• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Kargaşa&Tura__Human'sın

Başlatan emel, 24 Temmuz, 2006, 21:13:02 ÖS

« önceki - sonraki »

emel

KARGAŞA: Papatya fallarında aşkı aramalı Sorumluluklar özre dönmesin Geride kalmalı o her geçen günün sonunda keşkelerle keşfedilmesin bu cümleler Belki kaleme muhtaç , deste deste Kağıt kokan hazinemin getirisi nacizhane şarkılarımı huzura sundum Lütfeder bu rapçi azmeder ve sabrederken oturup izler herkesi arif olmuş bak satırlarında ben nihayetinde yaprak dökümü son bahardayım Düştü dilime o beter Bir tarafta dertleşen satırlarım diğer tarafta yüz göz olmuşum Ben bir ihtiyaç mıyım?Duamda bedduandı kanlı ellerim Ben tebessüm isterim Eksi verdiler Bozukluk anlatırmış Dengesizlerinmüptelasıymış.Artı saçmalık Cümlelerde devrik olsun Olası ihtimallerin getirisi hayallerinde uçsun artık Alperan ve bırakın şarkı söylesin Notalarında aşkı bulsun Bitap düşen tavırlarıyla iç içe katlanan bir kutucuk olsun Bilen bilir ki Kargaşam bugünde rap semalarında kalem kağıtla terledim.

NAKARAT: ….. sen dumanı püfpüfleyen  ve şekil alır her tavır Ardınsıra konuşan adamlara nezaketini sun Hadi git dinlen çok yorgunsun
Bakışmalardan yorulur o gözlerin adını söyle ve de anlat onlara Konuşmalarda el sıkan o elleri unutma bir ara memnun olursun.

TURA: Düşünme ! Atla ortaya ! Ortalıkta her pantolonda bin yama ……. Anlat onlara Karanlık her taraf Aysa gökte Göremem kara bulutlar ortasında bilemem hangi yol başındayım Anlam üretir rapçi El tüfekle bekle bekçi El kürekle vurdu ekti çiçeği Ben dışında hep siyah beyaz Her taraf ayaz Her kapıysa ister farklı bir anahtar , her anahtar farklı bir oda Tadı da kalmamış bir ekmeğin Emeklemekle başlanan bu dünya dönmüyor gibi İç çekişlerimle içime sakladım ben her bir derdi bedeli oldu Bedeni ödedi Kim olursa olsun Maksat araya fitne sokmak …….dursun dünya dursun (aahh) Tura mikrofonda …….dostum Tek taraf bütün kuruntular Saati sormalar Bulan zaman kayıb neyse çek bir çizgi duyduğun bu ezgi huuuuu

NAKARAT: ….. sen dumanı püfpüfleyen  ve şekil alır her tavır Ardınsıra konuşan adamlara nezaketini sun Hadi git dinlen çok yorgunsun
Bakışmalardan yorulur o gözlerin adını söyle ve de anlat onlara Konuşmalarda el sıkan o elleri unutma bir ara memnun olursun.

Rashid