• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Vee oYLAma baŞladi !!!Türkce rap için oylAR CEZA'ya !!

Başlatan cEzA_rapPer_foX, 07 Eylül, 2007, 15:53:27 ÖS

« önceki - sonraki »

cEzA_rapPer_foX

mTV müzik ödülleri en iyi türk sanatcısı kategorisinin(CEZA'nın yarıştığı kategori) oYlama baŞladiiii

Bu Linkten cezaya oy atabilirsiniz www.ema.mtv.com.tr/voteNow#/best-turkish-act/ 8 defa üst üste oy attabilir 15 dk sonra yine 8 tane..... devam edebilirsiniz

CEZA kazanirsa 1 kasımda ödülü münih'te Ünlü mC Snoop dogg'un da sunuculucunu yapacaaği eminemin rapleriyle neşe katacaği gece süper olacak :D :D

iktİbaS

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

cEzA_rapPer_foX

ArKadaŞlaR oYlarızı cEZAdan EsiRgemeyin ASlinda bu CEZadan deĞiL TÜrKCe rapTEn EsiRgemeyin mTV yayınlariını da TAkiP edinizzz!!!!Zaman TürKce rapin DünYa AçiİLma Zamanı !!!

ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Hic kimsenin kuşkusu biLe olmaasin!! TAm  desTek :D :D :D yurtdışında bile t-rap duyuluyor ne mutlu :D :D

ooOooo akıllara zaRAR

cEzA_rapPer_foX

ArkadaŞlar hanii avrupa maclari olunca gs fb ayıRt edilmeksizin kenetlenilir ya şimdi de kendi içimizdeki kavga vb olayları biR kenera bırakıp TürkCE rapE muhteşem biR evReye girdiii!! Bu önemli biR fıRsat pek cok rapci arasinda o gecede zaten tanınan CEZAyı tanımayanların da dikkatini çekecekKK aynı zamanda türkce rape dikkatlerini cekecekKK!inanin vb uluslararası platformlarda ben de doğal olan gibi o mCyi desteklerim oY vb tarzda .....SalıN oYlari CEZAya :D :D  Düşünün CEZA & s.doGG & eminem ve pekcok dünYa starıYlaA o geceyi hayaL edin !!!! eLbette bu sadece cezanin değil sagodan sahtiyandan tut undergrounlara kadar türkce rapin başarisi oıurR

ReSpeCTT

REsPEcTT

ooOooo akıllara zaRAR

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: Predator - 01 Ekim, 2007, 15:52:08 ÖS
verdim oyumu Ceza'ya :)
Sana yakışanı yaptin :D :D  AMa duRma çünkü   18 EKim'e kadAr oYLama süreceKKK  :P

ooOooo akıllara zaRAR

Teori

No Exit...!!!

oki

dünyada ceza ve sago kalacak ölsemde oyumu vermem abi özentilikten ibaret değilmi

ANTİSTANBUL        ANLAYANA            FORZA ANADOLU RAP:)
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

bariscik_

öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

oki

Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

bariscik_

öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

rap_4_peace

ceza yerine sagopada katılsa fuchs ta katılsa oyumu werirdim herşey T-RAP için
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

oki

izlenimlere Göre SAgocularda:Dceza ya oy vermiş güsell vallla:D:D genede ben oy vermiyorumm:D:D

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: oki - 08 Ekim, 2007, 22:37:37 ÖS
izlenimlere Göre SAgocularda:Dceza ya oy vermiş güsell vallla:D:D genede ben oy vermiyorumm:D:D
sagocuyuz die cezaya oy wemicez die bişi yokki dimi :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rap_4_peace

Ernesto CHE* Guevara

cEzA_rapPer_foX

peace bende öyle yaparim valla  ceza yerine sago da olsa veririm!! Yurtdışı olunca durum değişiyor.Gamze kesinLİkle öYLe :D :D

peace malesef sonuclar hakkında bilgimiz yok imkanı da yok.Ben de cok merak ediyorum Kİm önDe :D .Fakat fırsat buldukca atiyorum umarim emeğimiz boşa gitmez siz size düşeni yapiniz gerisi ALLAHa kalmiş

sULH 

ooOooo akıllara zaRAR

rap_4_peace

teşekkürler kardeşim bu arada kıbrısta time is money satan dükyanın sahibinin oğlu çok iyi arkadaşım :D indirimli 1 t shrt aldım :D

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

Ernesto CHE* Guevara