• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: pc_lick - 19 Ağustos, 2006, 13:25:08 ÖS
ABİ BENDE Bİ SORU SORIM SENCE CEZAMI DAHA IYI ISINI YAPIYOR SAGOPAMI BELKI KIYAS OLDU AMA CVPLAMAK SANA KALMIS TABI RAPI IYI BILEN BIRINDEN DUYMAK ISTEMISIMDIR DE

Bana göre şuanda bu işi önce götüren kişi Ceza. Kişisel olarak değerlendirmem gerekirse Ceza diyorum.
Sagopa nın Ceza ile yarışır bir duruma gelebilmesi için eski haline dönmesi şart. 2004 Yılı ( Bir Pesimistin Gözyaşları )
Raptor / 2010

pc_lick

bi soru daha sorım :D abı ayna grubunun bazı sarkıları cok guzel parcalar yapılabılır zaten hıkmet abının fılan soledıgı gelıncık dıye sarkı vardı cok hosuma gıtmıstı senınde aklında varmı o parcalar

Raptor

Alıntı yapılan: pc_lick - 20 Ağustos, 2006, 10:26:31 ÖÖ
bi soru daha sorım :D abı ayna grubunun bazı sarkıları cok guzel parcalar yapılabılır zaten hıkmet abının fılan soledıgı gelıncık dıye sarkı vardı cok hosuma gıtmıstı senınde aklında varmı o parcalar

Merhaba.
Şimdi şöyle bişey var , aslında sürpriz yapmak istiyodum ama madem konu buraya geldi açıklayım .
Projelerimin arasında bir  Cover albümü yer alıyor. Bu albümde sadece cover parçalar olacak.
Daha önce Candan Erçetin le yaptığım bir parça var, 2.albümdede Şebnem Ferah ile yapmış olduğum bir cover var, projede bahsedilen albüm ise tamamen o tür şarkılardan oluşacak. 6-7 parçalık Ep olacak heralde . Bunun içindede Ayna yer alabilir =) Bakalım araştırıyorum şimdlik.
Raptor / 2010

pc_lick

abı cover parcalar arıyorum zaten emınım cok guzel bı almum olur hayırlı olur aynada olur ınsalla =)

rap_4_peace

raptor abi beni bu dertden kurtarrrr plsssss :-[ abimle hergün türkce rapin kavgasını yapıyoruz o rockcı ve benim dinlediğim müzik türüne (türkce rap) karışıyor ve ben bundan bıkdım. ona kaç defa hiphopun kültür olduğunu  burda yazdıı gibi anlatdım ama o halen beni bu yoldan vaz geçirmek istiyor ne yapabilirm ban ayardım et. bu konuda allahtan sonra sana sığınmak istedim. bana en çok senin düşüncelerini söylemek yardım edebilir diye düşündüm.....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

raptor abi şimdi herşey tamam. abim birkaç ay sonra evden taşınıyor:) ve ev bana kalıyor ve istediğim müziği dinleyecem kimse bana karışamayacak.:D:D ama o taşınana kadar bu kavgalar sürecek
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 22 Ağustos, 2006, 14:48:48 ÖS
raptor abi beni bu dertden kurtarrrr plsssss :-[ abimle hergün türkce rapin kavgasını yapıyoruz o rockcı ve benim dinlediğim müzik türüne (türkce rap) karışıyor ve ben bundan bıkdım. ona kaç defa hiphopun kültür olduğunu burda yazdıı gibi anlatdım ama o halen beni bu yoldan vaz geçirmek istiyor ne yapabilirm ban ayardım et. bu konuda allahtan sonra sana sığınmak istedim. bana en çok senin düşüncelerini söylemek yardım edebilir diye düşündüm.....
Alıntı yapılan: rap_4_peace - 25 Ağustos, 2006, 16:32:18 ÖS
raptor abi şimdi herşey tamam. abim birkaç ay sonra evden taşınıyor:) ve ev bana kalıyor ve istediğim müziği dinleyecem kimse bana karışamayacak.:D:D ama o taşınana kadar bu kavgalar sürecek

aslında sorduğun soru zor bir soruydu . hiç bi şekilde sen onun müziğine karışma , bırak ne dinlerse dinlesin. sonuçta müzik evrenseldir ve kimse kimseye dinlediği müziği zorla beğendirmek zorunda değildir. sen bildigin yoldan şaşma , insanlar bizi ve rap müziği ne kadar yanlış tanıyosa ve rapten uzaklaşıyosa , o kadar çok şey kaybediyodur aslında. açıkçası birazda bize kalmış çevreye rapin asıl yüzünü göstermek. bize en azından kültürlü insanlar lazım. akmanlarla makmanlarla olacak iş değil =)
saygılar.

not: sorunun halledilmesine sevindim. artık özgürce rap dinleyebilirsin :)
Raptor / 2010

ah real monsters!

Burak abi eskiden break dance yapıyormuydun?

Dört aydır lyric yazıyorum bir senedir rap dinliyorum başkalarının lyriclerindeki hece ölçüsünü sayıyorum , kafiyelerede bakıyorum, bir lyric yazıyorum sonra beğenmiyorum siliyorum ve bende hiç bir gelişme yok bu normal mi? bir de benim anlatma sorunum var daha doğrusu türkçe sorunum napabilirim (kitap okumak dışında  :-[) ?

Bir de çok çok geçmiş olsun  :)

sailorahenry

kardeş daha yüksekleri düşünüyor musun mesela hayranı olduğum sagopa gibi yükselmek ;D
BY Hacker MaNYa

Dostları:BY Hacker CH3,Bay Hacker WebSkolo & BY Hacker KaDev

Hacklenecek site olduğu zaman sailora75@hotmail.com,manch_i_494@yahoo adreslerimi ekleyebilirsiziniz,bu sayede istediğiniz siteyi en geç 3 dk içinde hackleme kapasitesine sahibim.
NOT:::Hacklemek Ücretlidir!
:):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Raptor

Alıntı yapılan: ah real monsters! - 17 Eylül, 2006, 18:13:15 ÖS
Burak abi eskiden break dance yapıyormuydun?

Dört aydır lyric yazıyorum bir senedir rap dinliyorum başkalarının lyriclerindeki hece ölçüsünü sayıyorum , kafiyelerede bakıyorum, bir lyric yazıyorum sonra beğenmiyorum siliyorum ve bende hiç bir gelişme yok bu normal mi? bir de benim anlatma sorunum var daha doğrusu türkçe sorunum napabilirim (kitap okumak dışında  :-[) ?

Bir de çok çok geçmiş olsun :)

Kendimi hiç bi zaman dansçı olarak görmedim , arkadaşlarımın break dance ile uğraşması sonucu bende ister istemez hergün dance ortamındaydım , dışarda aktif olarak uğraşmamış olsamda bazen kendi kendime evde kafa dönmeye çalışırdım =)

Gelişme elbette olacaktır , 1 senedir rap dinlemek aslında uzun bir süre değil o yüzden dinlemeye devam et ve dinlerkende şarkıları beraber söylemeye çalış. bu senin söz yazımınıda etkiler. tabi bu işi bilen insanları dinlemelisin . çünkü kişinin vokalinde veya söz yazımında dinlediği kişilerin çok etkisi olur. yanlış kişileri dinlememeye çalış o yüzden.
söz yazmaya devam et , şimdi yazdığın (hoşuna giden) bir sözü yarın beğenmiyorsan , bu senin geliştigini gösteriyor demektir.
türkçe sorununu kitap dışında nasıl düzeltebilirsin.. kitap okumak dışında , insanlarla diyaloga girmek belki düzeltebilir. o soruyu cvplamak bana düşmez aslında =) araştırmanı öneriyorum.

teşekkürler.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: sailorahenry - 23 Eylül, 2006, 16:10:09 ÖS
kardeş daha yüksekleri düşünüyor musun mesela hayranı olduğum sagopa gibi yükselmek ;D

Bu tür işlerle uğraşan herkes tabiki bulunduğu basamağın bir üstüne çıkmayı hedefler. Ama benim için asıl önemli olan yükseklikten ziyade , yaptığım müziği daha fazla insanın dinlemesidir.
Raptor / 2010

sailorahenry

Alıntı yapılan: Raptor - 23 Eylül, 2006, 16:40:03 ÖS
Alıntı yapılan: sailorahenry - 23 Eylül, 2006, 16:10:09 ÖS

Bu tür işlerle uğraşan herkes tabiki bulunduğu basamağın bir üstüne çıkmayı hedefler. Ama benim için asıl önemli olan yükseklikten ziyade , yaptığım müziği daha fazla insanın dinlemesidir.

siteni bana tanıtan yeni üyeniz poet şu anda telefonumda 9 tane şarkınız var millet telefonumu alınca sizin şarkılarınızı da tel lerine atıyorlar.kafanıza takmayın o işi sizi poet le adanaya tanıtırız :)
BY Hacker MaNYa

Dostları:BY Hacker CH3,Bay Hacker WebSkolo & BY Hacker KaDev

Hacklenecek site olduğu zaman sailora75@hotmail.com,manch_i_494@yahoo adreslerimi ekleyebilirsiziniz,bu sayede istediğiniz siteyi en geç 3 dk içinde hackleme kapasitesine sahibim.
NOT:::Hacklemek Ücretlidir!
:):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

pc_lick

abi ya şöyle orontez toplansa hıkmet abı sen fılan gelsenız ıstanbula :=) aklınızda varmı abı boyle bı plan?

poet

ilk önce kardes sitenizde sarkılarınız da cok güzel bak ben normal de fazla rap dinleyen birisi deilim hani sago felan ceza bi kac sarkısı  var dinlerim ama sizin sarkıların hepsini indirdim anla yani sizi daha cok sevdim..ama sorum su bi kalem olsam sarkısının ne zman fullünü cekeceksiniz ve adana ya gelecekmisiniz ?
Suyun KAldırma Kuvvetidir Seni Aldatan,
Beynin Karşı Çıksada Kalbindir Seni Yanıltan,
Sen Sağır Kalmış Bir Ahrazdan Daha Öte,
Körelmiş Kalbini Atmak İçin Daha Fazla Bekleme....!

Sonsuza Gideceğini Sanan Aciz İnsan,
Kulaklarındır Duyduklarıyla Seni Çıldırtan,
Hiç Beklemediğin Anda Gelecek Kurşun Arkandan,
Kıçınla Yerin Bütünleşmesi Olacak O An.....!!!

YÜrümek İçin Çok Yol Almak Gerek.

Raptor

Alıntı yapılan: pc_lick - 24 Eylül, 2006, 12:54:21 ÖS
abi ya şöyle orontez toplansa hıkmet abı sen fılan gelsenız ıstanbula :=) aklınızda varmı abı boyle bı plan?

Gelmeyi isteriz tabiki , ama şu anda bi cvp veremem . Her an herşey olabilir =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: poet - 25 Eylül, 2006, 08:52:53 ÖÖ
ilk önce kardes sitenizde sarkılarınız da cok güzel bak ben normal de fazla rap dinleyen birisi deilim hani sago felan ceza bi kac sarkısı var dinlerim ama sizin sarkıların hepsini indirdim anla yani sizi daha cok sevdim..ama sorum su bi kalem olsam sarkısının ne zman fullünü cekeceksiniz ve adana ya gelecekmisiniz ?

Öncelikle teşekkür ederim.
Normalde rap dinlememene rağmen bizleri dinliyor olman sevindirici.
Zaten amaçlarımdan bir taneside "Rap müziğe yeni dinleyicler kazandırmak". Bu benim için çok önemli.

"Bi Kalem Olsun" henüz kaydına tam olarak girilmemiş bir parçadır.
Bu parçayı demo olarak nete verdik ancak tamamı için yeni albümü beklemeniz gerekiyor. Daha farklı olacak.

Adana yakın, yapılan herhangi bir party yada konsere konuk olarak gelebiliriz.

Teşekkürler.
Raptor / 2010

mic_check_09

burak abi şimdiye kadar dinlediğim en iyi melodi dediğin şey varya bugün gökyüzü yarın toprak şarkısına olan mı çünkü gerçekten süper bi beat
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

ah real monsters!

Burak abi Orontez 'den en çok dinlediğin şarkı hangisi  ??? Hikmet abiyle nasıl tanıştınız  ??? Bir de RPG 'ye ait şarkılarınız var mı  ???

Raptor

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 26 Eylül, 2006, 19:37:55 ÖS
burak abi şimdiye kadar dinlediğim en iyi melodi dediğin şey varya bugün gökyüzü yarın toprak şarkısına olan mı çünkü gerçekten süper bi beat

Melodi olarak gerçekten çok etkileyici. Sözleri yazarken değişik bi anlam ifade ediyodu benm için. Tabi bugüne kadar dinlediğim en iyi beat denilemez. :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: ah real monsters! - 30 Eylül, 2006, 16:58:50 ÖS
Burak abi Orontez 'den en çok dinlediğin şarkı hangisi  ??? Hikmet abiyle nasıl tanıştınız  ??? Bir de RPG 'ye ait şarkılarınız var mı  ???

Benim en çok dinlediğim şarkı her zaman, en son yapılanlar oluyo genelde. Onun dışında bütün şarkıları dinliyorum, tek şarkıya takılmıyorum pek.
Bundan sonra bi istatistik tutmam gerekecek galiba hangi şarkı olduğunu anlayabilmem için =)

Bugünlerdeki seçimim;
Göç
Raptor / 2010