• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

CDS ATV Haber'de.

Başlatan Admin, 15 Temmuz, 2006, 21:18:21 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Orontez elemanlarından K-O nun geçtiğimiz sene çıkardığı "Saklı Kalmış Sırlar" albümünün son parçası "Hüzünlü Gurbet" olay oldu.
Orjinal Hüzünlü Gurbet şarkısının sözlerinin Fettullah Gülen e ait olmasından dolayı , bir Haber Portalı "Bunlarda Fettullahçı Rapçiler! , Fettullahçı Gençler Hüzünlü Gurbet'in Rap versiyonunu yaptı" diyerek Ortalığı karıştırdı. Buna karşılık ATV Ana Haber'e konuşan Culdesac grubu yaptıkları açıklamalarda "Fettullahçı değiliz sadece Rapçiyiz" "Biz bir görüşün yanında değiliz sadece Müzik yapıyoruz" diyerek ortadaki yanlış anlaşılmayı önleyerek , tartışmaya son noktayı koydular.
Haberin tamamını izlemek için tıklayın.

http://raptorap.com/mp3/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=26

Predator

programda en hoşuma giden yer rapçileri tanıtılması  kargaşa - k.o - tuğra (tura deil tuğra  ;D ;D )
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

rap_4_peace

yaw benimde o dikkatimi çekdi hatta 1 ara kendimden bile şüpe etdim doğrumu biliyorum:D:D:D ama olsun onlarda okadar bilir herkes hata yapabilir. NP
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

GokSen ßana Cıkcaklar dediginde CanLı yayın Konugu olcaklar sanmıstım :S  hevesim kactı sadece haber oldguunu görünce.. ama genede ßi iLerlemedir yani ..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Converse

RapStiL

Umarım Böle Saçmalıklarla Değilde Kendi Parçalarınızda Yakaladığınız Başarınızla Anılırsınız Bundan Sonra Bu Grup Süper
Y£4h!

cHeCkMaTe^

aNTaKya uNDeRGrouND

raffine_01

admine bir soru soracam bu sitede ne oluyor

Roffa

hayirdir raffine bir durum mu var?,her konuda negatif tavirlarini farkettim ben admin degilim ama sorun ney ise soylede bilelim,yoksa sitede ters bir durum yok,herkes tanidik sitede ve birbiri ile degisik konular altinda konusuluyor sorun nedir pek anlamadim.

mic_check_09

Alıntı yapılan: Roffa - 24 Ekim, 2006, 17:57:41 ÖS
hayirdir raffine bir durum mu var?,her konuda negatif tavirlarini farkettim ben admin degilim ama sorun ney ise soylede bilelim,yoksa sitede ters bir durum yok,herkes tanidik sitede ve birbiri ile degisik konular altinda konusuluyor sorun nedir pek anlamadim.
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

FeDeRaL

abi size birşey sorcam rapte bütn sözler gerçek hayatı anlatmıyormu yani yaşadığı olayları
ben o cemaatin içinde içinde büyüdüm ve bu sözler tamemen onları anlatıyor ama sözümü bitirirken şarkı çok güzel olmuş emeğinize sağlık...

M@thild@

ii haber tanıtmışlar bizi

frank

Federal haklı Parçada Yurtıdışındakı Türk kolejlerden bahsedilio. Dusturu çekmiş bu yolda ''Hizmet'' dio.

Teori

No Exit...!!!

rapkick

culdesac cok ii bi grup ama böyle seylerle gündeme gelmesi kötü bise tam yükselicek iken böyle bir haksızlık ve anlayıssızlıkla karsılasması kötü ama gündemede geldiği ii oldu biraz daha türkiye capında adı oldu

bariscik_

o şarkı K-O'nunmuymuşşşş???? tam dinlememiştim
öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

Ekinci31

çok guzel bisi yani hem rap'i hemde antakyayi temsil etti
Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

sweetgirl

ben yeni üye oldum antakyalıyımmm antakyayı temsil etmesi cok hos gercekten...........

İhbaR Hattı

1WaNNaLoVeYou

güzel bi tanıtımdı ama keşke saçmalıkla çıkmasaydı :(
Siz çok tam vardınız okey ben yoktan geldim adıma k-0 dıyolar tanıdınmı? w0 w0 yine Kn0ck ayıktınmı?