• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

intihar eden genç kızın son mektubu

Başlatan Predator, 08 Temmuz, 2006, 16:46:40 ÖS

« önceki - sonraki »

Predator

Sabah uyandiginizda anne yine odama gelip beni uyandirmak isteyeceksin. Belkide bu defaki soguk tenimin sucunu, geceleri ictigim sigara dolayisiyla acik biraktigim pencereye yükleyeceksin. Ama bu defa ben kalkmayacagim anne. Cok düsündüm cok tarttim hayatin hafifligiyle kalbimin agrilarini . Bir cok sorunuz belki yanitsiz kalacak biliyorum. Ama bu dakika hicbirini aciklamaya yetmez artik. Ben bosverdim sizde bosverin. Bu odada kafami yastiga koyup tavana baktigim günlerin anisi geciyor gözlerimden. Yüregim cok burkuldu anne , ne yalniz kalabilmeyi becerebildim nede bir birlikteligin bir parcasi olabilmeyi. Beni ölüme götüren yolun hic mümkünü olmayan bir hayat oldugunu anladim. Hayatim boyunca hic birseye karar veremedim belki ama bu intihar sanirim hayatimdaki en önemli kararim. Kimsenin sucu yok sadece birilerini ben kaldiramadim....
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

lorenzo

off etkileyici valla.Şimdi ben aslında o satırları söyle bişey yapmak isterdim kızın sözleri bence derinden yani acayip işte etkileyici bi rap sarkısı olurdu bu sözlerden harbiden yani tabi biraz daha düzeltilmesi gerek yada bi rap sarkısından önce okunacak bi skit gibide olabilir bilmem ben öyle düşündüm bence bi ara kullanalım bunu kullanmak isterdim.
yak sende bu sarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni mahfet bıçagını yüregime sapla ve terket!

Predator

Alıntı yapılan: lorenzo - 09 Temmuz, 2006, 14:02:22 ÖS
off etkileyici valla.Şimdi ben aslında o satırları söyle bişey yapmak isterdim kızın sözleri bence derinden yani acayip işte etkileyici bi rap sarkısı olurdu bu sözlerden harbiden yani tabi biraz daha düzeltilmesi gerek yada bi rap sarkısından önce okunacak bi skit gibide olabilir bilmem ben öyle düşündüm bence bi ara kullanalım bunu kullanmak isterdim.
ik okuduumda benm de aklıma gelmişti aynı düşünce
Musical Otopsi / Antakya

Kafkas

bende zamanında böyle bir mektup yazmıştım ama yanlış bi karar olduğunu sonradan anlayıp vazgeçmiştim.
çünkü onlar üzülecekti beni seven insanlar üzülecekti bir hç uğruna gidecektim.
sadece ailem için bunu yapamadım
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

emel

yasıkkk yaa  :'(

Predator

ewttt :-\
Musical Otopsi / Antakya

emel

sen gidersen benimkinide okuylay böyle  :'(  :-*

Predator

Musical Otopsi / Antakya

emel

oy bilom jujum minim  :-* bende şeni bıyakmıyjam  :-*

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

merwejik

yasık yaa kıza acıdım acaba gerçek bi olaymı bu  :(
kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

cHeCkMaTe^

Tüylerim Çekildi Harbiden Acaba Kızın Çektikleri Nelerdir ama Annesini Düşünsenize Bunları Okurken ben Bile Tanımadığım Halde Bu Kadar Üzüldüm Artık Annesi Off
aNTaKya uNDeRGrouND

jessie

annesi için çok acı verici bi olay olsa gerek  :-[

Gökhan

Acılar seni öldürmerse güç verir. Bence hata yapmış.

*dgms*

??? ??? o kızı hangı pıslıkk ıntıhar esıgıne dusurduu acepp 

MustafALEX

valla aglayacaktım.gerçekten ben zaten böyle seylere gelemem.bence LORENZO haklı bunu bi şarkıda kullanmalı.ama bence hata yapmış çünkü hiç bir şey için degmez.kafkas kardeş seni tanımıyorum ama böyle seyler yanlış.BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR!!!SAYGILAR

darkGİRL_17

hakkaten çok etkileyici çok acı bi olay cidden :(
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rap_4_peace

bnde düşünmüşdüm böle 1 mektup yazmayı ama değmiyormuş kendimi o kadar küçük hiç görmemişimdir artıq hayatıma yeni 1 sayfa açtım we onun adı olmayacak
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara