• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Rıhtım | Akıncı , Fenomen |

Başlatan Admin, 24 Temmuz, 2006, 23:40:47 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Rıhtım grubu ve elamanları hakkında herşeyi bu bölüme yazabilirsiniz.

Predator

akıncı yani adil abi çok güzel kemmunlu biberli aş yapıo  ;D bi kere yapmıştı hala unutmuom
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Predator

fenomen yani alptekin abide nası desem şu oyunu ögrenemyci bi türlü  :D
Musical Otopsi / Antakya

Converse

Akıncıyı uzun zamandır dinlemiyorum. yeni parçalarda hiç yok. en son tebligat wardı heralde. o parçada performansı baya iyiydi.

Fenomen ise değişik bir tarza sahip. onuda en son Armoni parçasında dinledim. Parçayı ayakta tutanlardan biride o , raptorla birlikte.

yaşlı_çocuk

memleketimzide cevherler varmış bizim habermzz yok nasıl oluyo bu iş anlamadım,Sabo diye bi çocukta var sürekli göryrm antakyada ama hep özentiyz beah olmaz böle... 3 kişi olsn sağlam adamlar olsn...
Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim,kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geri dönüşü yok bu yolun...

yaşlı_çocuk

bu arada siteyide yeni gördm haberm yoktu daha önceden haberm olsam memleket için fedakarlık yapardık geç kaldm sorry yane..
Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim,kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geri dönüşü yok bu yolun...

Tutku

Alıntı yapılan: yaşlı_çocuk - 19 Ağustos, 2006, 12:37:03 ÖS
memleketimzide cevherler varmış bizim habermzz yok nasıl oluyo bu iş anlamadım,Sabo diye bi çocukta var sürekli göryrm antakyada ama hep özentiyz beah olmaz böle... 3 kişi olsn sağlam adamlar olsn...

konumuzun saboyla bı ılgısı yok ama soleım sabo 12 yasındn berı bu kulturun ıcınde ozentılıkle alakası yok ....
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

yaşlı_çocuk

arkdşlar yanlş anlaşılmasn ama ben kimseyi karalamk istemedim,doğru işler yapılması konusunda tavsiyelerde bulundum...

akinci

ne sabosu yawwww :) alper öğrendimin playi hahahahh

Predator

Alıntı yapılan: akinci - 26 Şubat, 2007, 18:10:38 ÖS

sen bilmiyonki playi hayatında yenemedim beni =)
Musical Otopsi / Antakya

ghettokillaz

akıncı ile hiç tanışmadım ama tanıdığım kadarıyla .. Fenomen Süper Bi İnsan .. qoodd =)

akinci

Alıntı yapılan: ghettokillaz - 02 Mart, 2007, 09:28:51 ÖÖ
akıncı ile hiç tanışmadım ama tanıdığım kadarıyla .. Fenomen Süper Bi İnsan .. qoodd =)
ııı agzini kirarim bre

akinci

Alıntı yapılan: PReDaToR - 26 Şubat, 2007, 18:21:48 ÖS
Alıntı yapılan: akinci - 26 Şubat, 2007, 18:10:38 ÖS

sen bilmiyonki playi hayatında yenemedim beni =)

yanlişlikla arkadaştan alıntı yapmisim k. bakmasin alper ııı agzini kirarim bre

MustafALEX

valla fenomenin parçalarını yeni yeni dinliyorum çokk ilginç bi sesi var

rap_4_peace

2sinede laf yoq 2side iyi insandır hoş insanlarldır kesin henüz konuşmadık ama öyledirler herlade :D şarkıları güzel :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

ogee

son haber benden olsun hadi
rıhtım grubunun ve orontezin djlerinden fenomen bu aralar hazırlamakta olduğu beat albümünü internete sunmak üzere.. sadece albümün kapağı yapım aşamasında kısa bir süre sonra ulaşabilirsiniz birbirinden hoş beatlere (:
hayde eyvallah

akinci

yaptik ya lo kapagi :) körden saglam hatun oldu ahahahahhaha

ogee

Alıntı yapılan: akinci - 06 Temmuz, 2007, 23:18:31 ÖS
yaptik ya lo kapagi :) körden saglam hatun oldu ahahahahhaha

otostop o zaman

mantıklı..

MustafALEX

Fenomennnn manyak yha süper bi adam vaLLa :D yok böle bi ses ;D

bysarp

ewetttttt adamm adilll ... kardeşimsinn ... adam parçasını bekliyorummm haaa ... helbusem yapıcıdııı :)))
Aslında konuştuklarımdan çok sustuklarımda gizliyim . Siz en iyisi beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarıma kulak verin ... !!!