• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

"Yazgı" parçasının sözleri hakkında. ( Antoloji.com )

Başlatan Admin, 03 Eylül, 2006, 14:30:42 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Türkiye'nin en büyük Kültür ve Sanat sitelerinden, yaklaşık 300.000 üyesi bulunan Antoloji.com da,  Raptor'un  "Yazgı" şarkısının sözlerinin değiştirilmiş bir hali, Sözde şair kimliği taşıyan bir şahsiyetin eseriymiş gibi site ziyaretçilerine sunulmuştur.

( bkz: http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?siir_id=347008&sair=27334&sira=18&adet=19 ) ( İlgili Şiir )
( bkz: http://www.raptorap.com/lirikler_yazgi.html ) ( Orjinal )

Bu durumdaki emek hırsızlarının hiçbir yerde ve hiçbir şekilde savunulma hakkı yoktur. Sizlerden isteğimiz bu konu ve bu tip konular karşısında "Sessiz Kalmayınız".
Saygılar.

rap_4_peace

korkmayın elbet bu yazıyı okuyan her türkce rap sewen, emeğe saygı gösteren herkesten mutlaka ses çıkacakdır. ben o siteye üye oldum şimdi sıra laf sokmada....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

burak abi seni sawundum o kişiyi sözlerimle döwdüm. bu tip haksızlıkların herzaman karşısındayım. bu kişi kıraç dahi olsa gene onu sawunacakdım. önemli olan kiş değil emek hırsızlığıdır haksızlıkdır.
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Converse

yaazıklar olsun , içimden başka br şey demek gelmiyo.

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

ah real monsters!

Acaba diğer şiir adı altında buluşturduğu sözler kimin  ???  >:( ya gerçekten sinirlendiriyorlar insanı

özgür

burak abi senin arkandayım antolojiye şimdi üye olup ona haddini bildiriyorum. herzaman arkandayız

2006-09-04 16:30:20

J c K

iŞte ßizim türk toplumunun emeğe ne kadar saygılı olduğunun kanıtıdır bu..

2006-09-05 13:07:48

nuwnda

Dingil şiiride bozmuş bari olduğu gibi çal yeteneksiz

2006-09-08 00:29:46

Crazy_Musti

yapacak yorum yok.düpedüz hısızlık.onu kendi vicdanıyla basbasa bırakıyorum.

2006-09-16 10:51:00

BrUnO

Bunu yapana özür dilettik, bana attığı mesaja bakın :)

Hizaya gelsin şöyle herkesler.

Raptor dostuma selam olsun ;)

Alıntı Yaparkadaslar özür dilerim ama bir yanlış anlaşılma var ortada bu şiiri banada sizin gibi rap dinleyen bir arkadasım verdi ve bana eklememi söledi bende onu kırmayıp ekledim..oda sizin gibi rap ı çok dinlerdi bilmiyordum ağzında gevelerdi özürümü kabul etmeniz temennisiyle saygılar

Alıntı Yapgerçekten üzgünüm..ne zamandır siteyede girmiyordum. bir daha böyle bir hata yapmam..o arkadaşımada sormuştum...yok olm felan demişti.neyse özür gerçekten çok özür üzüldüm gerçekten yazdıklarınızda haklısınız diyeceğim bişey yok.bişeyde diyemem zaten...neyse ii akşamlar hepinize

Raptor

Aynı mesajı banada yollamışlar.

Tarih : 13.10.2006 23:05 (GMT +2:00)
Tarih : 13.10.2006 23:18 (GMT +2:00)

tarihi itibari ile.

Bruno ve diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.

Not: Şiir siteden kaldırılmıştır.
Raptor / 2010