• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Askerden Mektup

Başlatan gizemli_rapci, 21 Mayıs, 2007, 09:02:38 ÖÖ

« önceki - sonraki »

gizemli_rapci

Selam Arkadaş'larım Benim askerde oldugumu bilmeyeniniz yoktur herhalde. Beni soracak olursanız rahatım iyi   önemli olan sizlerin nasıl oldugu :) askerlik bana çok şeyi ögretti ilk başta arkadaşlarımın kıymetini tabi onlar benim kıymetimi biliyorlarmı bu biraz anlamak zor 4 aydır askerim ve bi kere olsun telefonum calmadı telefonumu bilmiyorum diye de bi bahanede bulunmasınlar ailemden alacaklarını bilmeleri lazım neyse fazla sitem iyi degil genede onların kıymetini anlıyorum yaşadıgımız onca güzel şey bana teselli kaynagı oluyor bazen çıldırır duruma geldigim oluyor o anıları düşünüp kendimi avutuyorum. Hee. bide burada baya bir söz yazdım ve yazmayada devam ediyorum nasip se geldigim zaman müzik çalışmalarına başlıyacagım hee ne kadar tutulur ne kadar tutulmaz çok umrumda deyil umrumda olan sevdigim  bir işi yapmak. kardeşim mustafa izine geldigim zaman bi sen bilcen beni gelip garajdan alıcan biraz süpriz iyi olur demi :) ama babama söyle bu aralar kalbine dikkat etsin ben geldigimde heycandan kalp krizi geçirmesin zaten kalbi krizin bekçisi olmuş :) Alper olm senide anladım sizi 3 4 kere aradım 1 kere aramadın Asım da aynen aslında hepiniz desem daha kısa olur :D ama kızmıyorum yarın sizde askere gidersiniz  :-\ Ama sunu unutmayın ki hepinizi cok seviyorum benden tertip olan arkadaşlarada hayırlı teskereler diliyorum. NOT: Aklınız varsa askere gelmeyin :)

BENDEN BU KADAR HERKEZE SELAMLAR.....

87/1 Kral tertip ANKARA / MAMAK
¤ۣۜ..¤ ,.-~´¨¯¨`·~-.¸-(_ KüFüRBÃ¥Z GïZ€mLï RÃ¥Pçï _)-,.-~´¨¯¨`·~-.¸®

ahmet_cansu

AHAAA ERHANIMIZ GELMISSSSS ASKERLIK YARAMIS DIMI TABI AKLINIZ VARSA ASKERE GELMEYIN DERSIN :D ORASI BABANIZIN CIFLIGI DEGIL TABIKI :D YAZICI OLMUS BIZIM ERHAN ORDA BILE RAHATSIN YA HAYRET BISE NEYSE ALLAHA SÜKÜR BARI SENIN YERIN IYI =) SEN VER NUMARANI VALLA BENDE YOK BEN ARARIM :D :D
BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

gizemli_rapci

Aklımda yok :D Mustafa Annemden alsın sana versin :) Cansu ahmetede selam söyle ulaşırsan onu çok sevdigimi söyle Allah sizi ayırmasın. Burda allaha daha çok yakın hissediyorum kendimi duvalarıma cevap verecegini umuyorum :)

ahmet_cansu

yok yok sen harbi degismissin ben senin bu halini daha cok sevdim valla kurban olayim su askerligi ortaya cikaranlara ahmeti seni bak nasil degistirdi :D ben isterim mustafadan arayacam sözzz :D
BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

gizemli_rapci

Eyw. Yaa deyişen ben deyilim aslında deyişen zaman. Yani sadece bazı şeyleri anlamanı saglıyor geride bıraktıgım zamanıda boştan geçemem yani ben neysem oyum.

gizemli_rapci

NUMARAYI VERİYORUM BENİ ARAMAK İSTİYEN OLUR DİYE
TEL: 03125887927 Erhan YILDIZBAŞ'ı istiyoruz deyin verirler hee bide saat 7 den sonra arayın akşam. CUMARTESİ PAZAR HER SAAT ULAŞIRSINIZ

MustafALEX

Aramıyom mu lan top.yeni verdiğin numarayı kaç oldu arıyorum hep mesgul hep mesgul.baska bi numara ver.nese ben kendimi o saydıklarından bir tutmuyorum.çünkü yaram yok gocunmam :D saglıcakla kal...

gizemli_rapci

Arıyan mevlasınıda bulur Erhanıda Rahat ol :D zaten sana sitemim yok.

MustafALEX

bide et istersen ora gelipte vurum seni :D ama askeriyenin MALısın ;D

kör_bixici

kardeşim erhan sakın ola askerde günler geçmiyo diye kendini yime bende yaptım bu askerligi gözünü kapatıp actıgın zaman bakaçaksın askerlik bitmiş benim senden tek istegim ordaki komutanlardan ters konuşm ozaman askerligin bitmez yani ona göre ne demek istedigimi anladın sen ve seni allaha emanet ediyoruz bizi unutmmak dilegiyle kendine çok iyi bak bizim ve ailenin dilegi  sag salim hemen dönmen şimdilik hoşçakal  :D

MustafALEX

Alıntı yapılan: kör_bixici - 24 Mayıs, 2007, 15:27:08 ÖS
kardeşim erhan sakın ola askerde günler geçmiyo diye kendini yime bende yaptım bu askerligi gözünü kapatıp actıgın zaman bakaçaksın askerlik bitmiş benim senden tek istegim ordaki komutanlardan ters konuşm ozaman askerligin bitmez yani ona göre ne demek istedigimi anladın sen ve seni allaha emanet ediyoruz bizi unutmmak dilegiyle kendine çok iyi bak bizim ve ailenin dilegi  sag salim hemen dönmen şimdilik hoşçakal  :D

al işte yine berbat edik konuyu ;D

gizemli_rapci

Selam hüseyin nasılsın kardeşim olm zaman geçmiyor sen ne dersen de :D şafagı bırak daha mehtap sayamıyom düşün ama heralde biter :P

kör_bixici

biter kardeşim sen kafana takma biz nasıl bitirdiysek sende bitirisin senin bizden farkın ne ki  yalanmı kardeşim işallah seni tekrar aramızda görecegiz şimdilik hoşçakal kendine çok ama çok iyi bak allaha emnanet ol dualarımız seninle ;D

lorenzo

seni hiç unutmadık asker:) gelmeni bekliyoruz.ama gerçekten ben niye aramadım diye sorarsan ne zamandan beri benim telefonum bozuk hocam.Bide dersler falan püfff ugrasacak bin türlü iş.....Valla benim
kendimi bile arayamadıgım oluyo bazı zamanlar:)yani kendimi unuttugum bile oluyo.Neyse hayırlı tezkereler kardeş.Biz de seni özledik...
yak sende bu sarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni mahfet bıçagını yüregime sapla ve terket!

MustafALEX

Erhanın vereceği cevap :D

telefonun bozuksa evde telefon yokmu yada bi telekom yada ptt den de mi arayamıyosun.hiçmi dışarı çıkamıyon dersaneden dönerken bi ptt den ararsın istersen bi 5 dk nese saol yinede bari bi msj atmısın  8) ;D

msj ı okusa katılır sanırm =)
[bre aralarını bozmus gibi olmayak ha ;D ]