• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 19 Mart, 2007, 06:57:21 ÖÖ
Sinemada Türk yada yabancı begendiğin isimler var mı?

tom hanks, adrien brody beğendiğim isimlerin başında geliyo.
Raptor / 2010

Ada

slmlar öncelikle,Yunus Özyavuz'dan teklif gelse kuvvetmira'ya katılırmısın dese ne cvp verirsin raptor?

Raptor

Alıntı yapılan: Ada - 29 Mart, 2007, 16:33:28 ÖS

slmlar öncelikle,Yunus Özyavuz'dan teklif gelse kuvvetmira'ya katılırmısın dese ne cvp verirsin raptor?

cevabım tabikide olumsuz olurdu. içinde bulunduğum bir oluşum var ve bu oluşumu başka bir oluşuma değişmem söz konusu olamaz.. ki orontez bana göre türkiye'nin en büyük ve en iyi rap oluşumu..
saygılar.
Raptor / 2010

Roffa

ehlen haccim benimde bir sorum var gorusmeyeli nasilsin :D.

rap_4_peace

Alıntı yapılan: Raptor - 29 Mart, 2007, 22:25:18 ÖS

cevabım tabikide olumsuz olurdu. içinde bulunduğum bir oluşum var ve bu oluşumu başka bir oluşuma değişmem söz konusu olamaz.. ki orontez bana göre türkiye'nin en büyük ve en iyi rap oluşumu..
saygılar.
işte raptora yakışan 1 cewap tebrikler senden bu beklenirdi saygılar. peki ceza wea sagopayla feat yapmak isdermisin? bandrollü 1albümleride
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: Roffa - 04 Nisan, 2007, 17:45:57 ÖS
ehlen haccim benimde bir sorum var gorusmeyeli nasilsin :D.

hastayım ölüyorum =)

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 05 Nisan, 2007, 12:06:54 ÖS
Alıntı yapılan: Raptor - 29 Mart, 2007, 22:25:18 ÖS

saygılar.
işte raptora yakışan 1 cewap tebrikler senden bu beklenirdi saygılar. peki ceza wea sagopayla feat yapmak isdermisin? bandrollü 1albümleride

Feat parça tabikide olabilir.
Raptor / 2010

MustafALEX

Daha önce soruldumu bilmiyorum da hiç RAP dinlediğiniz yada söylediğiniz için yadırgandınızmı?

MustafALEX

bi soru daa :)

ORONTEZ den ayrılmayı düşündünmü hiç ?

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 06 Nisan, 2007, 07:09:33 ÖÖ
Daha önce soruldumu bilmiyorum da hiç RAP dinlediğiniz yada söylediğiniz için yadırgandınızmı?

tabiki çok yargılandım. insanların rapi yanlış tanımasından dolayı oldu hep. kafalarında rap için önyargısı olanlarla çok tartıştım. daha ne yaptığımızı bilmeden rapte müzikmiymiş diyen çok insana rastladım ama dinlettikten sonra tebrik etmeyide bildiler tabiki.

Alıntı yapılan: MustafALEX - 07 Nisan, 2007, 13:09:32 ÖS
bi soru daa :)

ORONTEZ den ayrılmayı düşündünmü hiç ?

Söz konusu bile olamaz..
Raptor / 2010

rap_4_peace

bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

söylerken duygulandıgın parçan varmı ? varsa hangisi ?

MustafALEX

ha bu arada abi nba de adamım vınce yazmısın bildigimiz vınce carter?

DjMaNyAq

Bende Bi Soru Soruyum okunuşu Raptor Se Söylenişi Nedir Reptir Raptır reptor neden Böyle Bi Soru Sordum Derseniz Birtanesi Kızdı  :D Raptir'a Reptor diyorum Die :D

Selim

selam öncelikle.

İnsanlar soruyorlar,diyolarki nerelisin ? diyorum hatay. aaaaa diyorlar. neden diyorum hataydan bu kadar başarıyı nasıl gerçekleştiriyosun ? çalışarak diyorum. hatay da orontez var diyolar,yeni gelişen rapcilere destek çıkmaları gerek ,çıkıyorlarmı diyorlar... şimdilik öyle bi durum yoktur diyorum... Orontez olarak bu gençliğe destek vermeyi düşünüyomusunuz acaba ?

Saygılar...

Roffa

orontezden genclere herzaman destek var kardes herzaman birlik ve beraberlik icin ugras verior herkes hersey Antakyanin iyiligi icindir ;),raptora sordun sen ama cvp benden olsun raptorda yazar pesinden ;).

rap_4_peace

raptorun çözmesi gereken sorular birikti :D destek rofa abimden geldi:D  sayın raptor bu kadar sorudan sonra bu sayfayı kapatmayı hiç düşündünüz mü?:D:D:D:D:D:D

Ernesto CHE* Guevara

sozer_undergrand

selam raptor
sorum_ileriki albümünde alperede yer vermegı dusunuyomusun ?
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Nisan, 2007, 17:49:24 ÖS
bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?

orontez bir bütündür ve ben şunu şunu dinleyin diyemem. orontezde kalitesiz isim yok, karar dinleyicilerin.

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Nisan, 2007, 07:54:31 ÖÖ
söylerken duygulandıgın parçan varmı ? varsa hangisi ?

Yazgı
Rüyada 1 Adam

Alıntı yapılan: MustafALEX - 11 Nisan, 2007, 08:19:23 ÖÖ
ha bu arada abi nba de adamım vınce yazmısın bildigimiz vınce carter?

Evet Vince Carter =)

Alıntı yapılan: DjMaNyAq - 11 Nisan, 2007, 11:09:24 ÖÖ
Bende Bi Soru Soruyum okunuşu Raptor Se Söylenişi Nedir Reptir Raptır reptor neden Böyle Bi Soru Sordum Derseniz Birtanesi Kızdı  :D Raptir'a Reptor diyorum Die :D

Ben yazdığın çeşitlerin hepsine rastladım =)
Herkes bi çeşit dio zaten, ben birine kendimi tanıttığım zaman "yani konuşma esnasında" yazdıldığı gibi "Ben Raptor" derim. Ama şarkılarda ise "Reptır" olarak söylüyorum. Çünkü 2side orjinal söylenişi. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.

Raptor yada Reptır :)

Alıntı yapılan: Selim - 11 Nisan, 2007, 20:06:43 ÖS
selam öncelikle.

İnsanlar soruyorlar,diyolarki nerelisin ? diyorum hatay. aaaaa diyorlar. neden diyorum hataydan bu kadar başarıyı nasıl gerçekleştiriyosun ? çalışarak diyorum. hatay da orontez var diyolar,yeni gelişen rapcilere destek çıkmaları gerek ,çıkıyorlarmı diyorlar... şimdilik öyle bi durum yoktur diyorum... Orontez olarak bu gençliğe destek vermeyi düşünüyomusunuz acaba ?

Saygılar...

Orontez'in şuanki konumuna gelmek istiyorsan, Orontez'in bu noktaya nasıl geldiğini araştırıp , o yolu kendine örnek edinmelisin. Herşey çabalamakla oluyor buna emin ol. Biz rape başladığımızda hiçbişeyimiz yoktu. Cem abi dışında etrafımızda ne rapçi vardı nede bize destek çıkacak kimse. Cem abi'de zaten rapçi değil sadece müziğe gönül veren bir insandı. Orontez'in şuanda size tek desteği manevi destek olacaktır. Orontez'den gerçek anlamda bir desteği ise Orontez Overgrounda yükseldikten sonra bekleyebilirsiniz. ki bunuda yapıcaz.

Saygılar.

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 12 Nisan, 2007, 18:05:26 ÖS
raptorun çözmesi gereken sorular birikti :D destek rofa abimden geldi:D  sayın raptor bu kadar sorudan sonra bu sayfayı kapatmayı hiç düşündünüz mü?:D:D:D:D:D:D

Kapatmayı hiç düşünmedim ama bazen sıkıldığımda oldu, basit sorular yüzünden =)

Alıntı yapılan: sozer_undergrand - 12 Nisan, 2007, 18:25:41 ÖS
selam raptor
sorum_ileriki albümünde alperede yer vermegı dusunuyomusun ?

Tabiki, sonuçta o benim kardeşim. İlerleyen zamanlarda görüceksiniz zaten.
Raptor / 2010

PARAR?ST

Burak abi haberin varmı bilmiyorum ama siteye jüri toplamaya çalışıyorum orontezden şimdilik roffa ve rasheed var diğerlerine haber gönderemedim daha sende gelip yarışmada jürilik yaparsan sevinrim ;)

Not: yarışma yazılı diss yarışması oyları yalnız mc'ler atacak ! 1 mayısda başlayacak !

Mc'lerimiz:  İQ ( Dr.HipHop Mac Prayna) - Düşsel Sentez - sırmc - zero1 - MerciLeSs ve tabiki Orontez ! http://www.cadderap.com/cfrm/index.php
www.cadderap.com Online

Raptor

Alıntı yapılan: PARARİST - 23 Nisan, 2007, 18:00:12 ÖS
Burak abi haberin varmı bilmiyorum ama siteye jüri toplamaya çalışıyorum orontezden şimdilik roffa ve rasheed var diğerlerine haber gönderemedim daha sende gelip yarışmada jürilik yaparsan sevinrim ;)

Not: yarışma yazılı diss yarışması oyları yalnız mc'ler atacak ! 1 mayısda başlayacak !

Mc'lerimiz:  İQ ( Dr.HipHop Mac Prayna) - Düşsel Sentez - sırmc - zero1 - MerciLeSs ve tabiki Orontez ! http://www.cadderap.com/cfrm/index.php

saolasın kardeş, daha gerekli bi yarışma yokmuydu =)
Raptor / 2010