• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Bugün hayattan ne öğrendin_?

Başlatan minnie, 26 Ağustos, 2007, 13:35:12 ÖS

« önceki - sonraki »

minnie

bugn başınızdan geçen olayları ve hayattan ne gibi dersler aldığınzı yada ne gibi (iyi-kötü) şeyler öğrendğinizi yazabilcğnz bölüm..
ı love you more than everything!!

∂υ∂υ

ben bugn anladmki hayat gerçkten çok kısa..hemde çok.. söliyebileceğim şey şu - Geçmişi kim getirebilirki,Sevdiğinize kulak verin..- sevdiklerimzn değerini onlar hayattayken bizimleyken bilelim kaybettikten sonra değil..bunun ölümden sonrası diğer dünyasıda var allah kaybettiklerimizin mekanını cennet eylesn
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

Qbosh

hayatta olanlarnn değerini bilmemiz gerektiğini.. çnkü gerçektende her an ne olucağı belli olmuo  :(

j_c_k

bugunlerde sana emanet edilen şeyin önemini ögrendim.. biliyordum ama pekiştirmiş oldum diyebiliriz.. ;)
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

hayatta ne zaman ne olacağı belli olmadığı :( herşeyin & herkesin  nasıl biri olduğunu we  gerçekleri öğrendim ;)

Bahtek

minnie

hayat acımasız  ya
ı love you more than everything!!

rapgam17

BU HAYAT ADİL DEĞİL
KADER TAHMİN DEĞİL
HAYATIN BİR OYUN DEĞİL

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

MustafALEX

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Ekinci31

Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

darkGİRL_17

açlığın kötü bi durum olduğunu..!
RaP FOReVER!!!

cEzA_rapPer_foX

BuqüN İnsanLara Coh fazLA güVenİLmeyeceğini .....

Arkanı döner dönmez seni Sattıklarınıı......

Acı bi OlaY öĞrendim !!!! :( :( :(

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

Ögreneli Cok Zaman Oldu.. Ama Hergün Aklıma Gelen bir Gercek Var..

Kavgalar, Gürültüler, Gereksiz Çatışmalar, amaçsız dalaşmalar..    düşünüyorum her zaman.. her kim olursa olsun..  egerki karsındaki hayata gözlerini kapasa o an.. ne önemi kalırdı tüm eksilerin.. hükmü düşüyor çoğu şeyin..

Kızıyorum bazen EN yakınımdakine sevdigime bile.. sonra düşününce yoklugu farkediyorum.. :)
Tartısmalar.. Kavgalar.. Gürültüler.. ne kadar gereksiz.. ne kadar değersiz diye..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

melodic_satan

hayatın hiçbişey olduğunu öğrendim
dahası bu sırrı bana o werdi
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Qbosh

ailendn uzkk kalncaa onlarla olmanın değerini öğrendmm  :)

rap_4_peace

hayat bugün bana şunu öğretti "en çok sewdiğin insan senin sırlarını bilmemesi gereken kişilere söyleyebilir ve bu durumda bende sap gibi ortada kalabilirim. bu yüzden sırrımı ve sırdaşımı artıq hayat değil ben seçeceğim"
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

gamzoş

hiç kimseye güvenmeyeceğimi öğrendim

rap_4_peace

Alıntı yapılan: gamzoş - 09 Eylül, 2007, 19:45:21 ÖS
hiç kimseye güvenmeyeceğimi öğrendim
en önemli şeylerden 1ini öğrenmişsin raptor sölemişti "gözünü kapatıp açtığın anda 1 riski göze almışsın demektir kendinden başkasına güvenme bu lanet dünyada"
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara