• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Herkesin Dikkatine.. Önemli !!!

Başlatan MustafALEX, 08 Haziran, 2007, 14:49:10 ÖS

« önceki - sonraki »

MustafALEX

Arkadaslar ben admin deilim bişe değilim.Ama çok seviyorum siteyi çünkü çok güzel vakit geçiyorum.Hergün siteye yeni arkadaslarımı kazandırmaya çalısıyorm.Bütün msj ları okumaya çalışıyorm.Ama bazı değerli arkadaslarımız aarasında anlamsız bi sogukluk ve laf atışması var.Sizlerden ricam birbirimizi kırmayalım ve hoşça vakit geçirmeye çalışalım.Gülelim eglenelim ama kalp kırmayalım.Kimseyi küçük düşürecek laflar kullanmayalım.(ha kendi arkadasınız arasında bi şakanız varsa o ayrı ;))Yazdıklarımıza dikat edelim.sanırım anlayanlar anladı :)LÜTFEN...

Bilmiyorum bana ne kadar katılıyosunuz...

inan

haklısın ortak  ;) zaten yeterince sıkıntımız, stresimiz vs.. var şu siteye girdiğimizde biraz stres atmak için girelim, alıp verilemiyen hiçbişey yok, olamazda ! çoğu üye site dışında birbirini tanıyor, görüşüyor zaten :)
açılan konularla ilgili yorum yapalım, gülelim, eğlenelim.
Sitede zaman geçirirken bi Orontez şarkısıda açıp dinledikmi iş tamamdır. (:

kralboy

kimse kimseyi kırmasın ben sitenin büyügü olarak rica ediyorum :) Lütfenn.

rap_4_peace

arkandayım mustafa. haklısınız burda dostluk kardeşlik en önde olsun  rencide edecek msjlardanwe konulardan kaçınalım. yapılan şakalarında sınrını bilelim. bu arada sitede istemeden herhangi 1ine yanlış, kötü  1şey yazdysam özür dilerim hepsiniz benim içinçok değerlisiniz.
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

slbr

Alıntı yapılan: kralboy - 08 Haziran, 2007, 20:22:07 ÖS
kimse kimseyi kırmasın ben sitenin büyügü olarak rica ediyorum :) Lütfenn.
aynen bende plss

Admin

Arkadaşımız doğru söylemiş, buraya ilk önce rap sonrada eğlenmek ve zaman geçirmek için giriyoruz. Herkes birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü davranırsa herşey yolunda gidecektir.

Konu sabitlenmiştir...

costantine

Alıntı yapılan: MustafALEX - 08 Haziran, 2007, 14:49:10 ÖS
Arkadaslar ben admin deilim bişe değilim.Ama çok seviyorum siteyi çünkü çok güzel vakit geçiyorum.Hergün siteye yeni arkadaslarımı kazandırmaya çalısıyorm.Bütün msj ları okumaya çalışıyorm.Ama bazı değerli arkadaslarımız aarasında anlamsız bi sogukluk ve laf atışması var.Sizlerden ricam birbirimizi kırmayalım ve hoşça vakit geçirmeye çalışalım.Gülelim eglenelim ama kalp kırmayalım.Kimseyi küçük düşürecek laflar kullanmayalım.(ha kendi arkadasınız arasında bi şakanız varsa o ayrı ;))Yazdıklarımıza dikat edelim.sanırım anlıyanlar anladı :)LÜTFEN...

aynen arkanayım dostum   hep destek tam destek   

kör_bixici

Alıntı yapılan: costantine - 09 Haziran, 2007, 08:12:46 ÖÖ
Alıntı yapılan: MustafALEX - 08 Haziran, 2007, 14:49:10 ÖS
Arkadaslar ben admin deilim bişe değilim.Ama çok seviyorum siteyi çünkü çok güzel vakit geçiyorum.Hergün siteye yeni arkadaslarımı kazandırmaya çalısıyorm.Bütün msj ları okumaya çalışıyorm.Ama bazı değerli arkadaslarımız aarasında anlamsız bi sogukluk ve laf atışması var.Sizlerden ricam birbirimizi kırmayalım ve hoşça vakit geçirmeye çalışalım.Gülelim eglenelim ama kalp kırmayalım.Kimseyi küçük düşürecek laflar kullanmayalım.(ha kendi arkadasınız arasında bi şakanız varsa o ayrı ;))Yazdıklarımıza dikat edelim.sanırım anlıyanlar anladı :)LÜTFEN...

aynen arkanayım dostum   hep destek tam destek  

Sonsuz destekle bende arkandayım kanka dedigin gibi sadece burada arkadaşlarımızla güzel bir gün gecirmek eglenmek amacımız eglendigimiz sıradada  raptorunda güzel şarkılarını yada inan kardeşimin dediği gibi bi Orontez sarkısı dinleyelim.Kendisine bu fırsatı bize verdiği için teşekkür ediyorum ((kör_bixici ))

∂υ∂υ

Alıntı yapılan: Admin - 08 Haziran, 2007, 22:27:27 ÖS
Arkadaşımız doğru söylemiş, buraya ilk önce rap sonrada eğlenmek ve zaman geçirmek için giriyoruz. Herkes birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü davranırsa herşey yolunda gidecektir.
doğrudr..
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

j_c_k

:) Gerçekten Çok İnce ßir konuya deyinmişsin.. Tşk ederim..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

ebru.drk

evet özellikle benim gibi yeni üyelere iyi davranın ;) ;D
TüRK' e KeFeN BiÇeNiN öLüMü KoRKuNÇ oLuR!!!!

rap_4_peace

Alıntı yapılan: ebru.drk - 02 Ağustos, 2007, 11:21:53 ÖÖ
evet özellikle benim gibi yeni üyelere iyi davranın ;) ;D
biz herkese ii davranırız aramıza hoşgeldin
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Teori

Söhret Değil Saygın Olmak Derdim Rap leri Sunduz Sözlerimi Kustum Ozaman Sustum Gözlerimi Yumdum...
Bu sitedi Herkez Çok cana yakın Atısmalar Felanda olursa ciddiye almaslar makaraya sasarlar
No Exit...!!!

oki

Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

rapmax_betül

haklısın sonucta burda hapimiz kardeşiz onuda ...... etmayalim (rencide)
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM SADECE BENİ ZEHİRLER WE UÇUP GİDER...

cEzA_rapPer_foX

Ya ne qüzL diosn DOsTM hay  aziqina saqLiq :D       

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Ekinci31

Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

büşr@

Ben yeni olmama rağmen bu konuya değinen  arkadaşa teşekkür ederim

[ ßúşrá ]

virüs

Bende yeni sayılırım, görüşlerin  gayet anlamlı MustafALEX sağol!
Hayat 3 günden oluşur; dün, bugün ve yarın!Dün geçti, bugün bitti sayılır, yarını düşün!