• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

10TEZ mi ? Bir Dünya Çiz Kaleminle mi ?

Başlatan Raptor, 15 Kasım, 2007, 02:33:25 ÖÖ

« önceki - sonraki »

10TEZ mi ? Bir Dünya Çiz Kaleminle mi ?

10TEZ (2004)
BİR DÜNYA ÇİZ KALEMİNLE (2006)
Cevap vermek çok zor..

Raptor

Sizce ilk albümüm mü yoksa 2.albümüm mü daha iyi ? Bunuda ben sorayım dedim :)
Raptor / 2010

emel

Bence ikisi de iyi; Göç, Yazgı vs. vs. ama Bir Dünya Çiz Kaleminle albümünde beni anlatan çok şarkı var  :q

Predator

İkiside sağlam ama Bir Dünya Çiz Kaleminle diyim :D Aslında karmaşık olsa daha iyi olurdu  :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

∂υ∂υ

10tez'de kin kokulu düsler,desifre,göc,Yazgı,yeseren umutlar bunlar gercekten cok beğenilen ve beğendiğim parcalar..ama bir yandanda bir dünya çiz kaleminle albümünde,bir dünya çiz kaleminle,yalnızlığın orta yerinde,bugün gökyüzü yarın toprak,rüyada bir adam,hoşcakal,batan günes ve biz,sen ağlama,pota ekibi vs..bunlar cok anlamlı parçalar ve dinlediğimde gercekten hem duygulandığım hem zevk aldığım parçalar..Sonucta 2 albümde cok güzel.100 albüm yapsan hepsi güzel olur bunuda biliyorum.Ama bir dünya çiz kaleminle diyorum.
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

seyyahmc

ben yanlış yeri işaretledim...:))
ama galiba 10tez o albüm raptorun ilk göz ağrısı gibi bişeydi..hemde daha oturaklı bi rap vardı bence ve ozamana göre baya sağlam ve ses getiren bi albümdü...
burak hatırlar belki ..ben uzak olduğumdan albümü almak baya güç oldu  ki alamadımda zaten :S...heryer havale ücreti istior arkadaş...milletin dini imanı para olmuşş....bak yine sinirlendim..neyse :)))

buLut

Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!

bariscik_

2. albüm daha çok beğenilmiş galiba ama ikiside çok güsel bence özellikle ilk albümdeki 'yazgı'
öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

cHeCkMaTe^

Gereksiz bi anket :P ikiside birbirinden iyi tabiki dostum gerçekten içini dökmüşsün bize paso dinliyoruz başarılar 3. çok daha sağlam gelir inş
aNTaKya uNDeRGrouND

KatLiaM

Bir Dünya çiz Kaleminle Bana göre çok Gzl :D

seyit58

denizersoy111

nim

Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.

==nim mahlas lafzen==

ultrAslan-BH

linotip

Bir Dünya Çiz Kaleminle!
daima gelişmektesiniz abicim :)
Alıntı yapılan: seyyahmc - 16 Kasım, 2007, 23:38:32 ÖS
ben yanlış yeri işaretledim...:))
ama galiba 10tez o albüm raptorun ilk göz ağrısı gibi bişeydi..hemde daha oturaklı bi rap vardı bence ve ozamana göre baya sağlam ve ses getiren bi albümdü...
burak hatırlar belki ..ben uzak olduğumdan albümü almak baya güç oldu  ki alamadımda zaten :S...heryer havale ücreti istior arkadaş...milletin dini imanı para olmuşş....bak yine sinirlendim..neyse :)))

haklı bencede ilk göz ağrın olduğu için daha farklı bir yeri vardır!:)))
Lino ÖLDÜ
                  hacker>> DESAPERICIDES>>>

numan

ikiside süper ama bir dünya çiz kaleminle biraz daha güzel

kübra

ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım