• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

6assaray'ın önümüzdeki sezon kadrosu !

Başlatan inan, 24 Mayıs, 2007, 06:06:35 ÖÖ

« önceki - sonraki »

inan

Ali Sami Yen'de her türlü şişe vardı, küçüğü, büyüğü, ortası... Bu kadar çok su şişesini belki de ilk defa bu derbi maçta gördük.

Şişeler yağmur gibi yağdı. Belki bir kamyon dolusu şişe vardı çimlerin üstünde. İzleyenlerin ağzı açıkta kaldı. Yeşil saha inci gibi parladı. Şişeler gecenin ışıklarıyla çimenlerin üzerinde parladı ilginç bir görüntü oluştu..

Sahada futbolcudan çok su sişeşi vardı. Fenerbahçeliler'in rakibi futbolcular değil su şişeleriydi. Oyuncular şişelerin arasından sıyrılarak ilerlediler.

Hal böyle olunca Fenerbahçeli taraftarlar harekete geçti. Taraftarların internet sitelerinden bu mail dolaştı. Sarı lacivertliler Galatasaray'ın 2007/2008 kadrosunu şimdiden verdi.

İşte o kadro:  :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D

MustafALEX

süpersin ortak ;D ;D

sanırım teknik direktörleride 19 lt lik damacana olur ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]

kör_bixici

manyak olmuş kankalarım ben bir fb olarak mutlu oldum ;D ;D

gamzoş

rap_4_peace

fanatik 1 gs li olmama rağmen yapılanlardan utandım. yüce galatasaray taraftarına bunlar yakışmazdı. heralde kadıköyde gretsin kafasının intikamını almaya çalıştılar. ama güzel 1 yöntem değildi. bu arada buda 9 şişe war 2 şişe eksik :D :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 24 Mayıs, 2007, 17:06:15 ÖS
fanatik 1 gs li olmama rağmen yapılanlardan utandım. yüce galatasaray taraftarına bunlar yakışmazdı. heralde kadıköyde gretsin kafasının intikamını almaya çalıştılar. ama güzel 1 yöntem değildi. bu arada buda 9 şişe war 2 şişe eksik :D :D

ayıp ettin kardeşim 3 tane de hakem var onun için 2 şişe eksik  9 + 3 =12 bak 1 kişide fazlasınız ;D

slbr

kör_bixici