• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

OOOooooOOO bbbbbiiirrrrrrr.........

Başlatan DjMaNyAq, 12 Nisan, 2007, 09:10:32 ÖÖ

« önceki - sonraki »

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

darkGİRL_17

o birr rap e destek weren :P mi acaba dicem ama wermese burda işi olmaz dimi ama? :)
RaP FOReVER!!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Qbosh

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!

Qbosh

o bi rape destek verdiğimi bildiğini bildiğimi bilmeyen  :D

darkGİRL_17

:D bencede sen haklısın tamam cnm :D

o birr nicki ilginç olan!
RaP FOReVER!!!

Qbosh

xD  o bi ( sanırım ) nickimin anlamını bilmeyen :D

darkGİRL_17

yoo biliorum da yazılışı ilginç demek istediğim üyee :D
RaP FOReVER!!!

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Qbosh

ogrenci01

OOOooooOOO bbbbbiiirrrrrrr Hiç Kimse  :'(

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!

Qbosh

bnde anlamadığm içn aynsını göndrdm :D  heralde tanımadığı açısından syledi

kör_bixici

oooooooOOOOOOOooooooo bir 1052 mjlı üye ;D :D

cEzA_rapPer_foX

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

o, Bu Forumu Diger ForumLarLa ßir Tutan.. ßaskaları hakkında ßilip ßilmeden Atıp Sıkılayan.. Forumda Kimilerinin Dikkatini Cekmiş ama Simdiye Kadar Kimbilir Kac kişiden EkSi ÖnyarGı yemiş ßilmiyorum ßelkide Doğması ßir Hata . ;)  Laf yapma Sanatında Kendisini ßişey Sanıp ßana Kafiyeli CümLeLerLe Sanki Diss Atan :) Ceza Sagopa Kajmer ikilemi Seni ߀ni İlgilendirmez Deyip ßu Görüs Ayrılıgı üzerine Utanmadan birde Yeni Konu Acmakla Kalmamıs Hakaretler YagdırmıS umursamadan.. YalanCımı yalanCı ;) Özentimi Özenti.. Cezanın Avukatlıgını üstlenmiş ki kaldıki ben bile Senden daha fazLa Ceza Dinlemişimdir ;) ama kimseye özenmedim simdiye kadar..

Üsttekileri SallaDa ;) En önemliSi Forumda Deger Verdigim İnsanların canını sıkmakla en büyük hatayı yapmıs ve ben gibi orta yolda bulusma heveslisi ßir insanı dahi karsısına Alan kimliksiz metaßolizma.

CEZA sahasında 10 Kusurlu hareketten birisini yaparsan İFADENİ alırlar ;) Adam Akıllı Gir yorumunu yap Fazla Göze ßaTma..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

darkGİRL_17

wayyy abi helal yaa bende diyodum.....neysee saol söylemek istediğim şeylerin çoğunu dile getirmişsin ;)

o birrr haklı.. :)
RaP FOReVER!!!