• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'u ilk ne zaman dinlediniz ve ilk hangi parçasını dinlediniz?

Başlatan gece_yağmuru, 01 Mayıs, 2007, 19:04:29 ÖS

« önceki - sonraki »

gece_yağmuru

ben geçen hafta youtube'dan osman ötkeni ararken dinledim... aslında daha önce de görmüştüm ama o zamanlar rap merakım yoktu... dinledim ve çok beendim... ilk de kanlı kaderi dinlemiştim ;)

peki ya sizzz???
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

M@thild@

ilk defa 3haziran da antakya antik te yapılan konserde dinledim. söylediği ilk şarkıyı hatırlamıyorum ama muhteşemdi.ayağının kırık olmasına rağmen geldi ve bize muhteşem bir şov sundu.tşk ediyorum onaa

Can_su

bi sitede bu site verilmişti açtığımda sen ağlama çalıodu sprdi ;):)
şarkıları indirdm.önce kanlı kaderi dinldm
BüYüméK !sTéM!Y0RuM AnnéM BaBaM Ya$LaN!R ..:):):)

~~H∂y∂t∂ in∂t gülmek l∂zımm... ;D :D :)

j_c_k

İlk YazGıyı Dinledim..
zaten kendiSi Yanımıza geLdiğinde DinLemeye ßaşladık. ßundan 2 yıL önce felan..
ilk alßümünü hala dinliyorum...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rapgirl157

ilk ne zaman dinlediğimi hatırlamıyorm ama ilk Gözünaydın parçasını dinlemiştim ve çok beğendim sonrada bütün şarkılarını indirdim ;D
BiLiNkİ RAP bEnİm TeK sEvGiLiM...

İhbaR Hattı

iLk ne zaman dinLediğimi hatıRlamıoRm ama Lime Wire'dan şaRkı indiRiyodum geneLLikLe hiphoplife.net'ten geLiyodu Orontez-KoRsan ihbaR Hattı diye biR şaRkı çıktı indiRdim ve koP koP !! :D

nim

Hatay'a taşındığımızda tanıdım ve dinlemeye başladım yani yaklaşık 1 sene falan oluyor
Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.

==nim mahlas lafzen==

seyit58

iLk "Benim Davam"parçasını dinledim ve şimdide hepsini dinLiyorum .1 ay feLan öncede dinLemeye başLadım...Ve iyikide dinLemişim :q

ADRENALIN

ben ilk kez  youtubede dinledim """UST TABAKA HIPHOP""" offf ke$ke bakmasaydim artik dinlemeden duramiyorum balandim  :) :) :) SUPERSINIZ DEVAM EDIN SON HIZDA!!!
aDrENaLin

KatLiaM

t_Rip

doLduruşLar yok..
kim doğru söyLemekte..?
herKes farkLı söyLeşiLerde..!?
kim doğru! kim yanLış?
umrumda değiL hakkımdaki söyLeyişLer düşünceLer..!
topunu s*k*m!
çoK basitsiniz.. ( :

linotip

Ben 2 tıl önce nasıl olduysa arkadan bir şarkı çalıyordu ya kim söylüyor bunu falan filanfistan derken Raptör söylüyor dediler sorna indir tüm şarkıları dinel bağımlısı ol çık işte öyle..
Lino ÖLDÜ
                  hacker>> DESAPERICIDES>>>

ehecalt

ne zaman olduğunhu unuttum ama bir dunya çiz kaleminle yı dınlemistm ve cok hosuma gitmisti

kübra

ben ilk orontezin riziko şarkısını dinledim harika bir gündü  harika birşarkı şimdi ise rapkolik oldum çıktım
ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım

LaKerSGirL

pota ekibi sayesinde tanıdım dinlediğim ilk parçası sahte pırıltılardı  dinlemeye devam ediyorummmm :))

pesimistyle55

Orontez ilk kaydını ne zaman yaptıysa ben o zamandan beri dinliyorum :D Yani yıllardır :D