• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'un Yazgı parçası Candanfanclub.com da.

Başlatan mrw, 02 Temmuz, 2006, 01:52:40 ÖÖ

« önceki - sonraki »

mrw

Arkadaşlar Raptor'un Candan Erçetinle yaptığı Yazgı parçası CandaN Erçetinin resmi fanclub sitesinde yayınlanıyo. bu gerçekten gurur verici bir olay, sadece Raptor için değil Türkçe Rap için çok hoş bir olay.

Neden derseniz, Mp3ler bölümünde Candan Erçetinin albümlerinde olmayan 5 parçasına yer verilmiş.
Biri 1992 yılında eurovision da söylediği şarkı , biri reklam müziği ,  biri film müziği  , biride Raptor un yapmış olduğu Yazgı parçası. süper bir olay bu.
ayrıyetten bu mükemmel şarkı için raptora teşekkür etmek istiyorum :)

arkadaşlar adres burada isterseniz bi bakın..

http://www.candanfanclub.com/doktor/index.php?option=com_remository&Itemid=7&func=select&id=2

hala dinlemeyen warsa
RAPTOR -CANDAN ERÇETİN - YAZGI

emel

bence de mükemmel birşey çok sağol sanada merve

Kafkas

Çok güzel ya böyle bieyin sitesinde yayınlanmasın tebrikler burak abi
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

buLut

Kısa Tanım:     Raptor adlı rapçinin candan erçetin'in saçma parçasına yaptığı düet. 

Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!

Predator

aptalca konusmalara gerek yok ,çok biliyosan sen yapta rapini dinliyelim
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

emel

Alıntı yapılan: buLut - 04 Temmuz, 2006, 06:42:06 ÖÖ
Kısa Tanım: Raptor adlı rapçinin candan erçetin'in saçma parçasına yaptığı düet.

lol 1 boktan anLamioLar.. (;

ya yola gel ya da yol al hadi

Admin

Alıntı yapılan: buLut - 04 Temmuz, 2006, 06:42:06 ÖÖ
Kısa Tanım: Raptor adlı rapçinin candan erçetin'in saçma parçasına yaptığı düet.

lol 1 boktan anLamioLar.. (;

Bulut orada Saçma diye tabir edilen şey , Candan Erçetinin Orjinal şarkısının adı.
Yani Raptor'un yaptıgı şarkı Candan Erçetin'in Saçma isimli şarkısına yapıldı.

Not: Birbirinizi rencide edecek sözler kullanmayın.

BrUnO

Arkadaşlar selam, Candan Fan Club'un site log'larını incelerken farkettim bu forum adresini :)

Burağın çalışması çok güzeldi ve büyük bir hevesle paylaşmak istedik bu çalışmayı, candan sevenler için ok güzel bir jest oldu, böyle bir çalışmayı yaptığı  için kendisine defalarca teşekkür ettim, tekrar ediyorum.

Aslında Orontez ürünü 2 parça daha var böyle candan'ın ama ben bu şarkıları kaybettim malesef, internet cafelerde iş yapınca böyle oluyor :) O parçaları yolladığım yönetici arkadaşlarım var onlarda durduklarına eminim, o çalışmaları da sitede yayınlamak istiyorum.

buLut dostum hiçbişeyden anlamadığımızı söylemiş ama kendisin candan erçetin'den hiç anlamadığını çok rahat görüyorum, böyle güzel bi şarkıyı candan erçetin ismini duymuş herkesin bildiğini tahmin ediyordum ama müzik açısından pek iyi beslenememiş galiba, bu dersi çıkardım. Ayrıca bi boktan anlamıyorlar şeklinde bir sözü de yadırgadım, rap camiasına kimileri tarafından olumsuz gözlerle bakıyorlarsa bu tarz davranışlardan dolayıdır bu.

Ortamı germek için yazmadım buraya, raptor'a bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istedim.

Bende takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça ve mezun olduğum Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi öğrencileri arasında da güzel bi dinleyici kitlesi var Orontez'in.

Herşey Gönlünüzce Olsun, Kendinize iyi bakın demeyeceğim, candanın "saçma" şarkısındaki sözler geldi aklıma, "kendine iyi bak deme denmez "SAÇMA" " ;)

Görüşmek üzere

Özgür

Raptor

Özgürcüm seni burada görmek çok güzel gerçekten. Aramnıza hoşgeldn.

Yazgı parçasının bende çok ayrı bir yeri var. Samimi olarak söylemek gerekirse bu parçanın asıl değerini Candanfanclub.com da yayınladıktan sonra anladım. Çünkü bir sanatçıyı , bir üreticiyi ayakta tutan en büyük şeylerden biri o kişinin çalışmaları hakkında yapılan olumlu yorumlardır. 6 senedir Rap'in içindeyim ancak müzik yaşantımın en anlamlı ve en özel yorumlarını Candan Erçetin dinleyicileri tarafından aldım. O yüzden onlara hiçbir şekilde bir laf söyletmem ve söylenmesinide istemem. Onlar bana görüşlerini yazdıktan sonra ben yaptığım bu işin değerini dahada çok anladım, neden. çünkü biz Rap adına ne kadar iyi parça yaparsak bu müziği onlara dahada yakınlaştırırız.
Biliyosunuz insanlar çevremizde rapi yanlış tanıyor. Hatta kimileri neler yaptıgımızı bile dinlemeden Rap şöyle , rap böyle gibisinden yorumlar yapmaya başlıyolar. Gerçekten çok üzücü. Candan Erçetin'in Fan sitesinde Yazgı parçası yayınlandığı zaman aynı yorumları alacağımı zannediyordum ama hiçte beklediğim gibi olmadı. Yazgı parçası ve Rap hakkında yapılan yorumlar beni çok mutlu etmişti. En azından dinlediler ve görüşlerini paylaştılar. Onlara bir kez daha burada teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın ;)
Raptor

Raptor / 2010

j_c_k

en guzeL parcaSıda o ßenCe. ßirde  Gözünaydın sarkısı cok guseL gerçi tek basına sölemiyor ama Raptor olmasa zaten tutmasdı o :P
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

cHeCkMaTe^

aNTaKya uNDeRGrouND

Converse

rap dışında bir sitede yayınlanması gerçekten güzel.
candan erçetin fan sitesinde.

tebrikler

MustafALEX

bulut denen sahıs güzel degilse dinleme.yoksa dikkat et senide BULUT kayması olursun sonra.bence manyak olmus eline saglık burak abi

cEzA_rapPer_foX

Gercekten de süper ''yazgi'' parcasi coK hoŞ olmus
                      Durmak yok yola deVam :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

lonelygirl16

Alıntı yapılan: MustafALEX - 06 Ekim, 2006, 09:00:42 ÖÖ
bulut denen sahıs güzel degilse dinleme.yoksa dikkat et senide BULUT kayması olursun sonra.bence manyak olmus eline saglık burak abi

konuyu okumadan yorum yapmışsın. bulut şarkıya bişeymi dio?
o şarkının asıl adı "saçma" onu söylüo..

j_c_k

Alıntı yapılan: lonelygirl16 - 05 Ağustos, 2007, 13:23:42 ÖS
Alıntı yapılan: MustafALEX - 06 Ekim, 2006, 09:00:42 ÖÖ

konuyu okumadan yorum yapmışsın. bulut şarkıya bişeymi dio?
o şarkının asıl adı "saçma" onu söylüo..

RapTor'u çok SEvdiGinden Öyle Demiştir MusTaFa..
yanlıs anlasılma olmus :) )) yOksa muStafa efendi adamdır ;) ))
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

bence süper bi parça tbr ediorum burak...

Terbiyesizliğede gerek yoktur herkes kendıne baksın önce..çok biliosn sen yapta seni dinlielim arkadaşım ;)