 1 KURUŞ bile kazanmasam ben bu işi yapmaya yinede devam ederim. Benim amacım bu işten para kazanmak değil.. Duygularımı anlatmak, insanlara bişeyler anlatabilmek.. Bir insanın bişeyin peşinden koşma sebebi sadece para değildir, o işi sevmesi ve kendini mutlu hissetmesini yeterlidir bana göre.. ki Rap benim mesleğim değil, hayatımdır..
Servetimi açıklamamı istemişsin. Evet bir servetim var, o da beni anlayan ve dinleyen insanlar. Bunlar benim için herşeye bedel..

Teşekkürler..
Raptor / 2010

alexander

ben bu soruları gerçekten merak ettiğim için sordum.öle kötü bir amacım yok.bildiğin gibi hayat çok zor.insanlar bir yerden para kazanmak zorunda parasız yaşanmıyor parasız hiçbişey olmuyor.insanın para kazandığı bir mesleği olmazsa nasıl ayakta durabilir ki.bende müziğe çok hevesli bir insanım ama yıllarca çalışıp aileme bakmak zorunda kaldım.müziği dinlemekle yetindim.yaptığın müziğe saygı duyuyorum.diğer piyasa rapçileri gibi küfürlü ahlaksız parçalar yapmıyorsun.hikmetle çektiğiniz klibide çok beğendim.diğer klibinide samandağ sahillerinde çek derim.bildiğin gibi antakya kendi kabuğunda bir memleket sanayisi yok üreteni yok kaçakçısı çok kimse gelişmesini istemiyor.şarkılarında birazda bu konulara değin isterim.antakya gerçekten sahipsiz bir memleket.ben elektronikçiyim benim elimden antakya yararına bişey gelmiyor.bari sen onun bu durumunu anlatan bir şarkı yap derim.

99

burak abi, Limit & Mr.Mavzer hakkında ne düşünüyosun??
Hayat oynamayı sever.Bize düşen iyi bir oyuncu olmak.

Raptor

Alıntı yapılan: alexander - 06 Haziran, 2007, 12:49:24 ÖS
ben bu soruları gerçekten merak ettiğim için sordum.öle kötü bir amacım yok.bildiğin gibi hayat çok zor.insanlar bir yerden para kazanmak zorunda parasız yaşanmıyor parasız hiçbişey olmuyor.insanın para kazandığı bir mesleği olmazsa nasıl ayakta durabilir ki.bende müziğe çok hevesli bir insanım ama yıllarca çalışıp aileme bakmak zorunda kaldım.müziği dinlemekle yetindim.yaptığın müziğe saygı duyuyorum.diğer piyasa rapçileri gibi küfürlü ahlaksız parçalar yapmıyorsun.hikmetle çektiğiniz klibide çok beğendim.diğer klibinide samandağ sahillerinde çek derim.bildiğin gibi antakya kendi kabuğunda bir memleket sanayisi yok üreteni yok kaçakçısı çok kimse gelişmesini istemiyor.şarkılarında birazda bu konulara değin isterim.antakya gerçekten sahipsiz bir memleket.ben elektronikçiyim benim elimden antakya yararına bişey gelmiyor.bari sen onun bu durumunu anlatan bir şarkı yap derim.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ben yinede yanlış anladıysam özür dilerim.
Antakya için elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz buna emin olabilirsin, Antakya'nın daha neresi olduğunu bilmeyenler bile yaptığımız bu müzik sayesinde Antakya adını ezberlediler. Bildiğim doğrularım var, ne kendime, ne müziğime ne de şehrime kesinlikle laf söyletmem. Biz bu şehirdeyiz ve bu şehir eninde sonunda hakkettiği yere gelecektir. Bunu şehrimizde başaracak çok insan var..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: 99 - 06 Haziran, 2007, 13:06:13 ÖS
burak abi, Limit & Mr.Mavzer hakkında ne düşünüyosun??

Pazar günkü konserde sahneye çıkan ilk rap grubuydu sanırım. İyilerdi, ben beğendim açıkçası. Zaten bu şehirden kötü isim çıkmıcak hiç, inanıyorum :)
Raptor / 2010

M!CrOb!K

Ben ilk defa bu siteyi tesadüfen buldum. Şarkılarını çok beyendim .Hep burdayım arık . İndirdim şarkılarını:D

Az önce yazdığım soru olmadı ama olsunn :DDDDDDDDDDDDD
waftiz edilmemiş insanların hepsine lanet yağdırmayan insanların hesine  LANET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rapkick

raptor predator senin kardeşinmi
adı alper mi kardeşinin
ve söylemek isterimki ben kardeşinse tanıyorum bir bilgisayarcıda oluyor sürekli bilgisayarcının olduğu binadayım ben
ve şarkılarını seviyorum söylemenide ceza konserinde bende vardım çok güzel söyledin

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 08 Haziran, 2007, 12:28:19 ÖS
raptor predator senin kardeşinmi
adı alper mi kardeşinin
ve söylemek isterimki ben kardeşinse tanıyorum bir bilgisayarcıda oluyor sürekli bilgisayarcının olduğu binadayım ben
ve şarkılarını seviyorum söylemenide ceza konserinde bende vardım çok güzel söyledin

Selam,
evet predator benim kardeşim, adıda alper.
Parçalar için yaptığın yorumlar için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal.
Raptor / 2010

M@thild@

ya 3haziran da  muhteşemdin burak abi ya bayıldım sana ya. arkadaşın biri imza aldı senden ama ben istemedim keşke isteseymişim ya.
.bu arada geçmiş olsun ya umarım bir an önce iyileşirsin ama tebrik ederim ayağının kırık olmasına rağmen geldin ve bize muhteşem bir şov sergiledin.
seni ilk defa bu konserde tanıdım iyi ki gelmişim.sürekli tanımak isterdim aorontez underground daki başarılı isimleri şimdi tanıdım.keşke daha önceden duysamışım sizi. umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve en yakın zamanda da konserlere devam edersin

ben kiminle düet yapmayı düşünüyorsun ya da yapacaksın diye sormak istemiştim.
saygılarım ve sevgilerimle
ii çalışmalar burak abii

MustafALEX

Yeni albümde K-O ile bi feat olabilir mi?