• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Varmı yokmu ? oyunu (:

Başlatan Predator, 19 Nisan, 2007, 06:42:56 ÖÖ

« önceki - sonraki »

melodic_satan

insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Qbosh

melodic_satan

insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Qbosh

vardı :( şuan yok :'(

hamstern ?

darkGİRL_17

yok

gözlüğün (dereceli ama :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Qbosh

yokk..allah korusun :)

seninn ?

virüs

Yok Allah Korusun Benm için hiç iyi olmaz!

Paran VarmI   ;)
Hayat 3 günden oluşur; dün, bugün ve yarın!Dün geçti, bugün bitti sayılır, yarını düşün!

Qbosh

şuan yok  :(

DOSTun var mı ?

virüs

Çok ama Gerçekçi değiller Bunu bu yaz anladım?

ya  senn?
Hayat 3 günden oluşur; dün, bugün ve yarın!Dün geçti, bugün bitti sayılır, yarını düşün!

Qbosh

şuan bitane var sadece.umarım hep öyle kalırr..çok zor gerçek dost bulmkk

çok çok çok sevdiin bi kuzenin varmı ???

virüs

2 tane kuzenim var biri üniversiteyi kazanınca ağır abi moduna girdi yüzünü görmek istemiyorum :(, diğeride daha küççük ma zeki!

CiCi annen varmıydı??* :D

Qbosh

ahah xD      yok.. :)

seninnn ?

virüs

yok ama olmasını isterdim :?

peki ya Kardeşin?

Qbosh

virüs

digital derken  neyi kastettin bilmiyorum ama? Bir 6600 var  ama oda milattan önce alınmış gibi:D

Qbosh

ahah xD yani dıgı. foto makinesini kasdetmştm :D

virüs

ben digi tel(digital telephone anladım:D)

FoTo Machine'm yok :(

ya senn   Basketbol topun varmı?

Qbosh

virüs

cok kez oldu ma ya caldırdı myada patlattım  :@

Qbosh