• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Zelkalite

Başlatan Admin, 24 Temmuz, 2006, 23:42:48 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Zelkalite hakkında herşeyi bu bölüme yazabilirsiniz.

emel

o tam bir hanek insanı  :) şiir ustası ayrıca  8) bana hece ölçüsü örnekleri vermişti bir zamanlar ben lyric yazarken  ::) çok meşhur şiirleri vardır kimi çok komik kimi çok güsel  ;)

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Sin

Tam olarak tanımlayamıyorum ama zelka hepsinden farklı:D

Tutku

üstadım olur kendileri :) 4 4lük ınsan yanında halt etmıs 4000 4000lık bı ınsan :)
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

esra

ogee

rap_4_peace

harektleri hakkında türkcede tanımı yapılamayan çok iyi 1i rap tarzı yönündense süratli:D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

korsan-ihsan

zelka ben korsan ankaradayım isan bi arardı la bu kadar mı ha ?tamamen sitemliyim .....heheheheh saka abi ne sitemi okulum bitiyo sen bana dua et atanayım

seyyahmc

o bir sarı arap,o bir montaj üstadı o tech n9ne türkiye şübesi :D...eşi benzeri  olmamış vede olamayacak,,tıppen kopyası imkansız...cdsi korsana düşmemiş tek insan, halüsülasyonlarını gerçeğe çeviren yüce varlık...o birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  ZeLkAlİtE :)))

rap_4_peace

Alıntı yapılan: seyyahmc - 28 Şubat, 2007, 19:27:33 ÖS
o bir sarı arap,o bir montaj üstadı o tech n9ne türkiye şübesi :D...eşi benzeri  olmamış vede olamayacak,,tıppen kopyası imkansız...cdsi korsana düşmemiş tek insan, halüsülasyonlarını gerçeğe çeviren yüce varlık...o birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  ZeLkAlİtE :)))
heheh sarı arap ha bu çok hoşuma gitdi hepsiniz 1 alemsiniz....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

lp_s3rh@t

orontezin en iyisi diebiliriz tabii raptorla beraber ikiside süperler ama raptor kadar güzel sölieni görmedim

akinci

zelka allah için nerdesin ne tel acik ne msn kahredon beni ha en son izmitte gördüm kardeşimi özledim yaaa

seyyahmc

Alıntı yapılan: akinci - 05 Mart, 2007, 21:08:16 ÖS
zelka allah için nerdesin ne tel acik ne msn kahredon beni ha en son izmitte gördüm kardeşimi özledim yaaa
anaa bre akıncı  bizim mekana girion bizim haberimiz olmuyor he....vayyyy  anladım ben onu adill :(....

karartma

deka 2buçukta  adı saklıdaki performansı dikkat çekici. hatta şarkıyı kurtarmış diyebilirim :)

Zelkalite

Bre bbu oyunlara nerden girilo!! Ağzını kırmaya geldim hamtorun!! Seyyahın intikamını alıcım kenden!! Adil akıncı telsimim açık ve bendeki bütün numaralr getti **.
telefon af buyur zencinin meşhur organını yedi... ayrıca fatura patladı kimseyi arayamıyom bi aydır... giren girene... okul uzadı **. :D hayat takla :D Seviyom alayınızı, Raptoru seveni ben de severim, Atatürk demiş kine; ben türk gencinin Raptoru seven , zeki çevik ve ahlaklı flow atanını severim... Bilemiyom artık... Saçmalamadım bu sefer ama sanki saçmalarmış gibi yaptım :D:D

Zelkalite

Ortak bi siteden kovulmaktan sonra en çok nefter ettiğim şey nikimin altında çaylak, çömez , bebe, cahil , şam şebeği, ezik , taze, çıtır , kaşar,  gibi sıfatların yazması :D bunu da ilk defa burdan açıklıyom :D:D

ogee

aha burda bir sitem var
sitem bir yana bre zelka nerdesin ya telefonlar kapalı nette yoksun..
ben giriyom seyyah bana sen girimesen önce zelka giriyo
zelka girmeden önce sen giriyon nete diyo :S
dumur oluyom..
olm konnekşını koparmayalım ya !

ortalıkta yoksun alptekinin beat albüm kapağını ben yapıyom :s
seninki gibi olmuyo..
2 saat uğraştım sonra kenar mahalleyi bi açtık..
o hangarmıdır depomudur eski oda işte herneyse ya bak bak 2 saatte onu inceledik
yani : i.d.a
solution : zelka ulaş !
( fit olduğun ulaş değil ha :D )

akinci

zelkoşşşşşşşşşşş :P

ultrAslan-BH