• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

( 2006 ) Hoşçakal - Jbx, K-O, Raptor, P-Fox, Fenomen

Başlatan Admin, 15 Ocak, 2007, 23:06:41 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Hoşçakal - Jbx, K-O, Raptor, P-Fox, Fenomen

Süre : 4:25    Boyut : 4.05 MB
Albüm : Raptor - Bir Dünya Çiz Kaleminle
Altyapı, Beat : Fenomen
Tarih : 2006

Download / İndir
http://www.raptorap.com/mp3/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=76

∂υ∂υ

parça çok ii olmuş elinize salık hepnizin :),sizden satn böle süpr bi parça beklenrdi.. :)meleiimm sendee çk iisin şarkıda senn ayrıca elne salıkk :) ;)scs               Buarada başarılrnzn devamını dilerm.. ;) :)
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

MustafALEX

valla ben artık ker sarkıya güzel yazmak istemiyorum çünkü hepsi süper :D

buda digerleri gibi süper olmus

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

inan

süperin ötesinde bi şarkı  ;)

bide sözlerini koyarsnız çok daha ii olcak  :)

yokoshimagirl

yine orontezin en iyileri güzel bi şarkıya imza atmış saolun :)
kanadımı kırdılar uçamadım anne....

rap_4_peace

Hayat taş duvardan arkadaş koşturun durum vahim anlamakta zor değil yoksa ben mi cahilim katilim 1 silgi korkum aşkı yenmemiş yazar bu eller lakin ismi var etmemiş kusursuz olsa sözlerim dil bu söylemez kimse bilmez aslı gizlidir gururu közlemez gel hadi sende oyna oyun kusursuz kumar melek gider uçar 1gün kanatlarıyla yarı açar masalda gülerim elbet sonuçta hep silik korkma bu yara düzelir elbet altı üstü  1 çizik uzakta yoktu aklım güvense kalpte 1 delik geri dönüşte şart bu yol numunelik ve baktığımda 1 hayat verirdi gözlerin 1 türlü gitmiyor yaramda parmak izlerin bahanelerde gizli titreten soğukluğun yalanların kadar acıtmamıştı yokluğun solan bu gençliğim fedaiydi 1isine bendeniz budur deyip karışmamıştı gerisine zevkli bir oyundu var gücümle oynadım zorlu turlarında bitmeden durakladım. O karlı caddelerde sıcak mı elleri ve yoksam aynı yerde dolar mı gözlerin 1 resmin arta kalmış siluetin kayıp kapandı gözlerin yine 3e kadar sayıp

NAKARAT: ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım. : ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok dargınım

1i gitti 1i geldi bitmez dediklerimiz çoktan bitti bedenim yoktan var oldu tek oktan yerle 1 oldu gözler doldu 1çok kez kaybettiklerimiz 1 adres bırakmamıştı bizlere hiç iz yoktu maalesef kalbim her gün 1 yaprak döktü soğuk yağmursuz gecelerde solmuştu güllerim son baharın etkileriyle beklide sen yoktun burada seni yaşadım rüyalarımda birleşmişti tepkileriyle bunlar çok ağır geldi bana ama her şeye rağmen 1kalp yüreğin emanetiydik gerçekten bilmeliydik bazen çizdik bazen sildik ellerimiz 1 aracıydı yazardı kalbin komutlarıyla topraklar beklerdi hazırda kırık bu kalbin durduğu anda. Artık buğular tek bir cephede hücuma geçecek insan çok hiç yokta mı sahip duyguların ölümü göze alması gereken geçmişteki tüm anılar sorabilecek 1 gerçek silmek bile yetmeyecek yoksa hiçe saymak mı biriken her gereken yoktan var edilen günün bir başlangıcıdır yada kalmaktır sevgileri hadi çıkar artık yama olan maskeleri birikimleri her baştan tekrar geçilen bir imzadır imhadır beklide yok olan dengeleri ama artık tek bir fark bu dağlık kar yoldan geçilen kimi gözümde hep aynıdır yow kimi yüzümde hep farklı hadi bu sefer sen beni kalbine al hadi gel kurguları görülen görülen bu dalgaların çekeceği insan çok farklı. Bilinmeyen bi denklemim şimdilerde ağlamaklı gözlerim benimle sağ yanımda bir gariplik sol yanımda bir hüzün kimsesiz ve yalnız ellerim hoşça kal derim hiç sebepsiz  1 çözüm değildi 1sözüm devirdi geçmişi geçmişim sanki bitmişim hep oyun sanırdım belki bir film dudaklarımda bilmeceydi zikredilmiş geleceğim

NAKARAT: ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım. : ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok dargınım

bazı yerleri yanlış olabilir ellerimle yazdım yanlış warsa kusura bakmayınpls

GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

akinci

sozer_undergrand

burak abi en cok sevdıgım sarkı ve cok guzel dillerine saglık
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

MeLtisH

M@thild@

inan.

manyak bi şarkııı son zmanlarda beni en İi annaTan şarkı :( emeğine geçen herkese teşekkürler =)

Tarih : 2007-01-17 18:03:37

Predator.

çok güzel bi şarkı.vaktim oldugunda sürekli dinliyorum =)

Tarih : 2007-01-17 19:44:47

hamit ğış

len efkar yaptırmayın bana bea :(

Tarih : 2007-02-03 01:36:23

emRe

adil

Brk.

Mukemmel bı track gercekten ozellikle K.o nun Bölüm Super Emegınıze Saglık super Bı sarkı cıkmıs ortalıga =)

Tarih : 2007-04-06 21:20:18

rapmanyaqı

harika bi şarkı abi süper ya bayıldım senin gibi yani 12 yaşından beri rap dinlerim her şarkını adın gibi ezberledim alpereslm söyle o beni tanır bedii sabuncuda de o bilir kim oldugumu imzasını almıştım öptüm kendine iyi bak

Tarih : 2007-05-05 17:40:06