• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Allah'ım sen Fenerbahçemize yardım et..!

Başlatan Raptor, 29 Ağustos, 2007, 04:02:37 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Raptor

Arkadaşlar Fenerbahçenin bu akşam "29 Ağustos Çarşamba" Şampiyonlar Ligi Ön eleme maçının rövanşı var. İlk maçı İstanbul da Alexin golüyle 1-0 yenmiştik. Bugün Anderlecht ile Belçikada saat 21.30 da karşı karşıya gelecez.. İnşallah bu maçta güzel bir skor elde ederek Şampiyonlar ligine kalırız..
Allahım bu maçta bizlere yardım et.. Yeryüzündeki tüm Fenerbahçelilerin dualarını boşa çıkarma..

Başarılar FENERBAHÇEM..
Raptor / 2010

Predator

Ağzını kırıcık o takımın ve Şampiyonlar Ligi zevkini tekrardann tadıcaz inş..
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

ßre Allahıma dün gece rüyamda gördüm yine yenioduk hem yine Alex atıodu gölü asistide Kezman yapıodu ;D yine yencez inş.Dualarımız Fenerbahçemizle...

gamzoş

Alıntı yapılan: MustafALEX - 29 Ağustos, 2007, 10:50:13 ÖÖ
ßre Allahıma dün gece rüyamda gördüm yine yenioduk hem yine Alex atıodu gölü asistide Kezman yapıodu ;D yine yencez inş.Dualarımız Fenerbahçemizle...
aminnnnn :) en büyük fenerbahçe :P

j_c_k

Sadece Fenerbahce İçin Diil aslında tüm Türk Takımlarına AVRUPA arenasında Basarılar diliyorum.. GALATASARAY UEFA KUPASINI kazandıgında inanın cogu GALATASARAYLIDan daha cok sevinmisimdir.. Her ne kadar GS BJK vs bizim ezeli rakiplerimiz olsada EBEDİ DOSTLARIMIZDIR ;) Her zaman Her Yerde En BÜYÜK DOSTLUKTUR..
TÜM TÜRK TAKIMLARINA GEREK FUTBOL GEREK BASKETBOL HEr Bransta BASARILAR dilerim.. DUALARIM ONLAR İLE.. ;) Çünkü ßiz Türküz.. Çünkü Ne MutLu Türküm Diyene..!
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Predator

Ben diğer takımların hiç birine destek vermiyorum..Çünkü kendi maçlarında bizim rakiplerin pankartlarını açıp destek veriyolar onlara..
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

Alıntı yapılan: Predator - 30 Ağustos, 2007, 13:22:08 ÖS
Ben diğer takımların hiç birine destek vermiyorum..Çünkü kendi maçlarında bizim rakiplerin pankartlarını açıp destek veriyolar onlara..
ßre gıcık bi cocuksun ama dogruları sölüon aferin hıh [saka ha ortak gıcık fln deilsin ;D ;D] aynen katılıyorum daa D.Kiev'e destek verenleri unutmadık.;)

Ahanda Alex'im yine caktı golünü asisti Kezman yapmadı ama...Turu atladık simdi sırada şampiyonlar ligi var.. ;) :D

j_c_k

Herkezin Görüsüne Saygı Duymak Gerekir taßiki... Karsı Rakibe Destek Vermeleri Onların Ayıßı...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

büşr@

her zaman için en büyük FENERBAHÇEDİR.ALLAHIMsenFENERBAHÇEYEyardımcı ol.ONUN başarısını eksik etme

[ ßúşrá ]

rap_4_peace

bu sene awrupada tek umudumuz fenerbahçe 1 galatasaraylı olarak size başarılar dilerim....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 12 Kasım, 2007, 15:38:53 ÖS
bu sene awrupada tek umudumuz fenerbahçe 1 galatasaraylı olarak size başarılar dilerim....
;)

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

corpse

fb ne yaptı yaaw inter 3 fb 0  çook üzüldm walla yaa.ama yensek te yenilsek te ölümüne FENERBAHÇE...
nefrete sewgiden daa çok güwenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz...

mc_the_pusher

sevillayla karşılaştık FENERBAHÇEYE başarılar...

KatLiaM

sevillayı ispanyanın ortasında  dağıtıcaz (64L4T4S4R4Y4 yaptığımız gibi :) ) ALLAHIM SEN FENERBAHÇEYE YARDIM ET...

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 12 Kasım, 2007, 15:38:53 ÖS
ŞaşıRdım bebeğim^^