• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

sizce rap de kım onder ola bılır ???

Başlatan PARAR?ST, 30 Haziran, 2006, 15:28:22 ÖS

« önceki - sonraki »

sizce rap de kım onder ola bılır ???

RAPTOR
13 (27.1%)
SAGOPA KAJMER
24 (50%)
CEZA
5 (10.4%)
FUCH S
1 (2.1%)
HİÇBİRİ
5 (10.4%)

Toplam Oy Verenler: 46

PARAR?ST

Alıntı yapılan: PReDaToR - 01 Temmuz, 2006, 17:29:44 ÖS
Alıntı yapılan: PARARİST - 01 Temmuz, 2006, 14:00:35 ÖS
Alıntı yapılan: PReDaToR - 01 Temmuz, 2006, 07:07:53 ÖÖ
ceza we sago tv ye çıkmadan önce kimse tanımıodu onlar yani genelde, raptor da yakında tanıınır
katılıyorum kardeş orontez bence süper yapıyor ama malesef gayret yok pek duyurulmuyor ama biz duyuracaz onları görbak yakında ama...
olm sen önce kendini duyur millete sonra orontezi duyurursun,sen olmasan orontezin hali perişan olcak sanki :D :D :D
yok kardşe benim işim yok duyurmakla ilgili!! ama görürsün orontez gelsin siteye başka bi siteye daha çağıra bilirm o site baya bi tanınmış bir site zaten ama gelmelerine bağlı ben irtibata geçtim zaten kardeş sen kayıtlarına bak :D
www.cadderap.com Online

Kafkas

daha bence önder olacak kadar kimse gelişmedi ama sagopa açık ara önce benim gözmde
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

arda-x

ben turkce rap dinlemeye raptorla basladim...benim icin ozel ve unutulmas bir ani..sonralari cesa ve sagodan sarkilar dinledim ama hicbiri raptorun sarkialrinin verdiği rap heyecani vermiyor..pc mde yalnisca zahriyan ve orontesin rap sarkilari var.:))..inanmassaniz gelin bakin..ehueheee...

lorenzo

rapte önder yoktur biz onlardan sadece feyz alırız.Feyzide en iyi veren rapci önder gibi görülür ama bana göre yani işini iyi yapan her insan daha dogrusu bize göre her rapci nerde olursa olsun bir gün mutlaka kendini kanıtlar.Biz onlardan feyz alırız ama önder olmaları demek bu yolda teşvik etmeleri demek.Adam önder olup teşvik etsede zaten sonunda eyer senin içinde rap yazmak yoksa o zaman bişe olamaz yani bana göre o yüzden önder yok gibi bilmem belkide yanlıs düşünüyom.
yak sende bu sarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni mahfet bıçagını yüregime sapla ve terket!

j_c_k

taßikide CEza... Ceza gißi sesi olan ve onun gibi iyi söyleyen varmı... tamam belki sacma sapıtıyor bazen ama onun kadar iyi söleyen ve iyi uyduran yoq :d SagoPA deyince duracan zaten o adam bu sözleri neresinden cıkartıyor bilmiyom.. sagopa cezadan daha iyi ama ceza daha tanınmıs ve daha aktif oldugu iÇin ceza dedim.. yoksa sagO ceza'yı ikiye katlar SözleriyLe.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

j_c_k

ßirde Raptor var teße :D o Akaryakıtcıların araSında en iyiSi ßence :D Opet'in geLecek ReKLamında oynayacak işallah :P SaygıLar ßuraKCım :D

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Nymphe Nyks

Tabii ki SAGOPA önder ancak gelişen bir dünya isim var.
haYat asLınDa baSitTirR ,, zOr geLirse baSs itTirR !!

gift

sagopa kajmer
etrafınıza baksanıza sagodan sonra yavaş yavaş pessimist style rap yapanların sayısı artmadı mı..yada eskilere bakın hardkor yaparkende sürekli küfürlü şarkılar çıkmıomuydu piyasaya??her neyse benim gbi düşünende olabilir düşünmeyende saygılar...

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

M.Jordan

j_c_k

ßurda ßiras saCma ßir Soru.. Raptorun alßümleri piyasa sürülüyormuki..  ??? aynı sartlar altında raptorun sansı ßi hayli yüksekken ßu durumda Sagopa ve Ceza ßæşta..

arkadaslarım rap sewer oldugumu duyunca ..  ha evet ceza'dan dinlemiştim bi kac tane diyorlar..
ceza ün yapmıs ßi kere.. rapçi dedinmi o geliyor akla ilk..
sagopa daha iyi ama işte bu işler birasda seyirciye oynamaya bakıyor..  ;)

śάỵġı

[  j ċ к  ]

ogee

Şimdilik sagopa görünüyor fakat ilerleyen zamanlarda eminim değişecek  ;)

jessie

Alıntı yapılan: ogee - 08 Ağustos, 2006, 11:10:12 ÖÖ
Şimdilik sagopa görünüyor fakat ilerleyen zamanlarda eminim değişecek ;)
bencede :)

cHeCkMaTe^

Alıntı Yapkesinlikle cezaaaa.
sagopa iyi bi rapçi ama avrupada hayatta başarılı olamaz ( ama umarım olur )

cezanın gerek tarzı gerekse sesi avrupada tutulmaya daha yatkın..

Dostum Sagopa Kendini Media Da Tanıtmak İstemiyor Çünkü Eğer Bulabilirsen Kolera'nın Röportajını İzle Orada Söylediklerini İyi Dinle Bulamazsan Ben Sana Link Veririm Download Etmeden İzlersin ;) , Ceza Nasıl Meşhur Olduki Adam Popçulardan Nefret Ediyor Ama Gidip Bir Popçuyla Düet Yaparak Tanıtıyor Kendini Millete Daha Sonra Reklamlara Çıkıyor Her Tv Programında Yer Alıyor, Kıraç'a Diss Atıyor Günlerce Medyada Konuşuluyor Tabiki Bunun Sayesinde Gündemde Kalıyor Sagonun En Nefret Ettiğim Huyuda Bu Zaten Kendini Göstermiyor Medyada Neyse Cezaya Karşı Falan Değilim İşini En İyi Yapanlardan Ama Cezacı da Değilimdir Fuchs a Oy Yok Bu Mesajı Yazmadan İki Gün Öncesine Kadar Sevmezdim Ama Fuchs Kadar Delikanlısı Yok Adam Kimselerle Tartışmıyor İşini En İyi Yapanlardan Kimsenin Arkasından Konuşmuyor Sesi Perfeck Ama Gönlüm Sagodan Yana
aNTaKya uNDeRGrouND

Converse

bence zaman ilerledikçe türkçe rap geriliyor. ( overground a bakarsak )
şahsen ben, sagopanın "bir pesimistin gözyaşları" albümünden aldıgım hazzı başka hiç bir albümünden alamadım.. sagopa sürekli aynı şeyleri söylemeye başladı. duygusal bi şarkı ( duygusallıgına lafım yok ) ama HEP AYNI NAKARAT! , hep aynı TARZ. artık dinlerken genemii bu demeye başlıyorum. Nerde Bir Pesimistin Gözyaşları , nerde KAFİLE!

cezanında "med cezir" albümünden sonra çıkardığı albümler eskiye göre daha kötü.

bana göre türkçe rapin gelecegini şu anda underground da bulunan isimler belirleyecek.

cHeCkMaTe^

Converse
Alıntı Yapsagopa sürekli aynı şeyleri söylemeye başladı

Bak Buna Sonuna Kadar Katılıyorum İşte
aNTaKya uNDeRGrouND

Nymphe Nyks

Alıntı yapılan: cHeCkMaTe^ - 19 Ağustos, 2006, 12:47:31 ÖS
Converse
Alıntı Yapsagopa sürekli aynı şeyleri söylemeye başladı

Bak Buna Sonuna Kadar Katılıyorum İşte

malesef ki ben de katılıyorum özellikle de MT ile yaptığı feat bunun kanıtı gibi oldu  :'(
haYat asLınDa baSitTirR ,, zOr geLirse baSs itTirR !!

raffine_01

vala bana göre sagopa kajmer sözleri çok kaliteli

raffine_01

kuRRet-üL ayn

diLeRim ALLAH'tan,
bensiz gittiğin hiç biR yoL açık oLmasın.....
sensiz aLdığım nefes nefes değiLken;
bensiz aLdığın nefes nefes oLmasın...