• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Benim Hakkımda Ne Biliyorsun?

Başlatan MustafALEX, 25 Nisan, 2007, 11:06:45 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Qbosh

Alıntı yapılan: inan - 30 Haziran, 2007, 17:39:26 ÖS
Hayrettin Özkan İ.Ö.O'dan bu yıl mezun olduğunu, sözde ve özde beceriksiz olduğunu :D  dudu'nun ablan olduğunu :P  vs, vs, vs.... :D

tatlı bi yienin oldğnu , 4 abin oldğunu  , sınavlardan nefrt ettğnii , fb i sevdiğini..

inan

ev adresini, Atatürk Caddesi hastası olduğunu, arkadaşlarının sana son günlerde kilo aldığını sölediklerini vs... :D 

Qbosh

atatrk caddsi hastası diilmde sürkli geserm. yani güzel yer.. yaa  :-\ sanırm evt.. hastasıymm   :-[   :D  hem belki bn sn sna adresi yannş verdm nerdn biliosn  :P

msnde binlerce smile i oldğnu , geçnlrde bi ark.ının yanına gittiğni  :D , şuan msn de oldğnu  :P , çok photoshop yaptığını  :D

inan

hiç photoshop yapmadığını :D msnde olduğunu :P  bişiler yazmak için benden kopya istediğini :D  ve yine sölüorum beceriksiz olduğunu :D

Qbosh

verdiği kopyayı yasmadıım içnn ağladığıınıı  :D , bna kilolsn dmkk istediii , bnde yine sölücemm ozmnn .. beceriklymm diip halbukii becerkss oldğnuu !!  >:(              :D

inan

bana neye dayanarak beceriksiz dediğini kendisininde bilmediğini :D,  gözüme soğan kaçtığını görmeyip ağladığımı sandığını, :D  kilo aldığını bütün arkadaşlarının dediğini [ ben demiorum yani :D

j_c_k

ikinizinde ßirßirinizi sevdigini ve ßilerek ßöyle atıstıgınızı ßiLiyorum :) )))
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Qbosh

:o   >:(       aslaa öylee bişi yokkkkkkk !!!!!!!! sadce ARKADAŞ olrak seviormm bn inanı !!

bni şoka uğrattğını... :o

inan

beni arkadaş olarak sevdiğini, şoka uğratıldığını (: elifinin gelmesine az kaldığını vs... :D 

Qbosh

msn nine sürekli şarkı sözü yazdığını , şoka uğradığımı bildiğini , ark. olrak sevdiğimi bildiğini vs...... :)

j_c_k

sevgilisiniz demedimki yaw =)... ßirßirinizi sevdigini dedim.. sevmiyormusunuz ??

:) nickinin acılımını

śάỵġı

[  j ċ к  ]

inan

j_c_k

8) 

yanlıs anlasılmanın giderildigini

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Qbosh

evt. seviorusda yani arkadaş olrak.. sonra yanlş anlaşlmasın die söyledm..

birbirimizi ark. olrak sevdiğimizi yeni öğrendiğini  :P :D

inan

arkadaşlarına çok düşkün oldugunu, arsuz'a gitmek için sabırzlandığını vs... (:

j_c_k

;D yok artık daha neler..

zaten benim de  öyle demek istedigimi ßiLdigin halde ßiLmiyormus gibi davrandıgını :) ))) dicektimki tam inan yazmıs ^^

inanın benden önce davrandıgını

śάỵġı

[  j ċ к  ]

inan

Qbosh

ikinzdende yavaş oldğumu.. çnkü tam bn yascaktm.jck yasdı.yine tam yascaktm.inan yasdı.  ( bni sinir ettiğinizi umarım iknsde biliosusndr  >:(  )  :D

inan

kaplumbağa kadar yavaş olduğunu :P :D bu mesajı okurken daha çok sinirleneceğini :D ama benim şaka yaptığımı bildiğini biliorum vs... :D

Qbosh

yavaş oldğmu bildiğini   :-[         evt aynen öyle oldu   >:(                        :P :D  evt biliormm