• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Silahsız Kuvvet

Başlatan ah real monsters!, 18 Eylül, 2006, 07:55:05 ÖÖ

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Buralarda ayaz var

You're a fighter and you fight you must fight

Bekle zaman gelecek! Bekle zaman gelecek! Bekle zaman gelecek! Bekle zaman geçecek!!! Yo!

Güneş doğdu derken Bir de baktım karanlıklara çökmüş şehrin üstüne; Buralarda ayaz var Yo!

Ayaz soğuk her taraf, insanlar düşünceli Nedir demeli, piyon gibi bir o tarafa, bir de bu Yaka paça! sille tokat! İtilmişin kakilmişin hikayesi gibi hayat Dön bak aynaya, tanımla kendini Dev misin, cüce mi? yoksa yaşayan acemi gibi mi? Söyle patron çıraklığın özetini bana! Kısa kısa herdem bulmalıyım kendimi, benliğimi Yolumu şaşırdım, şaşırdım, kaşındım kanattım yaramı Tuz bastı hekim! Dökülür yaprak Eylül - Ekim; Buralarda ayaz var Yo!

Güneş doğdu derken Bir de baktım karanlıklara çökmüş şehrin üstüne; Buralarda ayaz var Yo!

Eti senin, kemiği benim Konu insan, oldu bitti saçma sapan Yaradılış destanında firar edenler Dağı deler geçer, biz önümüzü göremiyoruz Kör adımlarla kendimizi eziyoruz Gurur duymak mı artı, yoksa düşünmek mi eksi? Tam tersi Tırsak kediler gibi nankör ve de vahşiyiz Acımasız görünümlü insancıklar, ağaçlar Ayakta ölür, insanlar kaçar Müsvette kağıt parçaları sobada yanar; Yo Buralarda ayaz var Yo!

Güneş doğdu derken Bir de baktım karanlıklara çökmüş şehrin üstüne; Buralarda ayaz var

ah real monsters!

Bir dakika

[Mr.Brown]
Yo yo my name is Mista Brown. I'm here to rap music in Istanbul's One Second Section. The illness rap posse keep in the real. Hiphop music forever.

[Sahtiyan]
Yo ramak kaldı derken akan kankanı oturt sandalyeye tanı bir dakikada seni mi görcem damarlarında endam gözünü açtığın anda popoladı bahtı sabah kaldı kaba koyucu namüsait rapi boğazında düğümlenen bir dakikada. Danışıklı dövüşler süzmeden insanı bir dakikada emekli eder. Madamı çevir adamı sır tank arabasına koy sıkıştır kafanı. Sahtiyanı ... burjuvaşizmi yarattığı gurur koruycuları tekelci sermayeyi sigara sandı, bütün kozlar bir dakikada elinden kaydı.

[Ceza]
Bir dakikalık doyumsuz aşka benzemekte rap, cepte kalanı harcamaksa sosyetik bir kaçış mı sandın acaba söyle? İşte bizde böyle varsa harca, bir dakika sanki kısır döngü kanca. İstanbul boğazından geçtim her insan gibi sıradayım artık, ölümü beklerken boş durmadım boş durmadım rap yaptım, can yaktım, çakmaktım, şeffaftım, haşlandım ve başlattım bu rap benden sorulur lan dakikalar geçtikçe, sonumuz aydınlandıkça, yeraltı güneşi batmadıkça, durdukça, soludukça, atmosfer bizim oldukça geçmez bu bir dakika Kuvvet Mira olmadıkça Kuvvet Mira olmadıkça.

[Mic Check]
Bilinir ki pirin hassası devdir ki hücre olan tepeden yerin yüzüne tokmağını pek durandır ki korktuğumdur düşündüğümde. İrkildiğim hayal gibidir ki karşı geleni titretir turfayı hoş bilen amcalar aklın gerisinde kara plan yapan akıllı beyinsizlerdir. Kaleminden sana ulaşan ki MC'dir Kuvvet Mira kalem harb okulundan öfkeyi bileyendir, reşitlikle kandırılan 35 lik yönetmen 5 yaşındaki bebe misali akla gebedir. Şu mekanı üç adam asılla eştir.

[Sahtiyan]
Dakika birin göz bebeğinden yansıyan organizma Sahtiyan foto finish le çöl aşan şeytan canlı barikat katliamı görev tamam. Bir dakika içinde rapte melankoli Sahtiyan vuracaksın kafanı duvara yanan ağlar yanan karanlıkta hak durumunda. Para hırsı tarafından çekilen perdeler gözleri yoktu, tornacıdan çıkmaz hale geldi duygular. Gün batımında ağlayan yosmalar cenazelerde alkış tutmak moda şuç ve ceza mübahtır muamelesine göre bakanda. At abinin kıllı göğsüne bir dakika içinde geldi küçük kardeşinin üstüne.

[Ceza]
Bir dakikada ölünebilir, bir dakikada ölünebilinir, bir dakikalık bir iş görülebilir, bir sürü mahluk düzülebilir, bir sürü insan üzülebilir, birçok insana gülünebilir, bir varmış bir yok olabilir, birden bire bir sel gelebilir, bir ani rüzgar esebilir, bir kere vursan geri gelebilir, bir kere daha vur ters düşebilir, bir kişi sırtından vurabilir, bir eksi bir sıfır edebilir, bir yerine bir gelemeyebilir, bir birdir bu da böyle bilinir, bir eksik var acaba o nedir?

[Mic Check]
Karabasana merhaba orada dokuza beş kala sorgulaşma kendini zan altına almana altmış saniye hakimken saniselik ruhuna bir vaazde raazda. Tetikleşen ki kulağına meşru fiillere kurban giden hükmü mühürlenen zaat-ı muhterem kabahatin özrü etrafında korkak akrep misali tehlikede. Rapten gelen hesabın cellat misali ensende kaçsan da kalsan da cevabı koy cebe

[Mista Brown]
Kuvvet Mira Rapstickz rap music bosphorus underground Dj Mic Check, Ceza **.a. Fatalrhymer and Sahtiyan

peace

ah real monsters!

Kuytu Köşelerde

Bela, belalardan doğar Yakalar ve bırakmaz Salar seni hayatında kuzeyden güneye Bitti bu sefer dersin ama onlar arkandadır Gölgen misali senin hep yanındadır Dostunu yere göğe sığdıramazsın Onun için sokaklarda insanları paralarsın Ama sana bir yanlış yapar ve yersin ayvayı Hapishanenin kirli öğle yemeklerinde Bak evlat, alışkanlıklarını bir kenara at Yoksa belaların atar bir tokat An gelir çatar yakalanma zamanı Polisi görünce anlarsin anyayı konyayı Bela senin dostun olur cadde köşelerinde Onun için sen, senin için o Kuytu köşelerde ruhunu satma Kaybeden sen olursun bunu sakın unutma...

(Turbo & STATIK)
Bak karanlık sokaklarda kim diye sorma Benim turbo bak Statikle sana gelecem Silahsız Kuvvet yanımda her zaman ilerleyeceğim Karanlık heryer kuytu köşeler ha Ruhunu satıpda ilerleme Bak dar köşelerde salaklar sana yaklaşacak Alçak diyecek bazen korkma

Bak burası Istanbul Seni bazen ezecek geçecek Ama Asla geridekileri düşünmeden Benimle açık gözlü davranıp ilerle Hadi bak sende benim gibi durma Karanlık caddelerde ruhunu satma Ileriye her zaman daha ileriye Git benimle düşme geriye.

ah real monsters!

2001

Two thousand and one

(Ceza)
Bir kurşun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anla İnsanlar kendileri yazmakta zannetmekte. Dünyanın gönlünü almak çok zordur. Öldürmek Bir İntihardır aldatmaksa intizardır kandırmaksa hep zarardır hep siyahtır fatarlrhymer. Represent gezegenime sahip olamadım ama yer altı benim olsun Yıldızlar hep yanımdalar düşmanlar hep yanıldılar düşmanlar hep yarıldılar 77 den beri her gün ölümü görmekten bıktım ben herkes bir kere ölsün Ölmeyecek olan olanını da görsün. Herkes bir kere gülsün varoluşun Temelî sarsıldı dikkat çıkarcılar taarruzda yalancılar zafere çok yakınlar Ekmek Aslanın Ağzındaysa sular benim kalbimde

(Sahtiyan)
Rap’le melankoli Sahtiyan, geceleri uyku girmez gözlerime Underground’da kim var diye düşünürüm her gece yaptığım en kötü şarkı Tümünüzü tavana vurduracak düzeyde Arap çöllerinin Derinliklerin de bulunur Alçak duvarları neredeyse sayısız asırların kumlarıyla saklanmış halde Çökmekte olan dilsiz ve adsız Türkçe Rap’i Ali Cengiz Oyunlara getirenlere Esefle kınama görevinde arkadan Bizans oyunu çeviren %90 salak Türk halkı Belki de Aziz Nesin haklıydı gerçek kurmacandan daha tuhaftı Olmayan sorunları yaratan anlamdı hiçbir büyücü beni kandıramadı Taşınabilir gurur koruyucu taşınabilir yalan dedektörü oklittus kuramlar Boş bakış açısı satılık ruhlar toplumsal yarılış çabası sabah 6 ayazında Rap yarım adasında Afgan dağlarında Amerikan t-shirt’ü giymiyor diye vurulan çocuklara Şakları olan teyzelere rap yaptıranlara gün de bir kere Sahtiyan tok karınlara Mistik çağlarda ölümde ölür sok bunu kafana

(Mic Check)
Aşar kim ki dağları farz-ı misal hıh gücünü haş eden normları sorunları beş bini aşmış Züğürtün nalları kanları akıtan caninin kalıcı mikrofonun efendileri Boğazın karasularında bulanık bakıcı. Rakıcı bir büyük içmişcesine kafacı Rap ile kasıcı polimetrik lirikal kulak kabartıcı sen olsan ben kemirgen yırtıcı Mikro-s-check-ik-mic-ro-check-ti pimi boshoritik 3 mc dev aynasından büyüteci Güneşe çevirdi. İnsanlığın düşmanı rap ile çivilendi, mimlendi. Korun problemleri çözüme erdi. Ermiş lirikal pen ve ben yer altı güneşiyle eridi. Halil’imin sünasyonları uçurumdan intikamını har eyledi

ah real monsters!

Ölüyorum Ölenlerin Yerine 98

Bunalım takılmaktan artık bunaldım geçmişe baktıkça atamıyor uzadım kabusum yeni başlar bitti derken bu dünya denen boş bir gezegen beynimde bombalar patlıyor saniyeler insanları alıp gidiyor ah dur diyorum bu zalim savaşlara insanlık müsvettesi o hayvanlara günlerimiz dualarla geçiyor kardeşlerimizin kanları boşalıyor ama olmuyor bu felaket neden gözlerim görüyor hergün ölü bir beden iki gün önce her tarafta bayram Bosna' da yas vardı gerçek katliam unutulmamalı insan asilse silah ve terör bunların hepsi kepaze savaş ölüm zafer işte sana sonuç ölümle gelen zafer en büyük suç kabusu gördüm ama yaşamak başka yaşamadım fakat nihayet bir insanım beynimde bombalar patlıyor sanki ölüyorum ölenlerin yerine 98 kabusu unutulmaz bir köşede kötü rüya gibi insanlığın peşinde

Yaşam dediğin nedir ki bir gün misali gelir geçer yaşarsın hayallerini nefreti besler içindeki bir çocuk bakışların serin olur güneşlerin soğuk bir an gelir kaderinde çekilir tetik bamm işte o an biter hayat kalmaz tasan bu kadar da kolaymış ölüm denen lanet kurşun beynini deşer iste sana vahşet doğusu ve batısı dünyanın her yarısı böyle yaşıyor bu onların yarası bitsin artık kabus bitsin artık ölümler 98 durun yeter artık yeter

ah real monsters!

Katil Senfoni

Kapkaranlik sokaklarda yine kötü bir gün
Yere yatmis bir velet yastigi bir tas
Ölümüne gidiyor yavas yavas
Onun için barisi olmayan bir savas hayat
Ellerinde tiner-bali, gözleri kaymis
Acimasiz kader gözlerini kirpmis
Hadi gel kollarima dercesine
Her geçen gün baska birisini çagirmis
Sabahlarin aksami var, aksamlarin sabahi yok
Benim karnim tok-onun yemi xxx
Hadi beni dinle ve kafana sok
Senin bir adin vaR ama onun bir adi bile yok
Geri sayim basladi ve iste yine o senfoni
Alip götürür yaninda yeni birilerini
Yaklasir ve acimaz gözlerinin yasina
3-2-1 iste katil senfoni

Neden diye soruyorum bazen kendi kendime
Cevaplari sakli birkaç basit kelimede
Umursamazlik var nerde kaldi insanlik
Aydinlik günler içinde yasiyoruz karanlik
Hepimize anlatacak çok seyleri var
Ama nerde onlarla konusacak insanlar
Hergün aç, nefesleri kokmus dolasiyorlar
Yasamadiklari bir dünyada çirpiniyorlar
Buralarda yasamak oldukça güç
Nede olsa bilirsin allah´in hakki üç
Birinci hakkin sonuncu olur sokaklarda
Ecel seni yakalar issiz bir parkta
Alir götürür yaninda yeni birilerini
Yaklasir ve acimaz gözlerinin yasina
3-2-1 iste katil senfoni

ah real monsters!

Sözlerim Silahım

Oldugum yerde kalakalmisim ben
Sahte krallarina egilmissin sen
Cennetinde cehennemi yasamak
Ulan bu ne kötü yazi
Kötü kaderin atmis sana büyük kazigi
Düsüncelerin içinde kaybolup eriyen bir kar gibisin
Hadi kaldir kafani ve bak onlara biraz
Göreceksin senin büyüklügün onlara
Hiçbir zaman acimaz
Kaderine çekilen tetik bambam
Pes etmek teslim olmak yok be büyük adam
Dogmak yasamak hayatin bir yarisi
Hayatta kalmak denen sey isin zor kismi
Bunu basarmak yasamin asli
Basaran kalir ayakta
Bunun için tek sey para
Beni takip et simdi gerçekleri sayalim
Seni beni ezenlere sözlerim silahim

Kuvvetim silahsiz yasam acimasiz
Silahim sözlerim benden sana ulasir
Gerçekler kursun olur beyninde patlar
Benim sözlerimi anlayanlar anlar
Iste sana gerçek kaderine tetik
Bir an gelir çekilir tetik ve isin bitik
Hayallere booom booom,  uykulara ceza
Bu hayatta nefes alman görünmez kaza
Ana yok, baba yok, veledin durumu bombok
Kuvvet sana der ki onlar kaderine tok
Yasam bir gerçek, gerçeklerden kaçmak ? a-aaaaaaaa !
Bunu sakin deneme ha !
Caddelerde boyaci, nedir onuN amaci
Bir simitle bir ekmek yasam çok aci
Simdi beni takip et gerçekleri sayalim

Sözlerim silahim beyin delip geçen
Agir bir bomba benden sana gelen
Anlayanlar anlamali benim laflarimi
Güçlülerin dünyasinda yasarim bunalimi
Koskoca bir sifir elde etmek kötü
Memlekette ezilmek bulamam çözümünü
Kelimeler birer birer dagilir beyinlere
'silahsiz kuvvet' karsi gelir zulümlere
Her tarafta görüyorum çirilçiplak ayaklar
Yerlere basanlar 12'lik çocuklar
Hiç mi sizlamaz bunlara insan yüregi
Bir taraftan cebindeki paranin laneti
Bulamayan paralari çeker beynine silahi
Bunlar adaletin kötü kabuslari
Simdi beni takip et gerçekleri sayalim

ah real monsters!

İki Dinle Bir Sus

Bianco, çekti vurdu piyango, Etme bulma cango, mango giyen hanzo, Anasına babasına karşı gelen aso, Karısını satan pezo, Yeraltında mumu yakan mic-o-check-o. Yozlaşmaktan öncü olduk bir anlık zevkler için, Namusun poposunu oyduk, soyduk manevi hazineyi, çaktırmadan cebe attık. Pandik yedik dedelerden, nesile yolun tarifini yapamadık. "Yolum yolundur, yoluma çıkan kardeştir." desem de lafla peynir gemisi, yürümez bil! İlk evvela sağ elini kaldır koy vicdan tereğine, İğneyi çuvaldızla mixle, zımbala, batır kendine. Sonrasında imam kütüğünü boynuna hançer misali, gömdüğünde afallama. Hakettiğin haktır veren haktırç. Candır, sana da bana da verilenin devamı farzdır. Yediğinde doymak bilmeyen domuzdur, Kendini kandıran insandır, canı canda saklamaya çalışan ahmaktır, fani olan kandır kurur elbet kepo keto!

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus. Sus pus, hakyerini buls yo. Yunus der ki budur hiphop rules.

Cepten gelen sıcak hava para, sen soğuktan ödü donan sahte conan. ´Yol bilindik dediğim dedik´ dersen burnunun dikinden kayar, cakılır kalırsın, parakolik olmuşcasına hırs deşer, karındeşen Jack gibi, aç gözünü! Üzerine gelen gözü görmez kör çete birgün mutlak, görür reali. Misali gerçek yapanazim ter hali. Fani yuvarlağın içinde sonsuzluk hayali. Yakala kefali! Kes koynunu boynunu ! Denize düşen yılana sarılır, konuşmaktan çenesi tutulan cevap hakkını kullanamaz, sözlüden atılır. Sayılır kelle-kafa başından köprü bekçileri. Aklını başına devşir! Bu yol uzun, yorulursun süzülür ruhun. Belki de iki dakikada sanal beden gömülür.

ah real monsters!

Bir Savaş Bin Ölü

Ahtapotun kollarinda bogulu kalan, ecel terini enesinde, sogutan komutan, insana domdomu kalbinden çakan odurki: kalpazan, Acil sinyal isigi yardim çagrisi, rap´im
arsa degdi çözüldü dilim, Sir-at köprüsü´nde boylu boyunca uzanan kilim misali salim. Barisi gölgede birakan nükreerleri vurmakta. Ates hattinda çelik yelek toprakta,
bedenin hakimi Allah´ta. Cephanelik ardina gizlenmiz askerin duasi, gözü yasla dolu anasi arkada. Önünde gözü kanla dolu dostu, elinde gurur.

[Nakarat]

Bir savas bin ölü, kurumazki kan gölü, Rüzgar gülü, dogu-bati baris körü Seytanin insan rolü, topraktan gelen özü, Katliamin yönü kan gölü

Asirlar önce icad edilmis adi konmus. Alasimlar ölüm makinesi haline gelmis, Bomba , silah kursun yaradilmis görevi : ölüm, Ani gelir olur fani, bizler ki; cani, Verilen
cani alirken düsünmezmiyiz, Zebanimiyiz neyiz ki; günesi karartan da biziz. Bak gökyüzüne !... Ufuklarda sonsuzluk, Orda bekler efendin ve takip eyler uzaklardan seni.
Kanatlanip uçsan neye yarar ? Gökyüzünde kara helikopter pusuda beklerken. Bedenin zihnin rahat edemezki. Yesermezki baris çiçegi, kan ararken insan gülmezki,
Tebessüm edemezki, durum ciddi... durum ciddi...

ah real monsters!

Cenneti Sordum

Kontrol mikrofona yap yo mic !... Tepe takla hiphop taka. Ben rocker sen rappa hoppaaaa. Bonga, konga çeken adam olacak sapa, Yüksek dozda maldan ölene dua ettim
onca. Drugz alan kanka, yolun sonu danger !... Uç ya da besli... pillizilli kafa, Biter batari eeeeeyyyy yeni bastan basa. Uçurum yaklasti kafa tastan tasa. Dayan !... Önce
uyan, halin duman bayaga. Gram isi kilolarca tabut dikti, 13 sene önce, Beyaz çekti öldü necati, geçti onca sene yaslar dinmedi, Kana gözyasi karisti toprak aldi bedeni !...

[Nakarat]

Olamadim kendine engel döngel geriye, Bosa çaba... nafile yaptin. Bilir misin ? Kaç zaman devir daim etti, Gözlerimin önünde canlar gitti, Cenneti sordum yitirdiklerime,
Cevap alamadim duyamadim onlari, Tek basina yürüdüm aklimda sorular, Neden niye dedim göçtü gitti ruhlar

Önündeki yola bak, yokustasin. Yorulmus beden biçare çikmaya dermansiz uzun ince yollari. Yuvarlanan taslar üzerine gelir, düsmancasina hücum eder, Sense yoldan
çikarsin, varirsin bilmedigin dostlara hesapta, Dost çakal !... dini imani yok. Uçurumdan asagiya bakan olmus korkmussan anlarsin, Ölümün soguk terini hissedersin ya hani.
Esigindeyken; yar olmaz sana yar dar huzur ar, Sana , ama var iki günlük dünyada onca zarar, Olsun gitsin dünya mali, arinmali, belkide pozitifte yok olmali, Kaybolmali,
damarlarindan sadece kan akmali... kan akmali...

ah real monsters!

Dünya Koca Mekan

Koca bir mekan içinde gündelik fikirler, geçici muhabbetler, Dostluklar yalan, sokaklarda baslayan kavgalar, kanla sonuçlanan olaylar, Dünya mekan , sirdasim insan,
çözülmeyi bekleyen kördügüm akan kan. Konusan silahlar, onlara konusmayi ogreten de bir can.acimasizca, Ateslenen tetik, kursunlarla asar gözlerini tavana.suçun meçhul,
Karambole alismalisin burasi Istanbul , hersey karambol. Kapkaçak, Sözlü taciz, hirsizlar, mafya ve çeteler etrafinda takipte gezen. Aç gözlerini kolla kendini, kendinden
baska dostun yokki, Sanki saka gibi, her gün yüzlerce kisi ya gasp edilir ya da ugrar tacize. Televizyonlarda ilk haber : " sayin seyirciler Istanbul sizleri yer " Ummadigin bir
anda çikar karsina bela, Dünya koca mekan acimaz sana bana.

[Nakarat]

Dünya koca mekan acimasiz , Binlerce insan sokaklarda savunmasiz, Istanbul; dünya içinde bir altküme, Suçun meçhul birden bire gidersin güme.

Gece saat üç, gözlerim açik kulaklarimda bir ses yankilanir, Sinyal !... sinyal !... yine bir olay. Sabaha yakin günes dogmak üzere. Olay olay üstüne caddelerde yanki denen hergele
is üstünde. Nöbette bekle,sokaklari dinle gördügün bu sahne. Karakoldaki suç göstergesinde onlarca kapkaçakçi ve bombaci, Yakalanmis. sonuçta iki gün sonra beraat ile
çikmis. Bu ne rezalet yosun tutmus adalet,atlet gibi kokmus sözlerim adaletinde Silahsiz kuvvet. Hakedene hakettigi suç verilmiyor, etraf yanki kayniyor. Her gün suçlar artiyor.
suçlular özgürce geziyor,biktim artik bunlari Görmemezlikten gelenlerden,hesabini verecek olan kisilerden. Koca mekan dünya içinde,binlerce olay ardisik suçlar. Paralanan
insanlar, ertesi gün basi bos gezen faydasizlar. Alismis manzara kral yine onlar...yine onlar... Ara sokaklarda bekleyen tipi kayik birkaç basi bos, Avini bekler isini yapar çeker
gider, sonrasinda ikinci bir olay, Patlak verir sehrin kör caddelerinde.

ah real monsters!

Ekinoks

Bahari tadamayan çiçek, kişi göremeyen kurt olmaz, solmaz, Zannettiğin yeşil, sariya dönüşür sana yar olmaz, birisi aklini çeler, şeytan kaçirir gönlünü uzaklara, yormaz
düşünmek basma kalip, Husranlarini, ilelebette düşünsen bulamazsin çikarini, suratina, Giydiğin beş parmak haritasinin sebebidir hatalarinin, varişin, Doğruya başlangicidir,
sirt çevirdiğin riyakarligin, bilmek, Er terinin helalini, zora sokmaz güvenini dağlar sana yoldur o zaman, Uçurum fos olur, içindeki bilincin sebebinden, bağrina bastiğin her
taş. Bir gün kum olacak varacak ebediyete intikal eden geçmiş zaman rivayeti, Terkedecek illerini, güvenini bağladiğin dostunda daldan dala konabilir, Kemirir elbet,
niyetini iyiliğe bağladiğin ipi koparir, yakalar hüznü, kendine alir, varir nihayetteki hüsranlarina

[Nakarat}

Belkide bilemezsin kim sana dost kim sana düşman, Bocalarsin yalpalarsin,varsin!... Koca dünya sana bana, Yuva olmuş açan güller solmuş, birde bakmişsin güneş donmuş...

Durum vahim ötesinde, beklenen nöbetlerde, Hasta yatağinda can çekiştiğinde sen hisset şiddeti aciyi, Beyin hücrelerinde çektiğin sanciyi, mevsimlerdir yedi olan, Sahte
umut filizlerini toprakta yaşatan, düşüncelerini kisitlayan, Dumanin sahibi yeşil gibi görünüşte evcil, bencil olma, Evcil yaşama vahşi kalan kedinin nankörlüğü kilitledi,
Vicdan mahkemeni, mekan burasi Hiphop mekan burasi, Çöktüğün cenneti.

ah real monsters!

Günah Tohumları

Tabu , sabote, sabotaj, markaj saha !... Fona tek atimlik misilleme, kene bir daha dene, Kanimi emene kadar. Günah tohumunu ekene biçene. Sömürgene selam olsun kesen
dolsun.. Oglunun aletine milyon dolarlari feda edip ülkemi soydun, Soyun sopun kahrolsun. Markaj altinda seytani ruhun.Yillar sonra kodeste cukka para haydan geldik huya,
Gözümü kapadim mevlam aldi beni arsa, hasa!... hasa!... Poligon sahasinda milyonlarca ondan olsa, kuvvetsel lirik, Kursun olsun kafa kopsun feda. Bu vatansa emanet-i ma,
Kudretim gücün olur ,günahlarim karsisina bendim vücud olur, Çalip çirpana.

[Nakarat]

Tabulari yikan adama hosgeldin de. Yikimin ortasindaki cennette, Çaliçirpi gibi heba edilen hazine, Senin benim anla.

Kaç zamandir felaketin esiginde gezinti yapiyoruz, Yikima giden bu bitkin ülkede yeseren günah filizleri, Günden güne çepeçevre ensemde solumakta olan kör seytan gibi,
Ben biçare. Sesim ulasirmi bagirsam çagirsam kopsam dünyadan, Banane ki? Desem alip basimi gitsem kendi dünyama, Arkamda biraktigin kisilere yanarim. Bunca akilli
seytanin kollari altinda yasamaya çalisan bizler, Önümüze verileni yemekteyiz, isteyene istedigini kendi, Istegimizle teslim etmekteyiz. Unutmaki sen adem-i yüzesin. Allah
sana iki göz vermis maksat göresin. Görmekten yoksun olan gözlere mevla güç versin. Aramizda rahat seyir halinde seytan unutma!... Kaziyor topraklari ve her geçen gün
sen anlamadan tabutunu kaziyor. Ez kafasini! Bil mahlasini! günah tohumlarinin kafasini koparmali, Koparmali.

ah real monsters!

Güneşimden Çekil

-Mıc Check-

cekil gunesımden kac geri cekil, cekil gunesımden kac geri cekil, rezil gunesımden kac geri cekil, cekil cek cek cek cek

Kardes, kardesine dusman oldu olan oldu, insanlık kursunlarda kendini buldu. Tore yıllar yılı katıl konumunda. Yanı basında aranan bulunamayan zanlı oldu. Toprak vatanımız canımız arkamızdan vurdu. Buyuk dedik saygı gosterdik keriz olduk. Savas gıbı yasamın ıcınde solunan dostluklar, sahte gulumsemeler, yalan olan gercekler bitirdi, insan yenıldı. Gunden gune parcalandı temelleri parcalandı. Gunesımden kac karanlıklar dusmanım, gozlerini ac ! fayda etmez inkarın. Kapanlar var etrafında tuzaklar var yanı basında, ısımız zor karanlıklarda aydınlıga muhtacız., kandırılanlarız. ses soluk cıkarmakta zorlanan zavallılarız. Check cek cekil. Kolaya kacmak zoru getirir. Beynınde patlar tetik Bamm Bamm. Cekil, gunesımden kac geri cekil.

Nakarat:

cekil gunesımden kac geri cekil, cekil gunesımden kac geri cekil, rezil gunesımden kac geri cekil, cekil cek cek cek cek .
cekil gunesımden kac geri cekil, cekil gunesımden kac geri cekil, rezil gunesımden kac geri cekil, cekil cek cek cek cek

-Mıc Check-

Bana bak, rap atak commercial nakarat,lirik sakat fakat **ck. Gercekler acı kıvrandıran sancı, bir sen birde ben de iki yabancı.Kimin eli kimin s*kinde kazık atmak kolay iki binli kotu devirde. Gunese muhtac karanlıkların pesınde, acımasız bir kılıc gibi ensende. Vakitsiz gelen ınsanlık teroru, bildigim tek sey var, gozlerimin gordugu. Insan sanki hayvan, gun gelir kurban olur nefes alan bu can. Gozlerini cevir buralara hadi, golgen takip eder saklama gercekleri. Buralarda yasamak oldukca guc, nede olsa bılırsın allah ın hakkı uc. Nerede bır ınsan gorsem gozleri dolu, nerede bır kuytu gorsem ınsanlık kabusu. Gunesı batıdan doguranın bugun anar aglar ruzgarda, ucusur külün.

Gunesı batıdan doguranın bugun
Gunesı batıdan doguranın bugun anar aglar ruzgarda, ucusur külün
Gunesı batıdan doguranın bugun anar aglar ruzgarda, ucusur külün

-----------------------------------

Silahsız Kuvvet - Localistik Sömürü

İtina ile süzen rapçi sago ruhi dahil eder,
talim ettiren asker başı toplatırken izmariti
Gururun ayaklar altında, kaçak sigara koklar santurameda sayın ayvaz beni işten kovacaklar
Ağzı olan konuşur haa vur abi misali
değneyi koydu kural astı eli davara damsız biri almıyanın alnından öper ben...

Yeah Sagopa!!!

İtina ile süzen rapçi sago ruhi dahil eder,
talim ettiren asker başı toplatırken izmariti
Gururun ayaklar altında, kaçak sigara koklar santurameda sayın ayvaz beni işten atacaklar
Ağzı olan konuşur hammurabi misali
değneyi koydu kural astı eli davara Club Havanaya damsız biri almıyanın alnından öper kajmer...

Göz aç toplumun erkeği kapaktır
arkadaşın karısına sarkacak kadar hoppadır,
Porno filmlere kopandır,
kor satandır, anası black borsada hazretleri şeytandır
Ulemamız yavşaktır, fani olan kandır.. >
Yerinde durmaz insancık gelişir sözüm ona gerilerken
en azından Türkler 320Km mentalite
Arzuları sigarada saklı enjekte eder eliyle
nitratı doğurursun lan Rapin oğlunu 9 ay sonra ölü...

İki arada bir derede kubbede hançer localistik sömürü
yok eder ömrünü kendini gırtlağına doladı
bu kopil Pesimmist faydasız susturur,
(Sagopa) işi bitik
Değerin yargısı yargılanmış,
yakışır avukatı vicdan tokadı çakıp haaa!
Basmış asmış kelle paça şada varmış
yanlış yolda arıyan zühtü
Bulamayınca mal satmış boka sokmuş çıkarmış
zehri akıtanı rap biter
Yemin öyle yada böyle,
Localistik sömürgene fındık beyni harcanacak kapaklanacak
Yo Sagopa Kajmer 1001 gece karamsarları

Localistik sömürgenin fındık beyni harcanacak da patlayacak nagazakide tur atacak
Anlayacak insan değerini vicdan depolayacak,
hürmet acizi karı beni satarsa rap susmayacak
Eline kızgın demiri sür,
realist çatacak gerekirse alemi devri filozof siker biz toplatır
Montaj olacak...

İki arada bir derede kubbede hançer
localistik sömürü yok eder ömrünü
kendini gırtlağına doladı bu kopil Pesimmist faydasız susturur,
(Sagopa) işi bitik

ah real monsters!

Melodrama

[Mic Check]
Ayrımların iki yönüne yürüme, kapı önüne çöpleri dök arın, ama kirinde derebayır demeyen kim? Sen kim? Ben derebaşı elebaşı rap ile bu yola kustu uçtu, mavilikte kayboldu, melodrama "tek yürek" te şad oldu. Ölüme giden bu yoldaki taşlara tekme solla vuruldu. Ruhla sunuldu hiphop, şeytan kovuldu, gözleri oyuldu, kadınım rap soyundu, Kuvvetmira altına not oldu, Barışım düşmana kurt oldu. Dut kesildi hasım, asımın adı "hain" konuldu. Melodrama, sago-sahto sago-sahto melankolik mengenede darboldu, kajmer sagopa.. Pataküte dağıttı şoparın ruhuna şarbon kanırttı, anırdı, lirikal açıdan 45 derece açıdan mantığa 360 derece kastı.

[Nakarat]
Melodrama lirik, pesimistik kalbimden sana, damarına enjekte kuvvetmira şırınga sagopa tek yürek, dilim sert rapim mert, Sahtiyan rapte melankolik pranga.

[Sahtiyan]
Sırtını küçük Amerikana´ya yaslamış büyük danaya, arkandan eksik edilen sopaya, batırırım seni Karadenizde bin metre yana, içinden çıkan kabarcıklar uyanana kadar, atı aldım geçtim ya, götünü kaptırdın dil rubaya. Sahtiyan boşlukları otoriteyle dolduracak, kaldıracak, rapi melankoli saracak, götünü oluşturan antifiriz donacak, çöp evini oluşturan kadın yanacak, yarı kuvvet yarı mira sanacak. Rap kokan ölümün soğuk nefesi ensende, kaçsanda öbür tarafın bileti rezervasyonlu sana, 56K modemle takıl internette sabahtan akşama, vücudunda sniper söndüren mermi yer buldu kafanda, apış aranda, kuvvet-miranda sago-sahto şah damarın kadar yakın sana. Asırlardır gelişen mantık "burjuvasist" kim sikler, iplerde asılı bebekler, dipler kurudu kökler, anasının derisini ipe mandalla asan vandaldır itler. Dilimin ucundaki kelimeler öz benliğinde, talip olacağın yerde yo!

(Nakarat)

ah real monsters!

Rap Eyleme

Hos geçinmek isteyen düsmanla onlari iyilige kandirsin, Aci söz istemeyen ademde herkesin agizini tatlandirsin. Gönül yarasindan sakinmak gerek ki yoktur merhemi.
Elinden gelirse gönül yikma ki; yikik gönlün ahi yikar alemi. Dostlarin hatrini yapmak için ne behis var ? babanin bagini sat !... Odunun yoksa eger mutfakta; ocaga
evdeki esyalari at !... Çekme el düsmana da iyilikten, köpegin agizini lokma ile kapat !... Kimsenin gönlünü incitme zira; pek çok dikenlidir hayatin yolu. Herkesin isini
bitirmeye bak, seninde bitecek islerin dolu. Suratindan kisinin sireti malum olamaz, var mi mektubu disindan, Okuma imkani ? Halimiz simsege benzer dei peygamber,
Bir bakarsin görünür bir de bakarsin söner. Yorulurda kalirsa develer , yaya biçare hiç yorulmaz mi ? semiz insan zayif oluncaya dek, bir zayif kimse ölmüs olmaz mi ?

[Nakarat]

Ne binek isterim ne yük tasirim, Ne kulum var, ne de kimseye köleyim Ne fakirim, ne zenginim, Ancak isterimki bu hal ile öleyim

Insan ne zaman bulmaz ise kaçmaya imkan, Keskin kilica karsi eder destini kalkan, mülk-i dünyaya güvenme, Sen gibi besledi, öldürdü pek çok kimseyi. Çok ünlüler girdi
toprak altina, kalmadi dünyada hiçbir eseri. Ömrü firsat bilde, Hayretmeye bak, sende boylamadan önce makberi. Merd olanlar yalniz kendi baslariyla oynar, ama korkak
adam, Koskoca bir orduyu bozar. Padisahlik edemez zalim olan. Canavardan çoban olmaz koyuna, halka zülm eyleyen elbet yikar, Mülkünü kendi eliyle boyuna. Kim ki
senden korkar; sen de kork ondan Gücün yetse bile yüz pehlivana. Gülmezmisin kedi aciz kalinca Bila-perva hücum eder kaplana, basini tas ile ezer korkusu olmazsa,
Dokunmaz yilan çobana. Denizde menfaat pek çoktur ama; Selamet istiyorsan kal kenarda. Girsede bir baga bir elma koparsa sultan, yüz bulan bendeleri, Agaci kökten
çikarir. Bes yumurta parasiz aldigi vakit olsa; Ordugahta tavugun besbini birden kizarir.

ah real monsters!

Saltanatın Hakimleri

[Ceza]
Tapınak çoğaldı memlekette bak dikkat!..., İlahi olmadan tanrı gibi tapılan herşeye haşa!... Lanet dikkat!... Aydın geçinen boş beyinlerde günbatımına uğramış. Gerçekler dul kalmış, akışına bırakılmış dünya. Ayrılmış yollar, birleşmiş yozlaşmış kültürler, Zengin ayaklar yerde değiller. Darvın gibi boş düşünceler de yönetebilir, Kim ne diyebilir? gerçekler sadece rüyalarda, Kabus gibiler, ezbere gidilen okullar katil öğretmenler. Saçma sapan af yasalarının tek dersi: "tarih tekerrürden ibarettir" ahali!... Ayağını yorganına göre uzatan yok, çünkü yorgan yok. Zengin çift yorgan yatmakta, ikiz yatakta el yordamı. Sevişen gençler çoğalmakta. Kör tuttuğunu düzmekte. Zengin kör, tutulan düzülen hep biz olduk: "alt tabaka" Kahkaha peşinde koştuk, koltuk sevdasına vurduk, Açken bile göz görmez olmuş. Hortumlarla tuz kurutulmuş Kahraman bile göz yummuş.

[Nakarat]
Devr-i alem rap içinde iki kafadar yo! Açtı ağzı yumdu gözü işte rap bu yo! Saltanatın hakimleri hesap yolunda yo! Mikrofonun efendisi yolun sonunda yo!

[Mic Check]
Hardcore rocka! yeraltından dünyaya. İzlediğim ülke **.a. sert kafiye, Milimetrik düşün taşın. dakikalarda saklı cebindeki, Kurtuluşun yoğun yoğun varın, sen yedikçe kusar onlar Alabildiğine.. yığın yığın sorun burda. Aklını başına topla!... Bir yudum insana bir yudum hayat!.. Yüz milimetreden ülkeme rapçi bakışı ohaa!... Kapa bakma!... kapanan kapılar yüzümüze karşı. Saldırı marşı, naaşına saygıdan acize kurban olan saf dışı. Ülkemi altını üstüne getiren kör baskı, Dar görüş ardına sığınan militana karşı körpeafacan!... Ne yapacan? bilinmeze yürüyen kafile, Gün geçtikçe çoğalmakta. güneş batmakta, soğuk artmakta. Kumlar savrulmakta, ölü gözünü açmakta. Vakit sonda.. vakit sonda..

ah real monsters!

Terör Damlaları

[Mic Check]
Tohumları kanla ekilen hasat mevsimi, yerin kara toprak varoluşun temelinde özüne dönen yara açan kurşun beyin terör kanlı ellerin, elinde insan avı silahı kozu, paylaş dumanın tozunu bozdum orucu, doğu batı terör yolu mutluluk biçmek için kuru, görüyorum hepinizi birer birer, teker teker katliamın yönü doğu batı atlıları silahları, kan sofralarında Bismillah çeken günahkaları, günahkarların yalanı, doğru yapan isyankarları damlalar akarken gözlerden ağlayan dualar mezar başlarında şehit ruhu şaha kalktığı an saplanacak bıçak kalbine güneş kapkara bakıyor mutluluk uzaklara, uzaklarda etoburlara, insan eti yedikçe gelecek sonları terör damlaları.

[Ceza]
Yanlış emellere alet, sonucu felaket, olacaktır genç körpe gözler önünde köklenen şiddet, fidanları meyveleri terör, tarlaları toplu mezarlar. Barış için çöl kan gölüne döndürülen kandırılan umutlar, karamsarlık içinde yarını bekleyen çocuklar ıslandılar terör damlaları altında, suçlular yok ortada, ortalık kalan masum olan her zaman geride kalan acılı bakan kan ağlayan yaşlı gözleri yaşatır terör damlaları.

[Mic Check]
Terörün kanları akan yaşları, alınan canları, kan sofraları, etobur olmuş millet, haram bankası (5X)
insan eti yedikçe gelecek sonları terör damlaları

ah real monsters!

Kötülüğe Teslim Oluyor İnsan

(CABBAR)

Bak bir kere söyle sagina soluna
Hayat dedigin yasam kurulu bir tuzak ha!
Düsme sende simdi bu tuzaga
Attigin her adim hep senin arkanda

(MISERO)

Bunca böyle ezilerek itilip giden umutlara
Çocuklara yarinlara israf olan adimlara
Yazik oluyor insan olan insanlara
Ezilerek geçilerek can veren bu kurbanlara

(CABBAR)

Rüyalara bir aci hayat kuran komsu
Bu memlekette yasamak inanki çok aci
Eger güçlüysen kalirsin ayakta
Güçsüzler kalirlar en alt saffada