• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 19 Eylül, 2007, 16:08:03 ÖS
benim bildiim ceza ile var ama nese ben sorumu soruum

ramazandan sonra ferhan ve orontezdeki bazı mc ler konser vericek sen cıkıcakmısın veya tam olarak kimler cıkacak biliomusun

Konserle ilgili bir bilgim yok.
Raptor / 2010

rapgam17

soruldu mu bilmiyorum ama siz ne zaman başladınız bu rap e yani rap i ilk kaç yaşında dinlediniz?

Raptor

Alıntı yapılan: rapgam17 - 27 Eylül, 2007, 10:04:31 ÖÖ
soruldu mu bilmiyorum ama siz ne zaman başladınız bu rap e yani rap i ilk kaç yaşında dinlediniz?

1999 yılının sonlarına doğru merak sardım. Tabi o zamanlar rapçi fln değildim. 2000 itibariyle tam olarak dinlemeye ve birkaç sene sonrada söz yazmaya başladım. Gerçi çok çok önceden bu tarz müziğe ilgim vardı, sene 1993-1994 diyebilirim. Ama o zamanlar bu müziğin rap olduğunu bile bilmiyordum.
Raptor / 2010

rapkick

candan ercetin ile bi feat in war onunla nasıl nerde tanısıpta feat yapmaya karar verdiniz

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 29 Eylül, 2007, 05:28:31 ÖÖ
candan ercetin ile bi feat in war onunla nasıl nerde tanısıpta feat yapmaya karar verdiniz

Candan Erçetin le tanışmadık hiç. Onun albümlerinde yer alan bir parçayı düzenleyerek kendi sözlerimi ekledim. Müzikle uğraştım, konuşmalar ekledim ve o parça ortaya çıktı.
Ben parçayı yaptığım zaman Candan Erçetin'in haberi olmadan yaptım ama şu anda Candan Erçetin Resmi Hayran sitesinde yayınlanıyor parça. Muhtemelen duymuştur şarkıyı.
Raptor / 2010

Elosh

2 soru:
1)Gurubunuza yeni bir üye gelmek istese  üstelik yetenekli olsa kbl edermisiniz? cvp hayirsa.
2)olmak isteyenler oldumu?
HAsretinle Basa cikamam, Tutsak ettin rüyalarimi!
KayBettm ben Umutlarimi Yarnlarimiii....

rap_4_peace

sakilarin soundlarini senmi yapiyorsun? fenomenden birkactane var biliyorum ama ya digerleri?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Seyduna

merhaba aranıza girebilirmyim ben yeni katıldım

akinci

reptır fenerbahce CL den üst tura cikarmi? DEvidddddddddddd ulannnnnnnnnnnnn :) zürrüyet olayiiiiiiiii

mubeba28

Öncellikle böyle bir imkan verdiğin için teşekkür ediyorum! ve hemen soruma geçiyorum İstanbulda konser vermeyi düşünüyormusunuz yakın zamanda

mic_check_09

Tr Self Confusion & Sefalet Records oluşumları hakkında neler düşünüyorsun??tanımıyor olabilme ihtimalinide biliom gerçi ama öle soruyum dedim bide saian sakulta salkım la düet yapmanı cok isterdim veya karacalı yla
öle bi ihtimal varmı ?
sağlıcaklı kal...en yakın zmnda görüşmek üzere...
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Raptor

Alıntı yapılan: Elosh - 29 Eylül, 2007, 12:07:33 ÖS
2 soru:
1)Gurubunuza yeni bir üye gelmek istese  üstelik yetenekli olsa kbl edermisiniz? cvp hayirsa.
2)olmak isteyenler oldumu?

1) şuan için oldukça zor birilerinin dail olması.
2)çok oldu tabiki =)

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 01 Ekim, 2007, 07:38:53 ÖÖ
sakilarin soundlarini senmi yapiyorsun? fenomenden birkactane var biliyorum ama ya digerleri?

Bazılarını ben, bazılarını arkadaşlarım (Fenomen,P-Fox vs vs. ) bazılarındada sample kullanıyorum. Hatta Free kullandığımızda oluyor.
Alıntı yapılan: akinci - 04 Ekim, 2007, 02:01:09 ÖÖ
reptır fenerbahce CL den üst tura cikarmi? DEvidddddddddddd ulannnnnnnnnnnnn :) zürrüyet olayiiiiiiiii

Bu sene kesin 2.turdayız hiç şansı yok :D

Alıntı yapılan: mubeba28 - 05 Ekim, 2007, 16:42:56 ÖS
Öncellikle böyle bir imkan verdiğin için teşekkür ediyorum! ve hemen soruma geçiyorum İstanbulda konser vermeyi düşünüyormusunuz yakın zamanda

Biz teşekkür ederiz.. Maalesef bu aralar İstanbulda konser organizasyonumuz yok. Umarım ilerde olur.

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 05 Ekim, 2007, 18:01:08 ÖS
Tr Self Confusion & Sefalet Records oluşumları hakkında neler düşünüyorsun??tanımıyor olabilme ihtimalinide biliom gerçi ama öle soruyum dedim bide saian sakulta salkım la düet yapmanı cok isterdim veya karacalı yla
öle bi ihtimal varmı ?
sağlıcaklı kal...en yakın zmnda görüşmek üzere...

Maalesef bahsettiğin kişiler hakkında hiçbi bilgim yok. İsimlerini duygum fakat kim oldukları hakkında veya şarkıları hakkında bilgi sahibi değilim. Feat yapabilme ihtimali ise hiç yok. Görüşürüz

-

Sorularınız için teşekkürler!
Raptor / 2010

mubeba28

Bİ sorum daha var İstanbul Attack hakkında ne düşünüyorsun grup üyelerden hiç biri ile tanışmışlığın varmı (Ramiz-Kasırga-Timur-Fuchs)

seyyahmc

burak benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

mC_hAcKeR_111

Alıntı yapılan: Raptor - 25 Eylül, 2007, 21:29:05 ÖS
Alıntı yapılan: mC_hAcKeR_111 - 19 Eylül, 2007, 13:23:54 ÖS
ceza veya sagopa kajmer gibi rapçilerle arkadaşlığın var mı?  biraz özel oldu sanırım :terli

Cezayla daha önce karşılaşmalarımız oldu. Arkadaşlık değilde, tanışıyoruz diyebilirim. Sagopayla ise hiç görüşmedim bugüne kadar.

teşekkürler..........

hikmeht

burak abi yeni albüm çıkartacakmısınız? veya konser warmı?

j_c_k

Selam ßurak :)

Sitede olan bitenden ne kadar haberdarsın ?
Site içindeki önemli üyelerin üyeliklerini silmesine ne diyorsun ?
Sence ADMİN' in mantalitesine dayanarak SPOR, OYUN gibi bölümlerin kapatılması gerekmezmi ?
Birde eğerki ADMİN mesajımı silerse YİNE ! :) Bu durumda seni yada siteni her zaman pozitif yöndemi eleştirmemiz gerekiyor ?

Saygılarımla... :)
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Raptor

Alıntı yapılan: mubeba28 - 07 Ekim, 2007, 15:38:52 ÖS
Bİ sorum daha var İstanbul Attack hakkında ne düşünüyorsun grup üyelerden hiç biri ile tanışmışlığın varmı (Ramiz-Kasırga-Timur-Fuchs)

Üyelerinin hiç biri ile tanışıklığım yok. Ama izlenimlerim iyi, yolu açık olsun hepsinin..

Alıntı yapılan: hikmeht - 11 Ekim, 2007, 17:08:11 ÖS
burak abi yeni albüm çıkartacakmısınız? veya konser warmı?

28 Ekimde bir konser var Orontez olarak.. Albüm çalışmaları ise devam ediyor, çıkış tarihi belli değil beklemeye devam edin :)

Alıntı yapılan: j_c_k - 11 Ekim, 2007, 21:18:26 ÖS
Selam ßurak :)

Sitede olan bitenden ne kadar haberdarsın ?
Site içindeki önemli üyelerin üyeliklerini silmesine ne diyorsun ?
Sence ADMİN' in mantalitesine dayanarak SPOR, OYUN gibi bölümlerin kapatılması gerekmezmi ?
Birde eğerki ADMİN mesajımı silerse YİNE ! :) Bu durumda seni yada siteni her zaman pozitif yöndemi eleştirmemiz gerekiyor ?

Saygılarımla... :)

Birçok şeyden haberdarım. Yapılan doğruda olsa yanlışta olsa bir karar alınmış ve uygulanmıştır. Bu karar kimine doğru kimine yanlış gelebilir tabiki.

Üyeliklerin silinmesi ile ilgili ne söyleyebilirim ki? Bu siteye üye olan kişi Raptor veya Orontez için üye olmuştur. Farklı olaylardan dolayı üyeliklerin silinmesi hoş değil tabiki. Ama üyelik silinmeside her üyenin kendi isteğiyle gerçekleşir. Biz karışamayız, demekki bazı şeyler yolunda gitmemiştir.

Her üye istediği gibi eleştirmekte serbesttir. Bu eleştri veya soru uygun bulunursa yayınlanır, uygun bulunmazsa yayınlanmaz.
Raptor / 2010

emel

Merhaba Burak abi öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın =) O günü internete giremediğim için kutlayamamıştım ama Alper' e benim yerime de kutla demiştim =) Bu arada ''Kim'' şarkısı çok güzel.. Aklımda bir soru sorma fikri yoktu lakin madem geldim... Soruldu mu sorulmadı mı bilmiyorum.

Önümüzde ki aylarda Bugün Gökyüzü Yarın Toprak gibi slayt değil de Yeşeren Umutlar gibi bir klip gelme ihtimali var mı?

Saygılar

Melih38

Ya Burak Abi KAYSERİ de konserin olmayacakmı ben 10  yaşındayım