• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

UNDERGROUND-OVERGROUND nedir arasındaki FARK?

Başlatan oki, 30 Ağustos, 2007, 01:59:25 ÖÖ

« önceki - sonraki »

oki

ARkadaslar 5 seneden beri bu rap camiasının içindeyim ve önüme gelen her mc ye sordum özelliklede mozole mirachla sitem depresife ve rodosto bu olayı onlarda anlamıs değil bende anlamadım bilen biri varsa anlatabilirmi?
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: oki - 30 Ağustos, 2007, 01:59:25 ÖÖ
ARkadaslar 5 seneden beri bu rap camiasının içindeyim ve önüme gelen her mc ye sordum özelliklede mozole mirachla sitem depresife ve rodosto bu olayı onlarda anlamıs değil bende anlamadım bilen biri varsa anlatabilirmi?

HaKLısın cOk TArTışılan SOrulardan biRİ ... Okuduğumu anlATayım : Underground yeraltı operasyonu çok fazla tanınmazlar belli bi dinleyicileri var sabittiR aRtmaz coh FazLA

Oysa overground Tüm basım organlarınca tanınmıŞ olmasıdır hemen hemen bütün Tv dergi gazete vs cıkması herkesce tanınmasıdıR ...

Ayrıca Şu underground bu overground demek cok yanLİŞ türKİyede!!ÇünKü TÜrKCe rap bile underground !!! Fakat ceza sago gibi türKce rapin overground olmasi yönünde önemli kumandanlar çalışıyoRlar

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

mwt

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 06 Eylül, 2007, 11:56:06 ÖÖ

evet katılıyorum doğru söylemişsin türkçe rap bile daha mantık olarak underground kalıyorki bence bu ayrımı yapmak biraz anlamsız..

HaKLısın cOk TArTışılan SOrulardan biRİ ... Okuduğumu anlATayım : Underground yeraltı operasyonu çok fazla tanınmazlar belli bi dinleyicileri var sabittiR aRtmaz coh FazLA

Oysa overground Tüm basım organlarınca tanınmıŞ olmasıdır hemen hemen bütün Tv dergi gazete vs cıkması herkesce tanınmasıdıR ...

Ayrıca Şu underground bu overground demek cok yanLİŞ türKİyede!!ÇünKü TÜrKCe rap bile underground !!! Fakat ceza sago gibi türKce rapin overground olmasi yönünde önemli kumandanlar çalışıyoRlar

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: mwt - 08 Eylül, 2007, 12:21:25 ÖS
Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 06 Eylül, 2007, 11:56:06 ÖÖ

evet katılıyorum doğru söylemişsin türkçe rap bile daha mantık olarak underground kalıyorki bence bu ayrımı yapmak biraz anlamsız..

hmmmm :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

Sadece Alıntı Yapıp Bıraktıgı Seninle Aynı Fikire Sahip Oldugunu Vurgular Bence..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

darkGİRL_17

bende anlamış deilim :S ama ceza_rapper_fox un açıklaması mantıklı gibi..
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

ne yani simdi bandrollü mcler overgraund mı oluyor her neyse bence bu kavramı ortadan kaldırılmalı die düsünüyorum
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: oki - 05 Ekim, 2007, 00:09:57 ÖÖ
ne yani simdi bandrollü mcler overgraund mı oluyor her neyse bence bu kavramı ortadan kaldırılmalı die düsünüyorum
nasıl kaldırmayı düşünüosunki ??? hadi bu sitedekiler kullanmadı dielim diğerleri nolcak :S
RaP FOReVER!!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

büyük hedefler kücük düsüncelerle basarılır bunu unutma..!

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: oki - 10 Ekim, 2007, 03:57:10 ÖÖ
:) ii bakalım ölee olsun :)
RaP FOReVER!!!

oki

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 10 Ekim, 2007, 13:18:55 ÖS
Alıntı yapılan: oki - 10 Ekim, 2007, 03:57:10 ÖÖ
:) ii bakalım ölee olsun :)
hade bakalım :))
senle görüşmem lazım cok acil..!