• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

TR Rap Dinlemeye Hangi Parçayla Başladınız?

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 21:01:30 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Evet Arkadaşlar Dinlediğiniz İlk Parçayı Bize Yazar Mısınız? Ben Nefret'in İlk Albümünden istanbul'u Dinlemiştim ve Çok beğendim Gerçekten O Zamanlar Hayran Kalmıştım
aNTaKya uNDeRGrouND

emel

Kafkas

silahsız kuvvet - beyaz ölüm
ondan önce de cartel dinlemiştim ama o zmanlar rap dinlemeye tam anlamıyla başlamamıştım.
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

merwejik

kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

LasT_SoLd!éR

cezanın bi parçası vardı otomatik tüfek gibi bişiler söylüyordu

Sonrada polis durduruyordu ilk merak ettim sonra Nefret Şahi yi dinledim ardından acaib hoşuma gitti ondan sonra bırakmadım.. :)

mrw

cHeCkMaTe^

aNTaKya uNDeRGrouND

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

mic_check_09

sagopa kajmer feat. ceza neyim varki
ondan önce bi sürü dibledim ama bu şarkıyı dinlediğimde gerçekten rap dinlemeye başadım
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

cHeCkMaTe^

Neyim Varki Sayesinde Çok Sagocu Kazanıldı Ama Anti-Sagocu'ları Kazandı Sago Şarkıyı Dinleyen vay Kim Bu Sagopa Diyip Dinlemeye Başlamış Böyle Çok Arkadaşım Var Ama Gerçekten Çok Güzel Bir Featı 
aNTaKya uNDeRGrouND

j_c_k

o sarkı ßir evrimdir yaa.. gercekten..

ßir Gün radyo dinliyorum
dj dediki.. rap sarkıları pek yayınlamasakta.. ceza ve sagopa kajmerin bu düeti gibi gercekten iyi calısmaları yayınımıza koyuyoruz .. felan filan..  normal pop calan bi radyo yani..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Aşkın

Nefret - Dünya ve Para

Dünya ve para hepsi sizin olsun :)

raffine_01

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

MustafALEX

sagoözge

SAGOPA//KIR KALBİNİ WER ELİME 
SAGO-CEZA//NEYİM WAR Kİ....

gece_yağmuru

hatırlamıyorum ama cezadan bi parçadır kesin :D çünkü pc'yi aldığımızda bilgisayarcı ceza da yüklemişti, bi bakiim demiştim.. tabi o zamanlar rap nerdeee ben nerdee! :D kapatmıştım hemen :D bu ne yaa fln demiştim :D
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!