• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Jbx , Rasheed

Başlatan Admin, 24 Temmuz, 2006, 23:46:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Jbx ve Rasheed hakkında herşeyi bu bölüme yazabilirsiniz.

ah real monsters!

hiiiiih aib size aib en iyi ikiliyi es geçmişsiniz  :o  >:( rasheed abi oralar bize dar gibi şarkıların baş rol oyuncusudur K-O ile  8) jbx abiye gelince tutsak yaz yağmuru gibi İ.D.A yaşayan şarkılar onsuz olamaz  8)

ogee

MustafALEX

valla raşid i dinlemedim ama jbx ve K-O nun gelincik sarkısı kin kokulu düşler den sonra sevdigim en iyi rap şarkısı gelincik şarkısını dinleyince çok tuhaf oluyorum adeta kendimden geçiyom valla helal olsun.

ah real monsters!

Rasheed

3 Ocak 1986'da Eski Antakya Dogumevin'de dunyaya gelmisim (gelmisim iste:) ilk ogretimimi, Hatay ilk Okulu ve Inonu ilk okulunda tamamladiktan sonra Osman Otken Anadolu Lisesinde 7 Yil okudum ve 2004 yilinda mevzun oldum (oldum iste:) Cografya, Ingilizce, Felsefe ve Edebiyat derslerindeki ustun basarilarima ragmen Tarih (Hoca bana takmisti, tarihim iyidir) Matematik, almanca ve muzik resim ve diger sayisal derslerde basarisiz oldugum kesin. Fenerbahceliyim. Okul takiminda ve Antakya Spor Klubunde lisansli futbolcu'idim. 9 Numara giyer bolca gol atardim. (Hic kirmizi kart gormedim). 2001 Yilinda TurkceRap'le tanistim, 2002'de soz yaziyordum kendi kendime. 2003'te bir sarkim olmustu (Mutluydum) Rap'ten once, Yabanci Rock ve Nu METAL Dinlerdim. Askeri havaciliga ve Strategy oyunlarina yogun ilgim vardi (vardi iste). Play Station, Sigara, Kola <- Bu ucunu cok severim. 13 Subat 2004'te ilk sahne deneyimim oldu, ve sonuncuda degildi. Bircok Sahne deneyimim oldu (cok guzeldi). Culdesac'in Rapvizyon ve 3KORSAN Albumunde, K.O'nun Birgun ve Sakli Kalmis Sirlar Albumunde feat'lerle yer aldiktan sonra, 2005'te K.O ve JBX ile Rapmatik Adli albumu cikarttik. Su aralar ise Deka albumu ile ilgili calismalari tamamladik ve JBX ile yeni albumumuz icin start verdik. Bukadar.

ah real monsters!

JBX

28 Mart 1986 Dogumluyum ilk okulu Antakya Bedii Sabuncu, Orta okul ve Liseyi ise Osman Otken Anadolu Lisesin'de Okuduktan sonra, 2003-2004 Ogretim yilinda mevzun oldum. Onceleri calisken bir ogrenci iken, Lise 1 ve Lise 2 'de dususe gectim. Son Sinifta kendimi topladim ama Universite kapilarini bana acmadi (insallah bu yil olacak). Rasheed ile birlikte Okul futbol takiminda top kosturdum. Ama onun kadar gol atamadim (hatta hic atamadim) cunku Defans oyuncusuydum (Cokta kart gorurdum). Futbol'la hala urasiyorum amator oynuyorum. Yemek yemeyi cok severim. Kola hastasiyim, PlayStation'u oynamayi cok severim (Winning Eleven) Sigara iciyorum. Fenerbahceliyim. Sicak kanliyim ama agresifim. Cok cabuk patlar, bir okadar hizli gevserim. Bos konusmayi, Yuzmeyi ve en cok Balik tutmayi severim (Bunu bana K.O asiladi). Alkol Kullanmam. yeter sanirim. Rap'le 2000 yilinda tanistim. 2003 yilinda Rasheed'le Group kurduk. Ilk kaydimiz ve ilk sahne deneyimimizde 2003'te oldu. Daha sonra bircok parca ve Konserlerle Rap hayatimizi oldugunca iyi geciymeyi calistik. Onceleri deneyim kazanmak amaciyla Rapvizyon, Birgun, Sakli Kalmis Sirlar Albumune feat verdikten sonra "Rapmatik" Adli albumu yaptik. Simdilerde ise DEKA Adli albumumuze bolca sarki yaptik. Suan Rasheed ve ben yeni albume basladik.

Maniach

ah real monsters!  payLasımın icin saqol arkadasım ;)  bu cocukLarda kendimi qörüorm.D  siqara kola playstation balık tutmaa wuws :)
R e s p e c t _ n _ P e a c e ! . .

FeDeRaL

saol kardeşim bunlara ihtiyacım vardı benim düşüncelerimi taşıyorlar paylaşım için tşk ederim

FeDeRaL

abi ben oronteze nasıl ulaşabilirim msn filan bi yardımcı olabilirmisiniz olursanız çok sevinirim

Skandal

Çok kiyak adam Sözlerini ve soyleyis stlini çok beğeniyorum oronteze nasıl ulaşabilirim msn yardımçı olabilirmisiniz olabilirmisinizz...Bandırma rap Skandal Record

MeLtisH

Cok basarililar bana göre devam etsinler..

rap_4_peace

Alıntı yapılan: FeDeRaL - 10 Şubat, 2007, 19:18:21 ÖS
abi ben oronteze nasıl ulaşabilirim msn filan bi yardımcı olabilirmisiniz olursanız çok sevinirim
www.orontezan.com açıldı kardeşim
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

rasheed i dinlemedim demiştim çünkü parçalarını bulamamıstım simdi dinliyorum ve harbi güzel =) insan olarakta çok ii biri :)

karartma

rasheed  gerçekten çok farklı.. dinlerken özellikle duygusal parçalardan farklı tatlar almanızı sağlar.. son konserdede çok iyiydi.

oki

jbx-rasheed canlı performansınız cok süper yha tek haaayalim sizinle aynı sahneyi paylasmak Gantep ten saygılar

Peace....!!
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

darkGİRL_17

ewt bencede çok başarılılar...hem grup olarak hemde bireysel anlamda başarılaR!...
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

mersin FENERBAHÇE 100.YIL gecesin  SÜper PERformans Verdiniz Özelliklede rasheed süperdi jbx tek kelimeyle dostluığuyla arkadaslığıyla sohbetiyle bambaska bir insan
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

qasix

jbx için söyliyecek kelime bulamıyorum..mükemmel..

İhsan

JBX abi beni tanır Ben Ömer in kuzeni ihsan tanidin mi laa

jaba

orontezde 2. en sevdiğim mc tavikide jbx yaaa :) rasheed de unutulmaz...