• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Kargaşa__Bunu yapamazsın

Başlatan ah real monsters!, 25 Ekim, 2006, 19:51:47 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Bunu Yapamazsın

Dalga denizde bol bulunur aslan compite koş uçtu gitti korsan kablolu tvde karıştır p*pi bir de biberon ver dostuma ayıya bal verin yanında nicotin komşu kızı manavda yer var rock popo sallar yarı kafalar rape konan arılar bunda ne var hadi gene kes sesini piyon rap yer olmadan kime kaçıcaksın vardığın yerin belli değil ve de or*spu olamaz bakireler ritmi say bacım ah gene olmamış tutturamazsın rapi para versem bilemezsin bu çölde develer bizden sorulur görünmezim beni göremezsin toplayın talebeleri beleş ders var ders vokal okudur orontez kal ya da bazi bazi gel asi asi kanına rap işler rap kene ister amanin boo yandı memleket yumurta doldur dibi boş bir sepet sana yetmez bana gel rapi bul koskoskes hadi sonu meçhul

Cinayetlerin perde arkası hiç bir şey olmadı dimdik ayaktayım bu bir korsan nesi noksan sana laf soksam batar mı lan arapça bilirim fitti zek küfürde ederim eribi aflek savaşta cenk var bir de yürek gerek antakyadayım gel de görek

Sen b*kum olamazsın seni s*çsam sen beni yıkamazsın ( hadi ordan ) sen beni yakamazsın ateş olsan sen bunu yapamazsın x2

Ben konuşurken sana b*k yemek düşer epilasyona uğradı rap ilhama tecavüz eden adam benim patlak patlak geziyor konuşmam

Laklakı kes sende ki ses kümeste bile yok alemi gez tek bir isim duyarsın adımı caddede olmaz sokakta bes

Anteke yolları taşlıdır aslan taşları döller hepside korsan kafasına göre takılır hadi ordan mürekkep yala yut kafası hızla dan yerli malı değiliz evlat italak sağınım evelallah yabancı rap gibi dinle bizi yersen kebab yemezsen sevab büyük şehirli ve Türkçe bilmiyor o nasıl memleket kimse bozmuyor birileri karı kıza rap yapar oldu hiphopçıyım diyor rapçi olmuyor meta full albümü ilk biz verdik örnek olmuşuz herkes veriyor Türkçe rapte ilk diss Karakan’dan salaklar alem başkası sanıyor Almancada bilirim fluch dich kroyum ancak tahsil English ben bir insanım sen de klon anlat bakalım sen ne bilon her şeyi bilirim tribindesiniz anlatırsanız anlayabiliriz sıra sende saydır adamım yani biraz rap yap paralı

Sen b*kum olamazsın seni s*çsam sen beni yıkamazsın ( hadi ordan ) sen beni yakamazsın ateş olsan sen bunu yapamazsın x2