• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: Teori - 05 Ağustos, 2007, 12:39:37 ÖS
Öncelikle orontezin Kimin Kimin Kurduğunu ve Grupta Kimler var tarzları Felaln Bunu Sormayı İsterim

Orontezi
Raptor, K-O, Kargaşa, Tura, Dj Cem, Fenomen, Akıncı ve Zelkalite olmak üzere 8 kişi kurdu.
Zamanla bu sayı artarak P-Fox, Ogee, Ahm, Rapkid, Jbx, Rasheed in katılımıyla 14 kişilik son halini aldı.
Orontez elemanlarının belirli bir tarzı yok, her isim her şarkıda farklı bir tarzla karşınıza çıkabilir.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: abus - 07 Ağustos, 2007, 11:48:50 ÖÖ
Orontez - Ne Bakiyonuz Lan raptor bu sarkıyı nerden indircez

Forumun Orontez Download bölümüne girip bi bak, eğer bulamazsan konuyu oraya aç. Yardımcı olacaklardır.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 07 Ağustos, 2007, 12:38:39 ÖS
ft atcak olsanız kimle atmak isterdiniz?

Bilmem hiç düşünmedim, ama Ceza olabilir. Şöyle düşünerek cevap verdiğimde ise "ben kimseyle fln feat atmak istemiyorum" diye bir cevapla karşılaşıyorum.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 16 Ağustos, 2007, 15:41:26 ÖS
         Benim sorum şu ''Zaman gerek rhymeleri uydurmada  gerek liyricleri bulmada zorlandiginda ne yapiyorsun ??Nasil bir uygulamayla sorun çözülüyor ? We son sorum da ''Cok anlatmak isteyip de anlamadiginiz bir konu bir olay vb var  mı?Varsa nedir Bu ?

Müzikle uğraşan herkesin başına gelmiştir bahsettiğin şey. Bazen öyle tıkanıyorumki hiçbişey yazasım gelmiyor, yazmak istesemde yazamıyorum zaten. Bu tip durumlarda genelde fazla zorlamam kendimi. Olmuyosa olmuyodur. Ama o an yazmam gerekliyse, Kalemle yazıyosam Pc ye geçip yazarım. Pc deysem bi köşeye oturup yazarım. Oturuş şeklimi değiştiririm. Farklı odaya geçerim, balkona çıkarım vs vs : )
Şu ana kdr çok anlatmak isteyipte anlatamadığım bişey olmadı sanırım. Anlatmak istediklerimi anlatabildiğime inanıyorum..
En son Babamı kaybettiğimde böyle bir zorunluluk hissetmiştim.. Anlatmak istiyodum bazı şeyleri,  sonrasında o düşüncelerin hepsini Rüyada Bir Adam şarkısında kaleme dökebildim.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: toy - 19 Ağustos, 2007, 11:55:38 ÖÖ
slm burak nasılsın kardeş ben adana dan yazıyorum  sizin burada konser vermezini bekliyen arkadaşlarımız var bi organizasyon olamz mı orontez komple gelse bizde biraz rap havası tatsak

Özel msj yazmışsın, orada açıkladım ama kısaca tekrar yazayım. Komple Orontez olarak gelebileceğimizi hiç düşünmüyorum. Herkesin ayrı işleri var. Zaman uygun olduğu sürece kendi adıma konsere gelebilirim ama bi parti havasında yapmak gerekir. Tüm Orontez gelirse Orontez konseri olabilir ama bi kaç kişi gelirse bir parti düzenlenir. Bizde bu partiye diğer mc lerle beraber katılabilriiz.
Raptor / 2010

rapkick

burak abi bana ferhan abi dediki yakında bi konserim var o konserde sende çıkıcakmısın veya herhangi bir bilgin varmı

Raptor

Alıntı yapılan: rapkick - 22 Ağustos, 2007, 14:18:14 ÖS
burak abi bana ferhan abi dediki yakında bi konserim var o konserde sende çıkıcakmısın veya herhangi bir bilgin varmı

konser hakkında herhangi bir bilgim yok.
Raptor / 2010

darkGİRL_17

oldukça kaliteli şarkılar yapıosunuz we başarılarınız eminim gün geçtikçe daha çok artıodur!! pekii ilerleyebileceğiniz maximum boyut nedir?  ilerde ne gibi düşünceleriniz war yanii?
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Selim

Selam Burak abi. Özel mesaj atmıştım sana ama cevap gelmedi... Burdan sorayım birde.. Röportaj yapmak istiyorum sizinle... İletişim Fakültesine gidecem hazırlık oluyo hem böylelikle... İlerde çalıştığım gazete içinde yaparız inşallah... Selametle..

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 23 Ağustos, 2007, 07:30:46 ÖÖ
oldukça kaliteli şarkılar yapıosunuz we başarılarınız eminim gün geçtikçe daha çok artıodur!! pekii ilerleyebileceğiniz maximum boyut nedir?  ilerde ne gibi düşünceleriniz war yanii?

Teşekkür ederim.
Şöyle söyleyim, biz şu anda ilerliyoruz, ilermeye devam ediyoruz. Belli bir zaman sonra bu kadar yeter deyipte durmayacağız tabiki. Bu iş için hedef: beğendirmek, klip çekmek, albüm çıkarmak, Türkiye'de benimsenmek, dünyaya açılmak ve efsane olmak.. Bunların hepsi birer aşamadır. Biz sınırları zorlayana kadar ilerlemek istiyoruz. Bunların hangisini başarırız bilemiyorum ama.. Hedefler çok büyük yani :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: Selim - 23 Ağustos, 2007, 07:41:13 ÖÖ
Selam Burak abi. Özel mesaj atmıştım sana ama cevap gelmedi... Burdan sorayım birde.. Röportaj yapmak istiyorum sizinle... İletişim Fakültesine gidecem hazırlık oluyo hem böylelikle... İlerde çalıştığım gazete içinde yaparız inşallah... Selametle..

Öncelikle özel mesaj olarak yolladığın sorunu okumadığımı belirtmek istiyorum. Sanırım acele bir zamanıma denk geldi, yada uyarıyı görmedim. Herneyse. Röportajı tabiki yaparız, sen bana soruları yolla gerisi hallolur zaten. Umarım sende hedeflerini birer birer gerçekleştirirsin. Okulunda başarılar Selim..
Raptor / 2010

cEzA_rapPer_foX

BuraK aBi fT atcak olsaydm CEZA olablrdi fakat olmasa da olur tarzında yani cok isteqiniz olmadiqi kanisina vardik.Nereye qETircen derseniz : CEZA'nin hanqi özellikleri  etkiledi ? die sormadan gecemicem.Biraz özel oldu  ama  neYSe :D   
                                               Merak iŞtE :D

Ayrıca bu yaz bi konser yapmaniizi(ANTAKYA UNDERGROUND) cok arzu ediyoruz maLum kıŞ qeLİnce herkes daqiliyor bazilari üNv. bazilari işi olup şehir dısı bazilari ... vs vs Yani bu Kadar istek var sitede pekcok kez denk geliyorm bu isteklere..Konser için bi enqel vb mi var ? Neden yapmiyorsunuz ?
  TesKüR..

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Raptor

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 23 Ağustos, 2007, 14:39:32 ÖS
              BuraK aBi fT atcak olsaydm CEZA olablrdi fakat olmasa da olur tarzında yani cok isteqiniz olmadiqi kanisina vardik.Nereye qETircen derseniz : CEZA'nin hanqi özellikleri  etkiledi ? die sormadan gecemicem.Biraz özel oldu  ama  neYSe :D  
                                               Merak iŞtE :D

Ayrıca bu yaz bi konser yapmaniizi(ANTAKYA UNDERGROUND) cok arzu ediyoruz maLum kıŞ qeLİnce herkes daqiliyor bazilari üNv. bazilari işi olup şehir dısı bazilari ... vs vs Yani bu Kadar istek var sitede pekcok kez denk geliyorm bu isteklere..Konser için bi enqel vb mi var ? Neden yapmiyorsunuz ?
  TesKüR..

Cezayı kendi ses tonuma daha yakın buluyorum. Bu feat yapma nedeni değil tabiki. Tamamen sevdiğimden dolayı. Sonuçta Ceza bizim için, rap camiası için önemli biri. Ben seviyorum Cezayı.

Konser içinse, bizi engelleyen hiç bir durum yok. İşlerimizden dolayı fırsat bulamadığımızdan dolayı bu kadar sık konser düzenlenmiyor. Sonuçta konseri ben ayarlamıyorum. Birileri bir şekilde düzenliyor ve bizde çıkıp sahne alıyoruz.
Raptor / 2010

darkGİRL_17

hiç kendinizi yurt dışında konser werirken düşündünüz mü yada öyle bi imkanınız war mı?
RaP FOReVER!!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 24 Ağustos, 2007, 07:24:47 ÖÖ
hiç kendinizi yurt dışında konser werirken düşündünüz mü yada öyle bi imkanınız war mı?

Yoo hiç düşünmedim. Zamanında her ne kadar düzenlenme durumları olduysada şu an için öyle bir imkan değilde, durum yok.
Raptor / 2010

darkGİRL_17

rap için ne gibi şeylerden wazgeçebilirsin ???
RaP FOReVER!!!

hikmeht

burak abii yani raptor abi bn sni tanıorumm as birass halamlarınn binasındaa oturuyosunuss bnaa çok bahsettiler sniii sisinn t-shirtlerinisi çokk sewiorumm bn bnaa geldiimdee bi tanee werirsenn çokkkkkk sewinirimmm halamlardaaa söliyimm berrinlee filizz ikilisii

Raptor

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 24 Ağustos, 2007, 07:35:42 ÖÖ
rap için ne gibi şeylerden wazgeçebilirsin ???

Çok çok zor rapten vazgeçmek.  İmkansız yani..
ama illa tam cevap istiyorsan, sevdiğim ve değer verdiğim bi kaç insan (aile,arkadaş vs) dışında herşeyden vazgeçebilirim
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: hikmeht - 24 Ağustos, 2007, 12:51:58 ÖS
burak abii yani raptor abi bn sni tanıorumm as birass halamlarınn binasındaa oturuyosunuss bnaa çok bahsettiler sniii sisinn t-shirtlerinisi çokk sewiorumm bn bnaa geldiimdee bi tanee werirsenn çokkkkkk sewinirimmm halamlardaaa söliyimm berrinlee filizz ikilisii

Teşekkür ederim hikmet düşüncelerin için.
Yalnız t-shirtlerimizi biz toplu olarak getirmedik. Sadece bi kaç tane özel olarak yapıldı..
Sağlıcakla kal.
Raptor / 2010

hikmeht

knock-out sizin grublarınısdanmı?