• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Rap Kültürünü Diğer Müzik Kültürlerinden Ayıran Özellikler

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 20:51:44 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Evet Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyoruz Sizce Rap Kültürünü Diğer Müzik Kültürlerinden Ayıran Özellikler Nelerdir?
aNTaKya uNDeRGrouND

emel

Rap müzik isyankar bir müzik türü bana göre ben sanırım bunun için dinliyorum kendimi motive edebilen bir insan olmadığımdan dolayı ve sadece bir tarz benim dinlediğim
örn; Sagopa Kajmer__Kürdan kollar vs. gibi

mrw

en büyük özellik .
rapte konu bakımından sınır yok. istedigini anlatabilirsn
ama diğer müziklerde genel olarak hep aynı. AŞK

cHeCkMaTe^

Ya Rap'te Kendini Anlatabiliyorsun İçini Dökebiliryorsun Rahatsız Tek Bir Duygu Üzerine Değil Rap'i Diğerinden Ayıran Özellik İnsanımıza Göre Hızlı Olması Şu Anda Rap Dersen Hızlı Müzik Diyecekler Ama Bana Göre Rapi Ayiran Özellik İçten Gelmesi Kalbe Dokunabilmesi
aNTaKya uNDeRGrouND

mic_check_09

kültür ne ya ?? abim rap dinliom işte kültürle ne alaka:(??
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

cHeCkMaTe^

Keşke Daha Doğru Bir Cevap Verseydin Kültürü Bilmiyorsanda Yorum Yazmasaydın.
aNTaKya uNDeRGrouND

j_c_k

rapi neden Sewom .¿
çünkü farklı.. hep aynı seyLeri dinlemekten bıktıq.. pop mesela hiç sefmem dinlememde.. araßesk ßile daha guzel walla poptan..
Sonrasında RAP konu bakımından aŞktan farklı seylerde içeriyor..
ve rapte ßi şeyleri anlamaya calısıyorsunuz :) en guzeli de bu zaten..   
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

iLLeGaL

rap te içini rahat rahat dökebiliosun
rapte amaç ünlü olmak deildir
amç içini dökmektir(hepsiiçin sölemiorum)
içini dökmek ister ünlü olmak deil ama dinleyici kitlem olsa fena olmaz derler ama kasmaslar
bunu seviorum
ne para ne şöhret
sadece gercekler
sadece duyygu
haykırış
isyan....

gece_yağmuru

Rap'i diğer müziklerden ayıran özellik sözlerinin sohbet eder gibi sölenmesi.. bu da çok hoş bence... bu yüzden çok hoşuma gidio.. bi de arkadaşların dediği gibi tek bir duygu işlenmio... "ŞARKILARA BAKIN EN BÜYÜK DERDİMİZ AŞK!" değil işte rapte : ) diğer müzik türlerinde aşık olan da olmayan da aşk konusunu işlio.. milletin başka derdi yokmuş gibi  :delietmeyin  Rapte bi de satirik özellik de var : )
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

rap_4_peace

isyanın en büyük sesi. eğer sanat toplum için yapılıyorsa toplum sorunları işlenmesi gerek sanatcının aşk problemleri değil. bana göre. toplum sorunlarını devletin yüzüne vurmak için halkı sesini duyurmak için silahlanmayı değil sanatı seçmek için 1 yol bence. tabi bu insanların düşüncelerine saygı duyan yöneticiler gerekiyor....

saygılar
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara