• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Türkçe Rap Dinlediğiniz İçin Hiç Yadırgandınız mı?

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 20:49:23 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Arkadaşlar Türkçe Rap Dinlediğiniz İçin Ailenizden Çevrenizden Arkadaşlarınızdan
aNTaKya uNDeRGrouND

Kafkas

Evet bende dinlediğim zmanlar çevremdeki insanlar tarafından yadırganıyordum ancak onlarda dinledikçe alışıyorlar ve dinlemeye başlıyorlar. Nedense insanlara rap dediğimiz zaman ilk başlarda yadırganıyoruz ancak onlarda rapin ne olduğunu öğrendikten sonra alışıyorlardı. Böyle benim sayemde rap dinlemeye başlayan çok arkadaşım var. Buna En büyük Örnekte Orontezforum dan da tanıdığınız !NAN :)
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

cHeCkMaTe^

Kesinlikle Genelde Yadırganıyoruz Ben Yapmadım Ama Bizdende Yadırgayan Olmuştur Beni Yadırgayan Ama Sadece Yadırgamakla Kalıp Dinlememe Engel Olamayan Çoğu Arkadaşım Şu Anda Rap Aleminde :) Eski Günleri Söyleyince Gülüşüp Geçiriyorlar Konuyu ;)
aNTaKya uNDeRGrouND

mic_check_09

ewttttttt ne yazıkki hatta dalga bile geçtiler ama hepsini sallayın sonuçta hepsi gerzek :D:D
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

j_c_k

taßikide.. derlerki ne anlıyonuz bu rapten.. ama anlayan anlıyor işte.. :) hiç olmassa digerlerinden daha iyi ve daha farklı
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

iLLeGaL

aynen dalga geciolar
kuzenim dinlemio sarkıyı koskoca metşinden bir kelime cıkartıo anlam bozuluo sacma sarkı dinlion die dalga gecio

not: bana akıllı insan rastlamıoki...

çisil

evt tabiki rap i saçma bulanlar tarafından yadırgandm hatta müzikten anlamadığımı fln sölemeye başlamışlardı ama kim takar salla gitsin :D
AKILLISI
      BENİ
             BULMAZ Kİ ZATEN! ! !

MustafALEX

babam evde hergün trt 4 ü ,abimde müslüm gürses i dinledigi için ben raptor --- sago dinledigim zaman biraz garip gelio aynen ne anlıyosun bu rapten fln diolar ama alıstılar onlarda =)

gece_yağmuru

hayır :D ama şaşıranlar çok oluoooo :D :D

bi ablam yadırgıo :hıh:
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

rap_4_peace

ewed hemde çok fazla oldu ailemden hemen hemen herkes. rap dinlerken bende sölüyorum rahatsız oluyorlar " aha yapaman daha ne çabalan" diyorlar ama alaksı yoq nasıl pop arabesk i pop , rock dinleyince beraber sölüolarsa rapte ben aynısını yapıyorum. halen daha rapi kabul edemeyen gelişmeye kapalı beyinler war bunlar için ben üzülüyoru. her ne kadar abim annem babam  ve samimi arkadaşlarım olsalarda
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cikita

cEzA_rapPer_foX

Evet yeni birseyler ciktiginda( onlara gore rap alisilmisin disinda) bu hep böyle olmustur yadirganmis yargilanilmis kinanmis .....
      Ailem rapi duydugunda ''olim bu ne  lan cok hizli  neden konusuyor'' ''hiCbisey anlamadim'' ''neden böyle bögürüyor'' ''bu da şarki mi .....bibbb(küfür edio ) :D   
       Ancak yavas yavas alişiyorlar :):)

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

ewt 3 senedir yadırgandım we hala yadırgıolar onlar üstüme geldikçe ben rap e daha bi bağlanıorum ndnse :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rapkick

ewde rap dinliorm ama annemler ne anlıosun dio babam hic karısmıo ama ablam tam muhalefet :D oda tam bi rockcı o rock acıo ben rap acıom ortaya karısık bise cıkıo ve iğrenc oluo ewde yanlız olunca bütün hopörlerleri toplıorum odama getiriorum bilgisayar bağlıom zaten 2 tanesi kocaman misc seti hopörleri ew inlio bu seferde alt komsu cıkıo ne bu müsic daha düsgün bise acsana die :D

rap_4_peace

annem şarkıların sözlarini beğeniyor ama sunumu beğenmyor "ne bu döwecek gibi sölüyolar " diyor babam we abime göre "saçmalık"  ama işin garip kısmı  ben rapi ilk kez abimden duymuşdum adının daha rap olduunu bile biliordum hızlı müzik deip dinliyordum. 1 arakdaşımda "bu müzik deil  rap diyor 1kaç sesin üsdüne okunan şiir" diye betmliyor ama ben herşeye rağmen rap sımsıkı sarıldım
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

oki

5.senem HERKES ALISTI:D SEHİR OLARAK YADIRGANMA VAR AMA TANIDIKLARIM VE ARKADAS ORTAM İÇERİSİNDE YADIRGANMIYORUM:D:DHEWRSEY TÜRKCE RAP İÇİN
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

Shexe

eet ceweremdeki coğu kişi tipik bakışlar atıolar....özellikle yurttaki kıslar tarafından cephe  alınmış durumdaımm
:D ama tiklemiommmm...özellikle annem hala der kısım kıs gbi giyin bu ne... die özellikle küfürlü sarkılar nie dinliosun die hala tartısıoz..yane anlayacanız cok yogun cabalar we mücadeleler weriorum hala....Rap 4 ewer....bide 34 çocuğu olmasam düşünün halimi......
Nur im stillen vermisse ich dich kein babe..
wilkommen mein welt Schatz...wilkommen Gleichgewicht....

gorkem