• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Orontez__Şimdilik

Başlatan ah real monsters!, 18 Eylül, 2006, 14:29:24 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Şimdilik

O hadi anlat onlara haydi

F flex yarım atamda bol kompleks tapı kapripçi ve kimmiş merkez tall edilen taşa dolarda rap varsa kilin onlar hep karalarlar siz bırakın rap ihtişam ister nam-ı diğermiş hayvan isimler diliyle kükrer yere asalaklar bandroll peşinde koştu çocuklar para sevdasına düşmüş rap ekmek diyip aç kalacaklar perişan sofrada kültür mezedir yakında ortama küserek tek kalacaklar tv yer onları eksi kutuplar düğünü ortamda sen kaset çıkar meni ters okunur dibi eksik ooo ozan ayıp etini kaybettik

Hadi bırak onları yeraltı cennet idealist olmak idol olmak demek bu karavan işler kimi emek ister dili küfre yakın rapçimiz ister küfürbaz olmayın rap Nobel ister hak ettiğin saygım seni besler ortam karışık dostunu kitler bunlar kış günü çoban dikizler peki biz bu ismi nerelere yazıcaz söyleyin kimlere güvenip yazıcaz arkadan konuşma sürüp giderken Ali Cengiz’le mi feat yapıcaz aight birileri hepinizin kuyusunu kazmış iyisindenmiş rapçimiz azmış kaç şirket kaç amatörü almış bizi bize bırakın bize rap kalmış

Gemilerle çıktık biz yoldayız savaşın ortasında biz varız geri dönmek yok haram bana dileyen gider biz buradayız

Tek bir dissle dize geldiniz yaa rasheed yeni derdiniz vaa kaptan-ı derya korsanı Akdeniz topunuza cellat olacak bendeniz yediğin diss çoksa kustur biz dörtnala sense pustur bak tombala birinci çinko az bingoya dingo hadi destur de de başla asite taşlanacak yer kalmadı başlanacak her kavgada bir baş alacak rasheed zorlama yer yok kaçacak lan it beni sindir biz uçtuk gel hadi indir bindir daha erken aldım iki kelle biri kaniş türünden yaa bir de sürüngen

Kır dallarını hadi ben geldim beni dene tura kime güvenecek budur evde cik cik ötme kuş memleketim bitişi piskoloji bozukleri kritik at bıçakları aldı kartları yap ayakları kur tuzakları bizi sevmeyeni kim kucakladı sırtına vurun yo tüm kırbaçları taviz tacizi doğurdu bariz yenilgi siz biz biziz biz bize yeteriz tombala sana da çıkacak dikkat biz rap derken ölebiliriz kime soracaksan git hadi sooor orente kol gibi hepinize kooor rap bana aşık sen platonik kötü yaptığın işi dinlemedik

Gemilerle çıktık biz yoldayız savaşın ortasında biz varız geri dönmek yok haram bana dileyen gider biz buradayız

Yeraltı dedikodu kazanı düştün içine yakıyorum altını kapıyorum kapıları kimse gelmesin şehrime biz burda mutluyuz imza yok yol yok bandrole taviz yok köpeğe sevgin olsa rape yapmazsın lan züppeye taciz yok rapime hadi ikilee en kolay kaçışın küfür olsa gerek et bakim hadi o zaman beni kim zaptedecek affedecek sabrım kalmadı yaptığınız işler sarmadı dinleyemiyorum sıkıyorsunuz siz şarkılarla avutun kendinizi ben yaşıyorum ghettoluk neymiş anlamıyorum sen kızlarla yatarken ben savaşıyorum kararmış gözüme ışık arıyorum sen ağlarken ben triplerle boğuşuyorum ağzıma geleni de söylüyorum aah lafıma laf katanın beynini patlatırım dilini uzatananın ağzını kırarım bize taş atanın kolunu koparırım saygıya karşı saygı katlarım!!