• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

K - O__Tek Kişilik Show

Başlatan ah real monsters!, 27 Eylül, 2006, 17:47:31 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Tek Kişilik Show

Yeah yeah yeah aaah

K.O akıcı flow
Lay low gerisi slow
Ooo tek kişilik show
Hit' em up yo

Hoop güüm asi bu korsan sorsan ona buna kimi noksan kime taksan doksanı bu kez acaba kimi indirsen denginden aight farklı bir tarz yok raplere dikkat baharatsız çökelek gibi tatsız arsız bu vatan yine Antakyam iki dakikam üç bir hadi s*ktir biri beni durdursun yolu buldursun ya da dursun şşşt susun yarım aklın bile yok a be tok bunlara karnım bitmedi şarjım bu mu tarzın ooop anlamadın pardon ihihiii rapti çalım yumağının oğluna dikkat mum laf at ortadan el sallar çünkü saplar ooop yine pardon rap yine yüksek doz gramaj fenomen cem beat yüklü garaj kitlere o giden hepti mesaj şutları kesti bak üçlü baraj yaptığım her parçam size marş en son süraat döndü viraj noksan yere hikmet o viraj sen rapi icat et ben yaparım iğnenin deliğinden laf sokarım tıkarım heceleri ritmim şaşmaz son parçamı önce ki açmaz beter o kulakları pas bu rapin rapi yutmuşlara has bu ritm hepsi kul olsa kul hepsini sildim gelmişi geçmişi tok stili

K.O akıcı flow
Lay low gerisi slow
Ooo tek kişilik show
Hit' em up yo

Dur dikez acabam numaram yok rol yapan itlere karnım tok ve de çok uzak görülen zirvede kim gelsin bayrağı buralara diksin sanal alem bu mu madem saldır ben kaldıramadım hadi sen kaldır aldırış etmek yok ghetto çocuklar saldırın lan yıkıldı surlar tek duvarım yine tekim lan hepsine bu rape bas yine diyeceğiz binesine sen de klip ben de trip varken daha erken rape derken yırtık dondan fırlamış mclerin ipleri gevşekmiş dur gereyim haddini bil bilmezsen bildirrim sildirmem silerim silgi benim sondan bilsen gül en son ben gülerim geçerim belleği zorlar bana toslayanın haline imdat kim yakacak kim çıkacak karşıma ses versin ya da çeksin beni yolu göstersin

K.O akıcı flow
Lay low gerisi slow
Ooo tek kişilik show
Hit' em up yo

Yanında bir avrat klibim vizyonda parçanda poponda su dövün havanda bokunu balta kesmez o değil benim çömez bu parça para etmez ama hepsi bana çerez

Kırdık yara rabbim yaptığınız vizyona çıkarak para saydığınız farklı bir işlev farklı görev yönü rap isilmiş sizden bak bu kötü

Bir başlangıç olmadı tostlar hece rap rapçiye yanlış adımlar salla be boş ver hepsi sevinsin bu böyle gitmez bunu bilsin

K.O akıcı flow
Lay low gerisi slow
Ooo tek kişilik show
Hit' em up yo

Niye bu şantaj hiphopa makyaj rapi eksik staj yapıpta çıkmış rapime alkış tutmaya kalkışma bak bu yanlış olur önce rapi vur tek duvarım yine tekim lan hepsine bu rapine bahsine girecez ne nesine benim rapim sana ağır gelir koma ara verin reklama hadi bir de yeşil çama

Burnunu sok tam olsun ok yayı bulsun bana doğrultsun vursun o da yetmez bir de kurşun gelsin nolur birileri beni durdursun

Mamamamamama x2

kuRRet-üL ayn

güLeRek dinLioRum....süpeR...  :P

diLeRim ALLAH'tan,
bensiz gittiğin hiç biR yoL açık oLmasın.....
sensiz aLdığım nefes nefes değiLken;
bensiz aLdığın nefes nefes oLmasın...

tugba

ya ben baılıorum size yoq sızın ustnune bu sarkı coq eskı ama coq gusel her dınleımde ayrı bı zewk alıorum
peşime takılan adını kazıdım ümidi çaldım ahı yanıma vardı vahımı şarkı yaptım dinledikçe ağladım gözyaşım!...

guney

ben nakaratı baya bi yanlıs biliyomusum ya saol paylasım için  :o

frank

Bence yanlış yazmışım nakaratı ayrıca verselerde de yanlışlar var neyse eline saglık

gamzoş

eline sağlık çok seviorum bu şarkıyı  tşkler

Karantina200

CoKk Begenerek dınledıgm parclardn bırıı.. 8)

LyteR

benim bildigim nakarat şu şekildeydi

K.O akıcı flow
Lay low gerisi slow
Ooo tek kişilik show
Hit em up yo

böle biliyorm yanlışsa kusura bakmasın kimse =) şarkıyı uzun zamandır dinlemiyorm çünkü =)

ForZã İsk£nd£ruN

ßen Onu ßunu ßİLmemde Parça araßada Manyak qİdİo FoRza İsk£nd£runn...£ pİoww