• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

üstteki üyenin avatarına yorum

Başlatan Predator, 22 Kasım, 2006, 09:32:55 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Qbosh

gamzoş

virüs

Morali bozuk olan bir durumda,  haberi olmadan resmi çekilen bir öğrenci !!!
Hayat 3 günden oluşur; dün, bugün ve yarın!Dün geçti, bugün bitti sayılır, yarını düşün!

Qbosh

virüs

Soğuka dayanıklılığını test etmeye çalışırken  resmi çekilen bir  GiRl!(benm avaarın gözleri mavi) :D

Hayat 3 günden oluşur; dün, bugün ve yarın!Dün geçti, bugün bitti sayılır, yarını düşün!

Qbosh

woawww :D gözlerinin mavi olduunu yeni farkettiğim avtr

virüs

ayrıntılara dikkat ederim ama snn avatarın benimkinden daha ii    en azından manzara sı var  ;)

Qbosh

ahah :D saol  :)

arkada bi ağaç olan avtrr

virüs

kişinin yüzü iyi gözükmeyen bir avatar ! manzarayı düşünmüşsün galiba yada istemeden öle olmuş?!
:D:)

cEzA_rapPer_foX

dİŞLİ aynı zamanda   diŞleK bi aVaTAR ....

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

melodic_satan

insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

MustafALEX

Elosh

HAsretinle Basa cikamam, Tutsak ettin rüyalarimi!
KayBettm ben Umutlarimi Yarnlarimiii....

MustafALEX

naptıgını anlayamadıgım halde poz verilerek cekilmiş bi fotonun ribozomu alınarak molekül bi sekilde avatarlastırılmıs hali.. ;D

Elosh

ne dedigni anlamadigm kisinin awatari :S

melodic_satan

yi aynı güsel hatunun başka bi fotoğrafı
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Elosh

gamzoş

Qbosh

Alıntı yapılan: virüs - 12 Eylül, 2007, 11:21:46 ÖÖ
kişinin yüzü iyi gözükmeyen bir avatar ! manzarayı düşünmüşsün galiba yada istemeden öle olmuş?!
:D:)

valla bn kendmden bşka bişiş düşünmemştm :D

okulda çeklmş avatr :)

gamzoş