• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Sessiz Gidiş Olacak Dönüşümü Allah Bilir !...

Başlatan gizemli_rapci, 10 Mayıs, 2007, 09:25:09 ÖÖ

« önceki - sonraki »

gizemli_rapci

Selam.. Raptorcular.. Beni iyi tanımıya bilirsiniz foruma fazla takılmam yani öyle bir adetim yok ama kalbim hep sizinleydi ben olmasamda kardeşlerim temsilen forumda oldu hep. ( MustafALEX Predator Mimesis Lorenzo ) Ben bugün akşam 22.00 da vatan borcumu yapmak üzere yola cıkacam umarım Analarımızı bacılarımızı en iyi şekilde koruma şansım ola bilir hep komando olmak istedim ama kısmet olmadı ama şöför oldum bunuda unutmayın HER ASKER ŞÖFÖR OLAMAZ :) neyse kısmetse 12 ay sonra burdayım umarım bir gün yolumuz bir noktada kesişir. sizden 1 2 tane beklentim olacak 1. Burak ( raptor ) abiyi bu yolda yalnız bırakmayın cok emek veriyor. Yaptıgı işlerle fazlasıyla ilgiye ve sevgiye layık oldugunu düşünüyorum 2. Rapi elinizden geldikce yayın çok deyil daha 2 3 sene önce kimse rapi biplemiyordu ama şimdi o insanlar rap dinliyor yani artık yaşamda bir atar damar oldu rap. kendimden bildigim kadarıyla :)) neyse cok gözlerinizi yormayım bana kalsa içimi dökecem. Herkez allaha emanet olsun Raptor öncünüz SAGOPA beyniniz olsun. HERKEZE SELAM..... ( Adroit aka Gizemli Rapci )
¤ۣۜ..¤ ,.-~´¨¯¨`·~-.¸-(_ KüFüRBÃ¥Z GïZ€mLï RÃ¥Pçï _)-,.-~´¨¯¨`·~-.¸®

Predator

dün akşam senin son kez winning elevenda ağzını kırdım bu şekilde morali bozuk askere yollamak istemezdim seni umarım sağlıklı bi şekilde dönersin yine hep birlikte oluruz tekrar dersini veririm sana =)
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

gizemli_rapci

Herşey Oyun olmadıgını anlıcaksın ama o zaman suya geri dönmekle çabalıcaksın :) :P

Predator

yani o çok az ve öz konuşurmuş , yani profosyonel  bi insanmış , yani o mükemmelmiş  :D

halbuki hayatının %89 u knight online oynamakla geçiyo :)
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

gizemli_rapci

Herkez Konuşur ama herkez konuşamaz !... ;) Knight icinse zararın neresinden dönsen kâr misali knightı tarihe kazıdım.

MustafALEX

A.S Kardeşim.

Kalbinin bizimle birlikte oldugundan şüphemiz yok.Bizimde kalbimiz seninle.
Hayatta tanıdığım en mert en cesur insanlardan birisin.Herşeyden öncesi nede olsa benim KARDEŞİMSİN :)

Gittiginden beri yalnızım her ne kadar Alpi,Memduh,Mimesis,Asım olsa da hepsi de altın gibi insanlar kankalar olsada sen benim için Teksin :) yinede 5 gündür yeteri kadar dertleştik elinden gelenide yaptın.Senin derdin yetmez gibi bide benle uğraştın.saol.

Yemin törenine geldim,orayada gelcem inş.bu sefer bakarsın ekibi toplar gelirim =)

Raptor'u yalnız bırakacak olsak burada işimiz olmaz zaten sen rahat ol :) Daha da iyi yerlere gelecek inş. Çünkü bunu fazlasıyla hak ediyor.
Hayırlısıyla bitirip dönersin inş.Allah seni sevdiklerine bağışlasın.

Alper yorumboyluk yapma adam akıllı hem misafir olup hemde agzınızı kırıpta gitmek ayıp kaçar bize yakışmaz =)

Qbosh

gizemli_rapci

Saol Kardeşim sana hayatında başarılar sana benden bir tavsiye hayat cizgini kendin çiz kimseye baglı yaşama bu ablanda olsa.

costantine

Eelenn Tertippp =)
sen klimalı man larda sürterken ben dağlarda vatan hainlerinin peşinde olacağım bize film yapma ALIRIM TÜFEĞİNİ ;D
nese Allah'a emanet ol .
kardeşim ŞAFAK 12 AY ;D

gizemli_rapci

:D YuSUf kes :P Olm şöförler olmassa sizi kim operasyonlara götürecek bu bir sincir sen daha kalın bir halkasın sadece yani söförlerde olmazsa o sincir oluşmaz sen rahat ol :)

MustafALEX

Olm bak biz operasyonlara arabayla deil yürüyerek gidiyoruz dio ne iş =) tertipler savası çıktı ;D

gizemli_rapci

inan

Yolun açık olsun (: Allah'a emanetsin (: Hayırlı Teskereler (:

gizemli_rapci

MustafALEX

vay kardeşim benim şimdi yoldasın daa su sıralar pozantı'dasın sanırım sağ salim ulaşırsın inş.şimdiden özledim lan seni :)

kör_bixici

kardeşim allah tan dilegim hayırlısıyla teskereni alır gelirisin işallah sana şunu diyecem sakın ama sakın şafak sayma yoksa günlerin gecmez benden sana bir kardeş veya abi tavsiyesi :D :D :D :D :D

MustafALEX

Alıntı yapılan: kör_bixici - 11 Mayıs, 2007, 15:20:52 ÖS
kardeşim allah tan dilegim hayırlısıyla teskereni alır gelirisin işallah sana şunu diyecem sakın ama sakın şafak sayma yoksa günlerin gecmez benden sana bir kardeş veya abi tavsiyesi :D :D :D :D :D

Konuşuk yine Atatürk ;D

kör_bixici

Alıntı yapılan: MustafALEX - 12 Mayıs, 2007, 11:21:16 ÖÖ
Alıntı yapılan: kör_bixici - 11 Mayıs, 2007, 15:20:52 ÖS

Konuşuk yine Atatürk ;D

akıllı ol lenn :D

MustafALEX

gizemli_rapci

Selam :D Gene ben askeri internet kafedeyim. igrenc bir makinadayım ve ne yazdıgımı dai göremiyorum :) ankaradan herkeze selamlar konuya yazandanda yazmıyandanda allah razı olsun kendinize iyi bakın =]