• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Gençfenerlilerden Sizlere Merhaba

Başlatan brhmsrt19_07, 05 Temmuz, 2007, 17:15:06 ÖS

« önceki - sonraki »

brhmsrt19_07

Tek Yumruk G.F.B. adlı rap şarkısıyla bizlerin gönlünü kazanan  Grubumuza "GFB Group Çukurova" bünyesinde üye olan kardeşlerimizin oluşturduğu "Orontez Underground Rap" grubuna sonsuz teşekürlerimizi sunarız.

kendi kalitesini bir kez daha kanıtlayan orontez grubunun bu güzel albümünü dinledikçe size olan minnettarlığımzda o kadar artacaktır.

Gfb burada hop oturup hop kalk/Renkler belli rahat ol ortada fark/Bu taraftar olmasa nası döner çark/Hepside yırtmış bogazı bağırarak/Be hakem üfle düdüğe hadi başlat
Tribünde tansiyon arttı kat kat/Tek yumruk ve harbiden ateşli
Kolkola omuz omuza genç fenerli/Stad önünde halay sahada samba/Burası kadıköy kırmızı bu lamba/Değilse lacivert ve sarımtrak/Geçiş yasak ve bence etme merak/Sarı lacivert fenerbahçe/Türkiye kazan gfb kepçe/Avrupa amerika hiç farketmez/Şeklini koyar ve hiç sektirmez.

Nakarat ( Chorus Part )x4

Uh Leh Hu Tek Yumruk
Uh Leh Hu G.F.B.
Uh Leh Ve Harbiden Ateşli
Uh Leh Genç Fenerbahçeli

Rasheed ( Rap Part )

Bu aşkın ugruna düştük yollara/Tribün tek vücut olmuş kolkola/Dillerde fener kalplerde fener/ Herzaman heryere Genç Fenerliler!/Kadıköy naber?/Şimdi ses ver!/Sarı-Lacivert havaya eller/Tribünden saha içine aparkat/Boş lafta değil harbi icraat/
G.F.B.=12. Adam/ G.F.B. Aynı kafadan/ Yok başka yerde böyle bir coşku/Haydi sende gel buraya doğru!

Jbx ( Rap Part )

Aç kalsa yada itilip kaksa/ Yine de yılmayan bi ordu olsa/ Hani var ya G.F.B. / Hadi ya? / Her deplasman cennet onlara/ G.F.B. geliyo affetmez/Kar yada kış yaz - Hiç farketmez!/ Yaşlısı genci ve daha nicesi/Arkada milyon geliyormu sesi?/Sarı lacivert aşkı bambaşka/Dönmek olmaz hiç başı koyduk yola/Bıkmadan, korkmadan yürürüz kolkola/ Genç Fenerliler' den size merhaba!/

Uh Leh Hu Tek Yumruk
Uh Leh Hu G.F.B.
Uh Leh Genç Fenerbahçeli

Knock Out ( Rap Part )

Ne yağmuru ne de çamuru dinler/G.F.B. yine çoştu hani eller/Oturarak olmaz ki (haydi beyler)/Sesim kısıldı koptu teller/Trübün görsün alem hadi bastır/Sarı ve lacivert ayrıcalıktır/3-2-1 bayanlar ve beyler
simdi ORONTEZ' le hepberaber.../

Uh Leh Hu Tek Yumruk
Uh Leh Hu G.F.B.
Uh Leh Genç Fenerbahçeli

bu parça sayesinde sizleri tanıma fırsatı bulduk. hep beraber daha nice başarılara imza atma dileğiyle.... 

antalya gfb ibrahim.
ιкιмιzι αηℓαтαη вιяşєу

arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi

AnTaLYa UNDERGROUND

GENÇ FENERLİYİZ

Raptor

Daha önceden üzerinde çalıştığım Fenerbahçe şarkıları var, süprizler yakında =)
Raptor / 2010

akinci

BEnde de warrrrrrr raptorrrrrrrrrr :) fitişek :P

KİLL FOR YOU ULANNNNNNNNNN
KALBİNDE FENERBAHÇEYİ YAŞATANLAR

brhmsrt19_07

Alıntı yapılan: Raptor - 06 Temmuz, 2007, 10:02:48 ÖÖ

bekliyoruz hatta sabırsızlanıyoruz
ιкιмιzι αηℓαтαη вιяşєу

AnTaLYa UNDERGROUND

GENÇ FENERLİYİZ

Raptor

Alıntı yapılan: akinci - 06 Temmuz, 2007, 23:13:41 ÖS
BEnde de warrrrrrr raptorrrrrrrrrr :) fitişek :P

KİLL FOR YOU ULANNNNNNNNNN
KALBİNDE FENERBAHÇEYİ YAŞATANLAR

Bre akıncı taa bayır zamanında senden bi parça yapıcıdık fener için :D hatırlıonmu icraat zamanı geldi yoo
Raptor / 2010

brhmsrt19_07

süpersiniz siz şarkınızı bütün antalyay reklam edeceğim zaten.. siz devam edin arkadaşlar
ιкιмιzι αηℓαтαη вιяşєу

AnTaLYa UNDERGROUND

GENÇ FENERLİYİZ

rap_4_peace

ben fb den nefret ediorum ama orontez hayranıyım açıkcası böle 1 şey beklemiyordum  fb yerine sporun kardeşliğine 1 parça olabilirdi herkese saygılarımı sunuyorum
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

akinci

harbi lan raptor zamandan böle bise wardi allahima en kisa samanda görüşek haccim

oki

TEK YUMRUK GFB        GAziantep GENC FB den SAygılar..

Peace...!!
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

gamzoş

ah real monsters!  tşkler paylaşımın için çook güsel bi parça yhaa ::) ;)

darkGİRL_17

ewt cidden gzl parça oki dün cd sini wermişti bana onada tşkler.. :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Ama HaksıZLık biz de isteri di Mi DarKgriL_17 & Rap_4_peace  bi de ULTrAsLan için :D :D Biz de isTeriZzZ  :D : D

GeneLde  hayran kaybedmemek için sanatcıLar taKımlarıını beliRtmezLer :D :D  Yine öZgün Bİ TabLo : D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

bariscik_

Tek Yumruk GFB!!elinize ağzınıza sağlık harika parça olmuş gerçekten
öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

corpse

fb farkını ortaa koydunuz çoook güzel olmuş yaa ikisi bi arada hem ii rap hmde ii takım daa ne olsn:)
nefrete sewgiden daa çok güwenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz...

1WaNNaLoVeYou

Alıntı yapılan: Raptor - 06 Temmuz, 2007, 10:02:48 ÖÖ

bekliyoruz şarkılarınızı sabırsızlıkla
Siz çok tam vardınız okey ben yoktan geldim adıma k-0 dıyolar tanıdınmı? w0 w0 yine Kn0ck ayıktınmı?

fyzaL

bi fenrbahçeli olarak parçayı ilk dinlediğimde çok beğendim sözleri çok sağlam..  bununla birlikte buyuk efsane FB ve 1907-2007 parçalarınıda dinledim ikiside tek yumruk G.F.B le beraber 3 üde çok güzeldi emeklerine sağlık...