• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Ogee

Başlatan Admin, 24 Temmuz, 2006, 23:47:56 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Ogee hakkında herşeyi bu bölüme yazabilirsiniz.

emel

güsel insan hüseyin abimiz  :) kendisiyle çok güsel muhabbet edilir  8) dermanımızdır o bisim   ::)

LasT_SoLd!éR

Tanımıyorum fazla ama

3 Harf onun için I.D.A. sanırım en çok bunu seviyor

Dünyaya İsyan :)

raffine_01

bu da kim??? yaw kardeslerim simdi nben fazla oronteze takılmıom ama orontezde sadece 1 numara burak

Admin

Alıntı yapılan: raffine_01 - 23 Ekim, 2006, 15:29:05 ÖS
bu da kim??? yaw kardeslerim simdi nben fazla oronteze takılmıom ama orontezde sadece 1 numara burak

Arkadaşlar yalnızca tanıdığınız isimler hakkında yorum yapın.

seyyahmc

bu adam için sölenicek fazla bi söz yok aslında.....bu adamın farklı olduğunu herkes bilebilir ama farkının ne oldunu aslaaaaaaaa :)
kardeşim benimmmmmm kendine ii bak ;)

akinci

bana cok yakın olan insan su an orontez içinde kader arkadaşım gurbet arkadasim isyan arkadasim gel bir gün bize hössün yeter ha sonra ben mezun oldumu bak gitmedim özlersin gel dinima mangal yapicim hıh daha ne deyim 2 tekte atarık kacak viski gel allahına gel yo kıbrıs bizim gel sen

rap_4_peace

sadece ogee abim değil bütün orontez gelsin kıbrısa. ogee we akıncı burda henüz görüşmesekte:D :D ogee abi akıncı abi toplayın bunları burda 1 konser werin allaınızı sewerseniz benden ne isdersiniz? söleyin yapayım sadece 1 konser.gelin ewimde mangal yakalım piknik yapalım. işde ne isderseniz bütün orontez dawetlidir. sanırım akıncının bu son senesi gitmeden 1 mangal yaksak?:D :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Taylan_ida

Alıntı yapılan: raffine_01 - 23 Ekim, 2006, 15:29:05 ÖS

sen nerden çıkıyon böyle 2de1....

Zelkalite

Önceden de söylemiştim şimdi yineliyeyim burada... Uğruna dünya üzerinde 5.999.999.993 kişiyi silebileceğim bir insan evladı!! Kardeşim! En sevdiğim mahluklardan biri!

ogee

Uzun bir aradan sonra kutsal topraklara dönmüş bulunmaktayım..
Dostlarla hasret gideriyoruz bu yüzdende siteye uğrayamadım (:
sağolsun kardeşlerim mangal ve isyan üzerine bir konu yürütüyolar =)

"bre gençler telaş yokk ! heppinizden paslaşırık ;)"

onurakartr

slm hüso bana rapi sevdiren ve hastası yapan ev arkadaşım.12 numara bi insan üstüne yok.

cEzA_rapPer_foX

Cok eii Tanıyamasam da zaaman zaman da isminden avatarindan Acı Biber çağrişsa da  BRe!!''leri cok kulLanan sevdgimz bi Büyügümüz UsTad :D  :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

seyyahmc

hüso seni çok özledim bilirmisin ?ve bayadır haber alamadığımında farkındasındır herhalde,aha bak son çare buraya yazdım,burdan duy beni,burdanda  irtibatı sağlıyamazsak,son çare  oraya gelicem...he gelemezsinmi diyorsun ? yok yok sen demezsin bilirsin beni:P....kendine ii bak,bana ulaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)

cursedc

Ogee bence uzun sakal sana çok yakışıyor ;)

RespecT oGEE

mutia

ya ben yeni üyeyim gurubun ya da bahsettiğiniz üyelerin fotoğraflarınıda  koysanız diyorum
NE BAKIYON LEEEEEEEEEN.....

∂υ∂υ

'Orontezden resimler' konusuna bakarsan tüm grubun resimlerini görebilirsin..
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

seyit58