• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Winning Eleven da Alemin Kralı ( PES )

Başlatan yorgun, 15 Ağustos, 2006, 09:26:06 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Sizce kim daha kötü şarkı söylüyor?

Yorgun
1 (12.5%)
Selçuğun Kardeşi (Raptor)
5 (62.5%)
Seçuğun Kardeşinin kardeşi (Predator)
2 (25%)
Çağlar
0 (0%)
Kesh (P-fox)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 5

ah real monsters!

e iyi gayri ikimijde bitiydik olalım  ::)

Alıntı Yapheee ortik söylemem annene merak etme senn  ;D  ;D

söyleysen döfer beni zati  :'( teşekkür ederim ortik  :-*

Worms

Alıntı yapılan: ah real monsters! - 17 Ağustos, 2006, 17:34:25 ÖS
e iyi gayri ikimijde bitiydik olalım ::)

Alıntı Yapheee ortik söylemem annene merak etme senn ;D ;D

söyleysen döfer beni zati :'( teşekkür ederim ortik :-*

ne demek efndim :)

yorgun

EVET ARKADAŞLAR W.E OYUNUNDA RAPTORUDA SELÇUĞUN KARŞİNİN KARDEŞİNİ DE EVE AĞLATARAK GÖNDERDİM
BUNLAR OYUNU BİLMİYORLAR İŞTE BURDA ARTİS ARTİS KONUŞUYORLAR
  RAPTORU İLK MAÇ 3-2
           İKİNCİ MAÇI 5-2 GİBİ FARKLI SKORLARLA YENİP

SELÇUĞUN KARDEŞİNİN KARDEŞİNİ DE
           BİRİNCİ MACI   3-2
          İKİNCİ MAÇI      3-2
          ÜÇÜNCÜ MAÇI   7-4
   DÖRDÜNCÜ MAÇI DA 6-4 YENİP EVLERİNE AĞLATARAK GÖNDERDİM SANIRIM ARTIK 2-3 SENE YANIMA GELMEZLER
ACABA FAZLA YENMESEMİYDİM HANİ ARADA BİR YENMELERİNE İZİN Mİ VERSEYDİM ACABA ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA İKİSİNİNDE AĞLAYIP EVE GİTMESİNE AMA NEYSE ALEMİN KRALI KİM ÖĞRENMİŞLERDİR EN AZINDAN  BİR DAHA KAFA TUTMAZLAR BANA İKİNİZEDE GEÇMİŞ OLSUN ...
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm,Ben senin için yaşamayı göze almışım...

Predator

peki sen benm yendiğim maçı nie yazmayıksın oraa hee bes kendi yendiklerini yaz haa sonrada millet seni alemin kralı sanıcı
millet yenilmemin sebeplerini açıklıorum

BAHANELER
1_Bana kontrolland joistiği sony die yutturdun we bozuk kolu elime werip kakaladın
2_joistiğin saga sola dönmemesi kare kare dönüşler sende bilon murat abi  :D
3_oyun istediğim oyun deildi sağa sola dönüşler kare dönüyo yuwarlak dönmesi lazım orda ;D
4_neden benim memory kartı okutmadın ps2 ye kendi memory kartını okuttun,çünkü adamların hepsi dizilik bir şekildeydi,zenden hayatında öyle bir maç çıkarmayık eminim buna
5_deplasmandaydım  ;D
6_isimler english deil japoncaydı
7_cola nın asitinin kaçması we benm karnımın ağrıması
8_klimayı ölümüne açıksın soguktan dondum oyuna adapte olamadım
9_analog kolun sağ analogu çalısmıodu bir çok topu o yüzden kaptırdım
10_sen sigara içmekten oda dumanaltı oluktu tv yi görüş açısı sıfıra inmişti
11_gece saat 1 olmuştu artık uykusuzluktan oynıyamadım
12_iki gündür sadece 5 saat uyudum halim yoktu
13_alex neden kadroda yok
14_taktikten çok ugraşamadım
15_bütün oyuncuların formu aşağı inikti

daha yüzlerce bahane war bütün bunlara rağmen bi maç kazandım sana karşı  8)
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Predator

Bu arada
BAHANELER TO BE CONTİNUED  ;D ;D
Musical Otopsi / Antakya

yorgun

VALLA Hİ HELAL OLSUN ADAMDA UTANMA OLUR SENİN BAHANEN 99 BRE BU KADAR DA OLMAZ Kİ KOL GETİRECEM DEDİN GETİRMEDİN BU ARADA KENDİ MEMORİ SİNİ TAKIP ALEX İN VE NİCELERİNİN YÜZDELERİNİ DEĞİŞTİRİP BANA KAKALAYACAKTIN ABİN İZİN VERMEDİ
ALEX İN NE ZAMAN YÜZDELERİ 95 98 OLMUŞ OYUNCULARIN YÜZDELERİNİ YÜKSELTİP TE Mİ BENİ YENECEN ONLARI GEÇİCİN BEN SENİ ÖLE DE YENERİM GERÇİ AYRICA KOL SIFIR BEN SANA GETİR DEDİM HANİ BAHANE BULACAN YA YOK KOL YOK TU YOK BURNUM AKTI GİBİ ACAYİP TUHAF BAHANELER BULON OLUM DELİKANLI OLUN BENİ KİMSE YENEMEZ KABUL ET.AYRICA KOLAYI ABİN YENİ GETİRMİŞTİ Â ASİDİNİN KAÇMASI MÜMKÜN DEĞİL MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRME DELİKANLI OLUN TAMAM MI TEBRİK EDECEĞİNE BAHANE SIRALAYIP DURUYORSUN BENİ HAYRANLARIMA YANLIŞ TANITIYORSUN BAK ABİNE EFENDİ EFENDİ YENİLDİ SESİ SOLUĞU ÇIKMIYOR SEN ÇEKEMİYORSUN BENİ ...NEDEN....

Predator

allahıma koptum yaaaawsss  :D :D :D :D :D
sen bana demedinmi kol sağlam getirmene gerek yok ama bundan sonra yanına sağlam gelicim cd+kol benden
hem bikere şurda mert ol sırf ben atak yapmıyomuydun ben o kadar bastırıyom sen golü buluyon ney bu contra attacklar dan bulunan beleş goller speed ten başka bişi bilmionuz hele abim alık martinsi sırf speed depar orta kafa gol bundan ibaret sende editleyiksin zendeni body 99 , speed 99 he bide nasıl olurda hypia o kellesinden ronaldo dan top kapar ha ronaldo dünyanın en hızlı oyuncularından biri ama senn o kurbat zenci defansların ona nasıl yetişio hayret ediom,bundan sonra oynarken benm cd den we makinaya reset atıpta oynıcaz memort kartsız o zaman gel yen bakım seni öyle bi yenicimki ps2 ni satmak zorunda kalıcın oynamamk için  :D
Musical Otopsi / Antakya

ah real monsters!

hıh artizim yakışırımlığı vurdu yine 12 ye  8)  :D tabi yener predator beni kaç kire yendi  :-[  :-[  :-[  :D onun rakibi bir tek ben varım  :o  8)  :D

Predator

ama sen daha oyun oynamayı bilmezssinki  :D  şaka şaka en bğyğk rakibimsin benm  ::)
Musical Otopsi / Antakya

ah real monsters!

::) teşekkür ederim  :-* arkadaşlar tabi bende onu yendim bir kaç kere  ;D

yorgun

ARKADAŞLAR KATILA KATILA GÜLÜYORUM HALADA GÜLMEKTEYİM FORMDA YAZMASA BENİDE İNANDIRACAKSINIZ YA BEN SANA KOL U DA GETİR İSTERSEN PS2 Yİ DE GETİR DİE YAZMIŞIM LÜTFEN BİRİNCİ VE İKİNCİ SAYFALARI OKUYUN BARİ YALAN SÖYLÜYON ADAM GİBİ SÖLE DE HERKESN İNANSIN HEM SEN DEĞİLMİSİN NASIL BİE DEFANS YAPIYORSUN DİYEN BEN MANUEL DEFANS YAPARIM ARKADAŞLAR İSTERSEN SENİ HERHANGİ BİR TAKIMDAN BİLE YENERİM AYRICA BEN SANA SORDUM HANGİ TAKIMI ALAYIM DİYE SEN FARKETMEZ DEDİN İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME İSTERSEN BU GÜNDE GEL SANA BİR DERS DAHA VERİM AMA NERDE SEN DE O YÜREK İSTERSEN MEMO SUZ DA OYNARIZ TOSUN SEN ANCA KENDİNİ KANDIRIRSIN KENDİNİ AVUTMA DELİKANLI OL ELİMİ ÖP AFFEDEYİM SENİ...AYRICA BEN SENİN GİBİ ÜLKE TAKIMINDAN OYNAMIYOM KLÜB TAKIMINDAN OYNUYORUM SENİN GİBİ BREZİLYAYI ALMIYORUM KİMİN SPEED OYNADIĞI BELLİ AMA ONA RAHMEN SENİ YENİYORUMYA HELAL OLSUN BANA DEMEN GEREK TAMAM MI TOSUN...

yorgun

İNSANLARDA HİÇ UTANMA KALMAMIŞ VALLAHİ AYIP AYIP HİÇ UTANMIYORMUSUN BURADAKİ İNSANLARA  YALAN SÖLEMEYE.SELÇUĞUN KARDEŞİNİN KARDEŞİ SANA SESLENİYORUM ...DUY SESİMİ...

Predator

abi zaten gelirsem kol+memory card+cd yi kesin getirim olmaz o oyundan dünyasi kare oluk (:
warya bu süper 3 lüü getirip gelsem hayatta yenemen beni birde maçın süresini uzun yapıcık ki daha fazla fark atım sana
tmm dün için tebrikler yinede ama geçmişte kaldı bu forumu sana zindan edicim sana attıgım fakları büyük yazılarla yazıcım artık  :D
Musical Otopsi / Antakya

yorgun

Ynt: alemin kralı
« Yanıtla #47 : Bugün 13:07:56 »  

--------------------------------------------------------------------------------
hıh artizim yakışırımlığı vurdu yine 12 ye     tabi yener predator beni kaç kire yendi         onun rakibi bir tek ben varım  

İYİDE SEN KİMSİN SENİ SELÇUĞUN KARDEŞİNİN KARDEŞİ YENİYORSA SENİ HİÇ KAALE BİLE ALMIYORUM GİT AKRANLARIN LA KAPIŞ TOSUN PİŞ ONDAN SONRA SELÇUĞUN KARDEŞİNİN KARDEŞİNİ ONDAN SONRA ABİSİ OLAN RAPTORU DA YEN ÖLE GEL YANIMA    

yorgun

Predator

o 7-4 ten 4 ü çıkar 7 nin üstüne ekle işte o kadar atııcım sana  :D
Musical Otopsi / Antakya

yorgun

MUHAHAHAHHAHA ÇOK KOMİKSİN

Predator

rowanş ne zaman söle bakım
Musical Otopsi / Antakya

ah real monsters!

yenerim ne varmış  :-[ hele biy antekeye geliiim hepinizi yencem  :D

yorgun

GEL İSTERSEN AKŞAM GEL
NE KADAR ERKEN GELİRSEN O KADAR ÇOK YENERİM SENİ