• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

kendi lyrklerinizi buraya yazabilirsiniz

Başlatan Predator, 30 Haziran, 2006, 18:26:44 ÖS

« önceki - sonraki »

j_c_k

ßenim Siteden mailim bile var :) ama ben girmedim böyle Forum oLdugunu pek bilmiyordum.. ßenim amacım zaten rap yazmak felan değiL. sadece kagıda bişeyler dökmekti.. ßeLki sonra burayada yazarım..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

benimde amacım oydu ama şuan karar verdim antakyaya taşınınca başlıcam çünkü proğramları kullanmayı bilmiyorumda  ;D

j_c_k

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

kayıt proğramı yeni aldım downloader abi sağolsun birde mic im çıbık sesim zaten baya ince birde s ve r ösürlüsü olunca acaip çıktı ses kaydedicisinden denedim o gün yabancı bir kız türkçe öğrenmişte türkçe şarkı söylüyomuş gibi oluktu

j_c_k

heaa.. sen atılımlardasın yane. :P yakın gelecekte seni Raptorun arkasındamı görcez yoksam

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

;D  bir kaç yıl sonra birilerinin featlerinde rol alırım ama bilmiyom kim olur

j_c_k

üff :D ee  sana ne dicekler :P Koleranın yada ayßenin gercek isimlerinin öyle oldugunu sanmıyom :O

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

ben daha bilmiyom adımı nick bilene bulamadım baksana sözlükten sen bana bul bir isim  ;D

j_c_k

yoq yoww :D ben almiyim.. birisi istedi nick buldum adam girdigim sitede benden daha ünlü oldu . neyse kankimdi zaten sewerim keretayı. ayrıca nickler öle sözlükten bulunuca yada aniden buliyim diye telaslanınca iyi olmuyor. Kendini tanımlayacak ßi nick bulmalısın ve kendin bulsan daha iyi cunku sonra bu ne demek dediklerinde ben bilmiyom Jck buLdu ona sorunmu diceN :D

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Mc SiRoZ

yaşamaya değerdi dünya güzeldi yörelerimiz şarkılardaki gibi hepimiz kardeşdik hepimiz bir olacağımız yere birbirimizi deştik kaybolan bir aklımız vardı onuda kimse aramadı çözümler ürettik ama sözde kaldı işe yaramadı kendi benliğimizde bir canavar türettik parasal oyunlarda gaza gelip dış ülkere silah ürettik gün geçtikçe daha etkilisi çıktı ortaya soluk almaya yarayan herşeyi kirlettik sihaya boyadık gökyüzünü gelecegi sisli yollarda arayanların yüzüne cizdik hüzünü ve yeni nesil mutluluğun güzel yanlarını tanımadan yetişiyorlar ezberlemek zorunda kalıyorlar hayatı kitap satırlarından agırca yüklüyoruz gençliğin sırtına hayat sorumluluğunu yolluyoruz okula farkları kalmıyor yük katırından çoğu emre hazır birer robot gibi krallara muhtaç hale gelmiş yerde sayıyoruz salmışız kökümüz ot gibi

Saygılar....

emel

hep dünya halinden bahsediyosun azcıkta soyut yazsana nasıl

Mc SiRoZ

RapieR_31

emelcim bu kadar şarkı sözün var neden bi şarkın yok??? yada varda benim mi haberim yok???eğer varsada neden bizimle paylaşmıosun???paylaşacak cesaretin yoksa neden şarkı sözü yazıosun bu kadar ????

yanlış anlaşılmasın merak ettiğim sorular
saygılar
seyf!

Predator

Alıntı yapılan: RapieR_31 - 16 Temmuz, 2006, 13:48:51 ÖS
emelcim bu kadar şarkı sözün var neden bi şarkın yok??? yada varda benim mi haberim yok???eğer varsada neden bizimle paylaşmıosun???paylaşacak cesaretin yoksa neden şarkı sözü yazıosun bu kadar ????

yanlış anlaşılmasın merak ettiğim sorular
saygılar
kardeşş her şarkı sözü yazanın şarkı yapmasına gerek yok,söz yazarda yazmazda kimseyi alakadar etmez o konu !!!
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Kafkas

kardeş illaki şarkı yapmak mı gerekiyor misal ben sadece yazarım söylemek için cesaretimde var ama kimi insanın başka işleride oluyor bazende imkanları olmuyor.
Belkide kendini yeterli görmüyor o konuda
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

RapieR_31

insanı düşündürüo bu kadar sözü olan birinin hiç kaydı olmaması
seyf!

Predator

yaa sen anlamıyonmu kardeşim,şarkı yapması şart mı belki canı söz yazmak istiyo şarkı yapmıyo warmı sadece söz yazacak,allah bilir senn yazdığın söz bile yoktur
Musical Otopsi / Antakya

RapieR_31

eet bir ben bir allah blr ben kendimi yeterli bulmuorum bundanda utanmıorum bişeler yapıp boş işler yapmaktansa iyi işler yapmayı tercih ediorum
seyf!

emel

ben hayatımda hiç bir zaman boş bir işle uğraşmadım

neyse kapıyalım konuyu alttan alalım birbirimizi yoksa kavga çıkacak ya da başlamış

Predator

Musical Otopsi / Antakya