• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Türkler Youtube'a giremeyecek!!!

Başlatan mrw, 07 Mart, 2007, 18:25:37 ÖS

« önceki - sonraki »

mrw

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İnternette video paylaşımının en önemli isimlerinden biri olan YouTube, içeriğinden dolayı mahkeme kararı ile ülkemizde yasaklandı. Karar henüz Türk Telekom ve Super Online gibi İnternet Servis Sağlayıcılara iletilmemiş olsa da karar kısa süre içinde iletilecek.

Alınan bilgiye göre, Atatürk'e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi. Gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'ye el koyma kararının onanması ve YouTube'ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti. Mahkemenin kararında, �Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği� belirtildi.

Karar uygulamaya konursa Microsoft'un SoapBox'ı ve İzlesene.com gibi sitelerde de aynı kararın uygulanabilir olması, işi korkutucu boyutlara taşıyor. Zira link vererek ya da eğitim amaçlı hazırladığı videoları bu sitelerde yayınlayan birçok site zarar görecek.

∂υ∂υ

eet bnde duydm bunu bi eğlencemis wardı onuda aldılar ama haklı olarak ;)
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

Bahtek

daha bugün arkdaş söledi bunu , ee napalım o zaman artık bizde yabancı  ip nosu kullanarak gireriz  :D

Raptor

Ben bu türkiyeyi anlamıyorum açıkçası. Tamam Atatürk'e karşı görüntüler yayınladılar diye yasakladılar siteyi. İyide adamlar zaten o göüntüyü yayından kaldırdılar. ve en önemliside şu, artık türkler youtube a giremeyecek. peki bundan sonra bizi kötüleyen videolar yayındıladıkları zaman bunu nasıl gçörecez? en azından atatürk videosunda kaç bin küsür şikayet maili atıldı ve görüntünün siteden kaldırılması sağlandı. artık böyle bi video oldugu zaman bundan haberimiz olmıcak. dünya bizi karalayan videoları izlicek ama biz göremicez =) böyle dahamı iyi olurdu sizce ..
Raptor / 2010

MustafALEX

valla kim ne yapmış hiç umrumda deil de en çok üzüldüğüm nokta youtube da KORNA MURAT'ı izliyordum.şimdi onuda izleyemicem :( ;D ;D   Bu arada burak abiyede katılıyorum mantıklı bi açıklama ;)

Z.lish

cok sacma ya turklere yasak koydular da ellerine ne gecti, boyle yaparak turkleri cezalandiriyolar bence.. ki turklerin sucu yok.. siteye kim koyduysa o filmi ona yasak koysunlar o giremesin bidaha.. hem youtube da sadece ataturke hakaret yagmiyo ki, orda ataturku owen birsuru video da war.. onlari da mi goremicez artik.. cok sacma yaa coooooooooook!!
Z.lishh

Raptor

işte bardağın dolu tarafı görünmüo maalesef..
Raptor / 2010

inan

youtube geri açıldı =)

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

∂υ∂υ

açıldı ve doru kararı aldılar yani..
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

MustafALEX

Artık rahat rahat korna murat ı  izlicem ;D

kör_bixici

çok şükür yav ne öyle haddini bilmneyen giriyo bu youtube'a anlamadım gitti bende olsam kapatırım benim fikrim bu tartışan varsa gelsin tartışalım :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)