• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

merwejik

belki sorum biraz saçma olucak ama raptor abi liseyi hangi okulda okudun  ;D
kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

Raptor

Alıntı yapılan: merwejik - 27 Temmuz, 2006, 12:13:30 ÖS
belki sorum biraz saçma olucak ama raptor abi liseyi hangi okulda okudun  ;D

Gayet normal bir soru =)

Antakya Atatürk Lisesi
Raptor / 2010

merwejik

Alıntı yapılan: B.Raptor - 28 Temmuz, 2006, 03:12:58 ÖÖ
Alıntı yapılan: merwejik - 27 Temmuz, 2006, 12:13:30 ÖS
belki sorum biraz saçma olucak ama raptor abi liseyi hangi okulda okudun ;D

Gayet normal bir soru =)

Antakya Atatürk Lisesi
cvb için teşşkrler
bende necmi asfuroğlu lisesinde okuyorum :D
kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

j_c_k

SaGopa ' nın KonserinDe Sende CıkcanMı   ßurakcım :P Sen CıkaCakSan Gelmeyi Düşünüyom (a)
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

M.Jordan

Burak abi Hikmet abiyle (P-fox) uzun zamandır birlikte başarılı işler çıkardınız o askerlikten geldikten sonra Aralık ayında vs. bir konser verseniz :-\ .Vereceğin cevabı biliyorum aslında 'Sitede haber verilecektir.' ama bir istek öyle bir şey eylemlendirseniz çok güsel olurdu ikiniz açısındanda eğer tam bir soru istiyorsan öyle bir şey yapmayacak mısınız artık?.Uzun zamandır merak ediyorum çünkü.

Raptor

Alıntı yapılan: j_c_k - 04 Ağustos, 2006, 20:17:09 ÖS
SaGopa ' nın KonserinDe Sende CıkcanMı ßurakcım :P Sen CıkaCakSan Gelmeyi Düşünüyom (a)

Hayır konserde altgrup olarak çıkmayı düşünmüyorum. Orda olacam ama sahne almıcam. Zaten bugün İstanbul dan geldim. Ses denen bişey yok.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: M.Jordan - 04 Ağustos, 2006, 20:35:09 ÖS
Burak abi Hikmet abiyle (P-fox) uzun zamandır birlikte başarılı işler çıkardınız o askerlikten geldikten sonra Aralık ayında vs. bir konser verseniz :-\ .Vereceğin cevabı biliyorum aslında 'Sitede haber verilecektir.' ama bir istek öyle bir şey eylemlendirseniz çok güsel olurdu ikiniz açısındanda eğer tam bir soru istiyorsan öyle bir şey yapmayacak mısınız artık?.Uzun zamandır merak ediyorum çünkü.

Konser konusunda hiç birşey belli değil şu an için. Her an herşey olabilir. Elbette yapılacak konser hem bizim hemde rap dinleyicileri için güzel olacaktır ama öncelikle bu sektöre gönül veren kişilerin çeşitli organizasyonlar düzenlenmesi gerekmektedir.
Dediğim gibi her an herşey olabilir =)
Raptor / 2010

Predator

Alıntı yapılan: j_c_k - 04 Ağustos, 2006, 20:17:09 ÖS
SaGopa ' nın KonserinDe Sende CıkcanMı ßurakcım :P Sen CıkaCakSan Gelmeyi Düşünüyom (a)
sago konseri iptal oldu
raptor sahneye çıktı yazgıyı söledi kısık sesine ragmen
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

rap_4_peace

ya benda 1 soru sorayım daha önce sorduydumama yarım ağızla cewap vermiştin. kıbrısta konser vermeyi düşündün mü? ki eğer böyle bir niyetin varsa ve tek eksiğin organizasyonsa mutlaka haberim olsun burda orontezi dinleyen çok insan war....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Ağustos, 2006, 16:15:21 ÖS
ya benda 1 soru sorayım daha önce sorduydumama yarım ağızla cewap vermiştin. kıbrısta konser vermeyi düşündün mü? ki eğer böyle bir niyetin varsa ve tek eksiğin organizasyonsa mutlaka haberim olsun burda orontezi dinleyen çok insan war....

Şuan için Kıbrıs ta konser verebilmemiz mümkün değil. Neden mümkün değil. Çünkü çoğumuzun bağlı olduğu bir işi var. Haliyle 1 günde gerçekleşebilecek bir organizasyonda olmayacaktır. Yol vs vs.
Ama kesinlikle gerçekleşemez demek te doğru olmaz. Gerekli izinler alındıktan sonra konser verilebilir.
Raptor / 2010

rap_4_peace

Alıntı yapılan: B.Raptor - 08 Ağustos, 2006, 22:27:04 ÖS

Şuan için Kıbrıs ta konser verebilmemiz mümkün değil. Neden mümkün değil. Çünkü çoğumuzun bağlı olduğu bir işi var. Haliyle 1 günde gerçekleşebilecek bir organizasyonda olmayacaktır. Yol vs vs.
Ama kesinlikle gerçekleşemez demek te doğru olmaz. Gerekli izinler alındıktan sonra konser verilebilir.
Alıntı yapılan: B.Raptor - 08 Ağustos, 2006, 22:27:04 ÖS

ok tşkkürler;)

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

ya 1 sorum daha olacak ama gülmeyin pls. bilmemek değil öğrenmemek ayıpdır diye soruyorum. bu soruyu banada arkadaşlarım sordu cevap veremeyince akılma takıldı. rap ve hip-hop arasındaki fark nedir???

Ernesto CHE* Guevara

yorgun

Benimde bir sorum var raptor rap söylemek mi zor yosa W.e yenilerek eve gitmek mi :)
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm,Ben senin için yaşamayı göze almışım...

Raptor

Alıntı yapılan: yorgun - 17 Ağustos, 2006, 09:23:47 ÖÖ
Benimde bir sorum var raptor rap söylemek mi zor yosa W.e yenilerek eve gitmek mi :)

W.E de yenilerek eve gitmek tabi =)
Ama bu durumu pek yaşamadığım için sorun olmuyo :)
Raptor / 2010

Converse

Underground da ve Overground da dinlediğin veya takdir ettiğin kişiler kimler merak ediyorum ?

RapStiL

Abi Nevsehir de Konser Vermeyi Düşünmüyo Musun Ben Ekabili Toplar Gelirim en Az 50 Kişi :P
Y£4h!

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 17 Ağustos, 2006, 08:30:38 ÖÖ
ya 1 sorum daha olacak ama gülmeyin pls. bilmemek değil öğrenmemek ayıpdır diye soruyorum. bu soruyu banada arkadaşlarım sordu cevap veremeyince akılma takıldı. rap ve hip-hop arasındaki fark nedir???

Kısaca açıklamak gerekirse ;
Hiphop bir ağaç , Rap ise o ağaca ait bir meyvadır.

Yani
Hiphop bir kültürdür. Rap ise bu kültürün içindeki Müzik türüdür.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: Converse - 17 Ağustos, 2006, 23:05:23 ÖS
Underground da ve Overground da dinlediğin veya takdir ettiğin kişiler kimler merak ediyorum ?

Ben isime yönelik Rap dinlemiyorum hiç bir zaman. Kişinin o parçadaki performansına bakarım genelde.
Mesela Ceza - Med Cezir.
Sagopa - İskeletler Diyarında Bir Et Parçasıyım.
Fuat - Okyanuslar.

Bana göre 10 / 10 luk parçalar.

Ama isim olarak sordugunuzda bunun cevabını verebileceğimi zannetmiyorum.(!)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: RapStiL - 18 Ağustos, 2006, 11:58:45 ÖÖ
Abi Nevsehir de Konser Vermeyi Düşünmüyo Musun Ben Ekabili Toplar Gelirim en Az 50 Kişi :P

Olursa veririz neden olmasın :)
Raptor / 2010

pc_lick

ABİ BENDE Bİ SORU SORIM SENCE CEZAMI DAHA IYI ISINI YAPIYOR SAGOPAMI BELKI KIYAS OLDU AMA CVPLAMAK SANA KALMIS TABI RAPI IYI BILEN BIRINDEN DUYMAK ISTEMISIMDIR DE