• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

seyit58

Ya burak abi siz neden orontez grubu olarak hiçbirlikte olmuyosunuz hiç resminiz felanda yok :(

220nur22

SevgiLi RapTor;

Bende ilk olarak RaP dinliyordum Şimdi söz yazmaya başladım Ve iyide ilerlettim  Güzel şarkılar yazdım
Bir albüm yapacak kadar var Benle iletime geçersen sevinirim Senin dediğin gibi "Her dinleyici Rap yapmamalı. Sadece kendine güvenen ve Rap'in piyasadaki seviyesini yükseltebileceğine inanan kişiler Rap'le aktif olarak uğraşmalı.. " bende böyle yapıyorum Senin tarzını beğeniyorum ve senin yolundan gelmek istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler ....

cagataykaraman09

Raptor abi senin gelmemen kötü oldu artık alışmışız orontez diyince aklımıza sen geliyosun konserede gelmeyince hiç iyi olmadı valla yemin ediyorum sen gelirsin diye seni görürüm diye gittim konsere ama seni göremeyince üzüldük abi ya.
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 16 Ağustos, 2008, 22:28:41 ÖS
Ya burak abi siz neden orontez grubu olarak hiçbirlikte olmuyosunuz hiç resminiz felanda yok :(

Orontez deki diğer elemanlarla sürekli beraberiz. Yeni fotoğrafları yakında açılacak sitede bulabileceksiniz.

Alıntı yapılan: 220nur22 - 19 Ağustos, 2008, 06:37:03 ÖÖ
SevgiLi RapTor;

Bende ilk olarak RaP dinliyordum Şimdi söz yazmaya başladım Ve iyide ilerlettim  Güzel şarkılar yazdım
Bir albüm yapacak kadar var Benle iletime geçersen sevinirim Senin dediğin gibi "Her dinleyici Rap yapmamalı. Sadece kendine güvenen ve Rap'in piyasadaki seviyesini yükseltebileceğine inanan kişiler Rap'le aktif olarak uğraşmalı.. " bende böyle yapıyorum Senin tarzını beğeniyorum ve senin yolundan gelmek istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler ....

Merhaba,
öncelikle düşüncelerin için teşekkürler.

Bu işi yaparken kendine güven gerçekten çok önemli, daha önce dediğim gibi güven varsa, inanç varsa bu yola çıkılmalı. İlk kez parça yapacaksan fazla kimseyle paylaşma, bir süre dinle, hatalarını bulmaya çalış. En önemlisi durmadan söyleki vokalini geliştirebilesin.
Msn adresimi ekle istersen, denk gelirsek konuşuruz. Görüşmek üzere.

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 20 Ağustos, 2008, 16:14:12 ÖS
Raptor abi senin gelmemen kötü oldu artık alışmışız orontez diyince aklımıza sen geliyosun konserede gelmeyince hiç iyi olmadı valla yemin ediyorum sen gelirsin diye seni görürüm diye gittim konsere ama seni göremeyince üzüldük abi ya.

Sağlık olsun, başka bir konserde görüşürüz umarım.
Sadece benim için değil, Orontez'den kim olursa olsun konsere gidip desteklemek gerekiyor demi :)
Görüşmek üzere.
Raptor / 2010

cagataykaraman09

Evet abi haklısın ama sanki grup ikiye bölünmüş gibi birbirinizden ayrı çalışıyo gibisiniz. Her zaman yanındayız burak abi site de.
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

cagataykaraman09

Burak Abi duygu abla senin rap le ilgilenmene karşı çıktımı hiç merak ettimde?

orontez_hs

31 ağustosta konseriniz olduğu doğrumu. bi zahmet kimin katılacağını yazarmısın burak abi.sizi dört gözle bekliyor olacağız o gün çıldırtın bizi :)

Raptor

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 23 Ağustos, 2008, 09:11:34 ÖÖ
Burak Abi duygu abla senin rap le ilgilenmene karşı çıktımı hiç merak ettimde?

Hayır çıkmadı :)

Alıntı yapılan: orontez_hs - 23 Ağustos, 2008, 15:15:36 ÖS
31 ağustosta konseriniz olduğu doğrumu. bi zahmet kimin katılacağını yazarmısın burak abi.sizi dört gözle bekliyor olacağız o gün çıldırtın bizi :)

Evet doğru, zaten anasayfada da haberini yayınladık. Güzel bir gün olacağından eminim :)
Raptor / 2010

crazyosse_Mc_Omer

yhaa abicim :D ben yazdığım sözlere müzik uydurcamda nası yapacağımı bilmiyoorum yardım eder misN?

seyit58

Burak abi bugün 25 Agustos ve hâLâ www.orontezund.com açılmamış neden ???

Raptor

Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 25 Ağustos, 2008, 14:45:45 ÖS
yhaa abicim :D ben yazdığım sözlere müzik uydurcamda nası yapacağımı bilmiyoorum yardım eder misN?

Buradan yardım edilebilecek kadar basit şeyler değil bunlar. Fruity Loops adlı programdan başlayabilirsin. Google da aratırsan yardımcı site ve dökümanlara ulaşabilirsin.

Alıntı yapılan: seyit58 - 25 Ağustos, 2008, 21:15:41 ÖS
Burak abi bugün 25 Agustos ve hâLâ www.orontezund.com açılmamış neden ???

Sen bu soruyu yazdığında biz site üzerinde çalışıyorduk :) Son düzenlemeleri yapmak için 25'inde oturduk, 26'sında kalktık Pc den. Ve bu sabah nihayet www.orontezund.com açılmış oldu. Zamanla içeriğimiz daha da genişleyecektir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Oh bee :)
Raptor / 2010

cagataykaraman09

Burak abi şarkı yapıyoruz dedin bekliyorum ama hiç şarkı yok yeni artık dinleyelim şu şarkıları be abi.
:)

seyit58

Evet abi çok güzeL oLmuş site eLinize sağLık tabi kLavyenizede :D

Raptor

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 30 Ağustos, 2008, 12:58:37 ÖS
Burak abi şarkı yapıyoruz dedin bekliyorum ama hiç şarkı yok yeni artık dinleyelim şu şarkıları be abi.
:)

Bak bitanesi eklendi. Aceleye gerek yok :)
Raptor / 2010

cagataykaraman09

sağolasın abi dinliyorum şu an

cagataykaraman09

abi şarkılarınızın alt yapı müziklerini daha güzelleştirebilirmisiniiz? Özellikle son yaptığınız şarkılar bu tür şarkıların alt yapı müzikleri iyi değil. Sizler repi iyi yapıyorsunuz ama müzikleriniz o kadar iyi değil daha çok basa dayalı yavaş ilerleyen müzikleri yaparsanız ben orontez in şu an ki başarısından daha iyi olacağına inanıyorum. 50 cent-in da club gibi (bu arada herşeyin türkçe olmasından yanayız türkçe rap değilde türkçe rep)

ebru

öncelikle en sevdiğim grup olduğunuzu belirtmek isterim sizi çoooooooook seviyorum sorum ise antakyadaki liselerde konser düzenlemeniz mümkün müü

cagataykaraman09

Burak abi nerdesin özlettin kendini unuttun bizi :(:(

esmerkız

burak abi ben seni daha yeni tanıdım we rap çok hoşuma gidio senle tanıştıkdn snra dahada çok sewdim.senden ders alsam olur mu?

hod

séLam orontez ßén hatay hassaLı h.o.d. takımından murat sizé uLaşmak istiorum çünkü grubumuz konserinizi çok istiyoo ßana ßi adres werirmisiniz ??